Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-20, 08:35   #390
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dot.: Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
No mi powiedzieli, że to wina, że szczupła jestem i nie jem warzyw

Jak miałam okazje i przez 3 miesiace były regularnie hejowanie, to przychodziło jak w zegarku, ciekawe, czy to zbieg okoliczności.

I o wilku mowa, bo właśnie boli mnie noga, więc będzie wkrótce okres. Normalnie szamanka ze mnie
Czytałam w bardzo mądrej książce, że jak się regularnie hejuje to więcej jest wytwarzanych hormonów i to one też w głównym stopniu wpływają na miesiączkę. Oczywiście zakładajmy, że dana kobieta to robi naprawdę, bez udawania itp

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
Ehhhh. TŻ raz ma humor a parę minut później nie. Wczoraj mi pisał ze związki na odległość się rozpadają i go męczy jedżdzenie. Dziś że jak jestem u niego to nic nie robimy. Ustalilismy że w sobotę na dyskotekę pojdziemy.
W piątek będę musiała z nim pogadac bo tak przez GG to nie lubię takich rozmów
Ja ze swoim cały czas praktycznie na gg. Widzę go raz w tygodniu na dosłownie 4 godziny. Czasem nawet i 2 i 3 tygodnie się nie widujemy....

Cytat:
Napisane przez Dzida89 Pokaż wiadomość
Dobry niech ktoś cofnie czas tak o godzinke, bym się drzemła jeszcze
Wszystko mogę dla ciebie zrobić, ale z czasem nie mam podpisanej umowy na narodowy fundusz zleceń

Cytat:
Napisane przez Kolorowa89 Pokaż wiadomość
Kudlik kolana
O to kilka nas tu jest z kolanami Ale się dobrałyśmy

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
A jestes z kims?

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

U nas nic. Jak widac mam tylko jedno dziecko Pieciolatke. Jestem po chemioterapii wiec w ogole jest ciezko z hormonami. Niby na 15 grudnia mam badania na plodnosc, zobaczymy. Ja pierwsze dwa, trzy dni zdycham, czasami tydzien lepiej sie do mnie nie zblizac, a czasami tylko sie dowiem bo zaplamilam majtki.

Tylko ja mam cos z glowa. Wstalam o 5 rano i spiewalam mezowi sto lat a teraz mnie glowa boli

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Moze okres dostanie ?
Tak jestem. Prawie 2 lata tak oficjalnie, ale on... On nie jest z tych czułych, hejowatych itp Jest sztywny jak wacek dobrze zesztywniałego truposza

Po chemii mogą być problemy z płodnośćią, ale to zależy jaki rodzaj chemii. Jeżeli lżejsza - powinna wrócić w przeciągu roku do dwóch lat do stanu sprzed. Gorzej jak się bierze silniejszą i dłuższy okres czasu...

O o o to to! Okres okres! Tak tak! Mój ma wiecznie pms i okres

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Moj to zero zazdrosci . Faceci...a mowia ze baby gorsze...
Mój też zazdrosny nie jest. Wyniosły palant, który widzi tylko czubek swego nosa. Ostatnio mu powiedziałam, że jak nie chce ze mną żyć na stopie intymnej to sobie znajdę kochanka i żeby pretensji nie miał. Jakiego on napadu śmiechu dostał!

Dzień dobry!

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora