2014-11-28, 21:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Moje dziewczyny śpią, więc mogę nadrobić co nieco
A my dziś tez mieliśmy na obiad jajka sadzone z ziemniaczkami, sałatą i maslanka
Jul, całkiem możliwe ze jest tak jak piszesz, że Ani się poprzestawialo z tym snem.. Czas pokaże. Ona też zasypia dość szybko, zawsze jest to między 18 a 19. Gratuluję Wam długiej drzemki. Ania standardowo śpi w dzień po 30-40 minut, najdłuższa drzemka to godzina :-o
Elfka, u mnie też jakoś tak ciasniej ;-)
Manieczka, współczuję ciężkich początków, każdy przez to raczej przechodzi, a potem jest problem z czym innym, potem znów z czym innym i tak dalej ;-) zgodnie z zasadą, małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot ;-) A z oczkiem, oby przeszło jak najszybciej.
A ja byłam dziś z Wika u okulisty i musi niestety nosić okularki :Mdleje: Odziedziczyła po matce krotkowzrocznosc niestety. Ona jest przeszczęśliwa, że będzie nosić okulary, ja już mniej. Mam tylko nadzieję, że entuzjazm jej nie opuści i będzie w nich chodziła, bo musi od rana do wieczora. Oprawki już wybrane, wygląda ślicznie, no ale... kiepski wzrok to nie jest fajna sprawa, wiem coś o tym. No i poza tym 350 zł nie moje..
|
|