2014-11-20, 08:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)
Cytat:
Napisane przez Lottie69
No mi powiedzieli, że to wina, że szczupła jestem i nie jem warzyw
Jak miałam okazje i przez 3 miesiace były regularnie hejowanie, to przychodziło jak w zegarku, ciekawe, czy to zbieg okoliczności.
I o wilku mowa, bo właśnie boli mnie noga, więc będzie wkrótce okres. Normalnie szamanka ze mnie
|
Czytałam w bardzo mądrej książce, że jak się regularnie hejuje to więcej jest wytwarzanych hormonów i to one też w głównym stopniu wpływają na miesiączkę. Oczywiście zakładajmy, że dana kobieta to robi naprawdę, bez udawania itp 
Cytat:
Napisane przez mansikkaa
Ehhhh. TŻ raz ma humor a parę minut później nie. Wczoraj mi pisał ze związki na odległość się rozpadają i go męczy jedżdzenie. Dziś że jak jestem u niego to nic nie robimy. Ustalilismy że w sobotę na dyskotekę pojdziemy.
W piątek będę musiała z nim pogadac bo tak przez GG to nie lubię takich rozmów
|
Ja ze swoim cały czas praktycznie na gg. Widzę go raz w tygodniu na dosłownie 4 godziny. Czasem nawet i 2 i 3 tygodnie się nie widujemy....
Cytat:
Napisane przez Dzida89
Dobry  niech ktoś cofnie czas tak o godzinke, bym się drzemła jeszcze 
|
Wszystko mogę dla ciebie zrobić, ale z czasem nie mam podpisanej umowy na narodowy fundusz zleceń 
Cytat:
Napisane przez Kolorowa89
Kudlik kolana 
|
O to kilka nas tu jest z kolanami Ale się dobrałyśmy 
Cytat:
Napisane przez paulinika
A jestes z kims?
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------
U nas nic. Jak widac mam tylko jedno dziecko  Pieciolatke. Jestem po chemioterapii wiec w ogole jest ciezko z hormonami. Niby na 15 grudnia mam badania na plodnosc, zobaczymy. Ja pierwsze dwa, trzy dni zdycham, czasami tydzien lepiej sie do mnie nie zblizac, a czasami tylko sie dowiem bo zaplamilam majtki.
Tylko ja mam cos z glowa. Wstalam o 5 rano i spiewalam mezowi sto lat  a teraz mnie glowa boli 
---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------
Moze okres dostanie ? 
|
Tak jestem. Prawie 2 lata tak oficjalnie, ale on... On nie jest z tych czułych, hejowatych itp Jest sztywny jak wacek dobrze zesztywniałego truposza 
Po chemii mogą być problemy z płodnośćią, ale to zależy jaki rodzaj chemii. Jeżeli lżejsza - powinna wrócić w przeciągu roku do dwóch lat do stanu sprzed. Gorzej jak się bierze silniejszą i dłuższy okres czasu...
O o o to to! Okres okres! Tak tak! Mój ma wiecznie pms i okres 
Cytat:
Napisane przez paulinika
Moj to zero zazdrosci  . Faceci...a mowia ze baby gorsze...
|
Mój też zazdrosny nie jest. Wyniosły palant, który widzi tylko czubek swego nosa. Ostatnio mu powiedziałam, że jak nie chce ze mną żyć na stopie intymnej to sobie znajdę kochanka i żeby pretensji nie miał. Jakiego on napadu śmiechu dostał! 
Dzień dobry!
|
|