Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VIII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-24, 10:29   #416
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VIII :)

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Na początku wiele dzieciaków tak ma z kąpielą i przebieraniem - no cóż zrobić, pewnie też bym tego nie lubiła

Za mną kolejna kiepska noc, ale prawdziwy hardkor zacznie się dopiero od dzisiejszej, jak TŻ nocki zacznie. Pewnie będę tu siedzieć do samego rana i kłaść się z nim, jak wróci. Jutro jeszcze o 9 wizyta u gina, zobaczymy, co tam wymyśli...
Podziwiam Cie, ja jak mam siedziec teraz sama caly dzien to wole u rodzicow byc bo nie wpadam w baby bluesa...
A w nocy to juz wogole....
A zawsze lubilam byc czasem sama....
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
No jeszcze raz probowali to badanie zrobic, ale nadal wychodzi kontrola...wychodzimy dzis, ale ze szpitala maja dzwonic kiedy pojawic sie na ponownej kontroli u audiologa...oby to tylko maz,a nic powaznego
Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Moje dziecko jest tak absorbujące, że już na nic nie mam czasu zazdroszczę wam dzieciaczków co śpią tyle czasu. Mój okruszek to w dzień wogóle by nie spał a w nocy je co 2 godziny.

Kostka my tez mieliśmy popękane pachwiny i najpierw trzeba tą skórkę co odchodzi całą skulać chusteczką i ładnie wytrzeć i posmarować bephantenem. Nam ładnie zeszło. Z krostkami nie pomogę.
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
To u nas na odwrót ,w nocy tylko moje mleczko a mm w dzień dokarmiam i w nocy ładnie SPI po 2-3 godz. A w dzień za to ma tylko 2 drzemki takie dłuższe po 2 godz.a tak to po 15 minut spi

Chyba IDE na spacer,zimno ale słonko świeci, a właśnie mala pije mleczko to będzie najedzona i może zasnie
Pocieszylyscie mnie...
Moj w nocy je co 2 - 2,5 godziny a w dzien do poludnia tylko kilka drzemek po 10-20 minut i po poludniu spi w miare, ale do poludnia to tylko spacer nas ratuje wtedy zasypia
Myslalam ze tylko moj taki aktywny...
Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
co prawda to prawda ;-)
nawilżac, nie szaleć z odciaganiem bo jeszcze bardziej wysusza śluzówke. Trzymać w pionie i na brzuchu, żeby katar wypływal a nie spływal po tylnej ścianie gardła.
Spróbuj Clotrimazolem i maścią cynkowa.

Klarze się właśnie zrobił czerwony tylek a nie siedziała w kupie ani nic. Kurde :-(
będą śmierdziec na zawsze ;-)
Spróbuj może. nan pro ha.
Mozna wogole clotrimazol??

Wywolalam polozna myslami...zadzwonila co u nas i przyjedzie w czwartek zobaczyc krostki a teraz kazala suszyc dobrze te pachwinki i smarowac kremem f18.. Znacie to cudo? Nam w sumie polecila go przy 1 wizycie i jest fajny

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Czekoladka tez ide na spacer tutaj 5 stopni ale sloneczko swieci no i mlody zasypia blogo na zawnatrz
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując