Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 14:38   #1694
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dot.: Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
kudlik mmiałam z kapustą i grzybami
O mniam mniam!!!!!

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Wspolczuje chorob! Ja od wielu lat chora bylam raz, jak zaczelam prace w placowce, zapalenie pluc mialam. Raz w zyciu nie dopilnowalam higieny i zlapalam, mimo ze na oddziale byli wszyscy zdrowi/ katar mam rzadko! I odkad mieszkam w Szwajcarii nie mialam jeszcze opryszczki, a w Polsce srednio 5-6 razy w roku mialam bulwe przy ustach;(
U mnie opryszczka to jest raz na wieeeeeele lat. W życiu miałam chyba tylko 3 razy ale nie wywołuję wilka z lasu

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Ja zrobie spaghetti bo za duzo mielonego ostatnio kupilam i nie mam innego pomyslu, bo mielonych nienawidze;(
A może jakieś pulpeciki w sosiku???

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Kudlik a co miał syn po mmr? u mnie jakoś wszystkie gładko przeszły, oprócz pneumokoków u córki, bo za każdym razem przeziębiona była po. Więc albo po szczepieniu tak albo po prostu przypadek.
Najpierw z dobry tydzień leżał jak kłoda. Ani ręką an nogą. Bardzo płakał i przestał tak jakby kontaktować - przedtem się śmiał i gaworzył a po tym jego wzrok był błędny jak u niewidomego. Jak gorączkował... koszmar. Nie wiedziałam, że to może mieć wpływ ale jak zaczęłam czytać i dowiedziałam się, że w tej szczepionce jest rtęć i 125 razy większa niż dopuszczalna norma, która potem się odkłada w mózgu - wszystko się wyjaśniło. Póki doszedł znów do siebie minęlo dobre 2 miesiące albo i więcej. Ale wraz został ślad w jego zachowaniu do dziś bo jednak rtęć nie wychodzi z ciała...

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora