Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 11:09   #2591
julk44
Raczkowanie

Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
BTW, od jutra testuję te słynne chyba na pół wizażu rajstopy z polarem. Dam pod spodnie (zazwyczaj daję jakieś grubsze getry). Zobaczę czy faktycznie tak genialnie trzymają ciepło.
A co to za rajstopy? Pierwsze słyszę Ja widziałam ostatnio w Biedronce legginsy termoaktywne chyba za 17 zł
Cytat:
Napisane przez ruda_grazyna666 Pokaż wiadomość
Od kolejnego tygodnia zaczynam jeździć po poradniach zdrowia-przeważnie ich unikałam,koncentrowałam się na składaniu CV do szpitali. Akurat dziś zadbam o wybranie jakiegoś eleganckiego stroju(nienawidzę elegancji,przez gardło mi nie może przejść to słowo) no ale przecież nie pójdę pytać o pracę w kurtce z ćwiekami i dżinsach. Tzn dla mnie to żaden problem taki strój,ale dla potencjalnego pracodawcy tak.
Ostatnio widziałam ogłoszenie na rejestratorkę (?) w przychodni kardiologicznej w Bełchatowie. Nie wiem co oni tam chcieli, ale nic szczególnego poza umiejętnością robienia EKG.
Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Nie rozumiem czegoś, a widzę że tutaj zdarza się to często. Dlaczego wysyłacie cv tam gdzie wiecie, że nie będzie wam się chciało dojeżdżać już nawet na samą rozmowę? Co chwile tu czytam "dostałam ofertę pracy, ale za daleko, nie chce mi się". Nie rozumiem. Chyba, że z ogłoszeń nic nie wynikało gdzie robota? Ale ja na takie nawet nie odpowiadam.
No u mnie też jest niestety bardzo dużo takich ogłoszeń, nie wiadomo co to za praca, gdzie, co trzeba będzie robić itd... takich ogłoszeń w których naprawdę wiadomo co to za stanowisko i firma to na palcach można policzyć Do tego częstą praktyką jest pisanie w ogłoszeniu że jest podstawa+prowizja i jedzie się 30km na rozmowę żeby się dowiedzieć że to jednak sama prowizja No sory, moje auto na kranówkę nie jeździ...
julk44 jest offline Zgłoś do moderatora