2014-12-04, 14:54
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 40 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Grudzień NIEMIECKA PIELĘGNACJA i KOLORÓWKA, DUŻO PĘDZLI, zapraszam!!!!
KOLORÓWKA
ESTEE LAUDER matowy cień brudno-przetarty fioletowo-czerwonawy burgund, pojedyńczy nr 26 „Raisin”, kod EA4 1J. Świetna pigmentacja. Bardzo ładnie się prezentuje roztarty w załamaniu przy odważniejszych makijażach
CLARINS cień do powiek reflet forest nr 12 (piękna zgniło-oliwkowa zieleń) kod 908713
GUERLAIN kredka do oczu Divinora no.3 brun; zużycie jak na zdjęciu, jak i niestety estetyczny wygląd, o którym radośnie nie zostałam poinformowana przez wizażankę, od której ową kredkę dostałam. Zatyczka zastępcza, oryginalnej tez nie dostałam. Ale sam produkt - klasa .
INGLOT kredka do oczu seria AMC Eye Liner nr 104 zużycie 10-15% chłodniejsza, brunatna zieleń.
Kredki oddaje, bo nie umiem się nimi malować, chociaż kolory śliczne
KIKO colour shock long lasting eyeshadow odcień 05 fierce violet (na zdjęciu wychodzi niebieski, ale to czysty fiolet, w necie jest tysiące swatchów) świeży i mokry; użyty ok. 5-6razy, nabierany pędzelkiem.
KIKO colour shock long lasting eyeshadow odcień 02 Sunset coral
(tak naprawdę jest to piękny rose gold w czystej postaci), świeży i mokry, użyty ok 5-6razy, nabierany pędzelkiem.
P2 cień w kremie 24h perfect odcień 050 happy me; świeżutki i nieotwierany.
P2 lakier do paznokci color victim, nieotwierany i świeżutki; nietrafiony prezent urodzinowy (nie maluję paznokci); koleżanka wraz z ceną ściągnęła numerek, po analizie internetowej uważam że to nr. 950 na 99%.
DOKŁADECZKA
ZUŻYCIA JAK NA ZDJĘCIACH, JAKBY COŚ TO PROSZĘ O ZAPYTANIA 
BELL pocket 2skin rouge róż do policzków odcień 051 ładny, zgaszony róż
WILDCAT BV róż do policzków holenderskiej firmy Wildcat nr 190; brzoskwinio-beż, bardzo delikatny.
PAESE retro style róż do policzków 220 „paryska bohema” prześliczna, ciepła nektarynka; data ważności 06.2013, ale używam dalej i nic się nie dzieje
ASTOR szminka color last VIP, seria Heidi Klum; odcień 003 cheeky
RIMMEL szminka colour show off; odcień 140 kiss me przepiękny matowy odcień
CHANEL pomadka Chanel Rouge Coco, kolor 15 Ruban Rose, zużycie (niewielkie) widoczne na zdjęciu - data ważności już minęła, acz szminka jest taka sama jak na początku użytkowania opakowanie lekko po przejściach, mam kartonik; szminkę mam z wymianki, ale trochę nie mój odcień, więc dajé dalej
Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2014-12-20 o 21:39
Powód: pomyłka w opisie - potwierdziłam oryginalność szminki Chanel :)
|
|
|