2014-12-04, 15:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejną część plotek zaczynamy- w zdrowej diecie i ćwiczeniach się wspieramy! C
Cytat:
Napisane przez heroine86
 niezłe zapasy, jak na wojnę  jakbym kupiła 8 opakowań to bym zapchała całą zamrażalkę  przy czym musiałaby być pusta na wstępie
 eeee, dobra dieta  też chcę taką 
|
dobra cena to wiesz
a jeszcze mamy 3 opakowania które kupiliśmy w Lidlu jak była promocja 
no cóż, generalnie on zawsze był szczupły, i tak naprawdę niewiele wysiłku go to kosztowało, bo po prostu ma dobry metabolizm
zapuścił się, przytył, no ale dlatego że miał tą kontuzję i w ogóle przez jakiś czas nie trenował, do tego jadł dużo, niezdrowo, kalorycznie także to wyszło..
ale nawet bez tej super diety itd, jakby tylko wrócił do regularnych ćwiczeń i dobrze jadł to by schudł, bo to po prostu taki typ.
Typ szczęściarza w przeciwieństwie do mnie bo ja muszę się namęczyć a efekty marne
w ogóle od jutra biorę się porządnie za siebie i wprowadzam zmiany w diecie teraz się staram ale efekty są marne, więc trzeba bardziej się postarać
także postaram się całkowicie wyeliminować pieczywo, generalnie ograniczyć węglę. I postawić na więcej białka i warzyw zobaczymy jak to wyjdzie
Cytat:
Napisane przez asiuniaa1987
Ania, jakie zapasy 
|
no TŻ teraz je 6 posiłków dziennie także cóż oczywiście nie wszystkie z piersią, no ale sporo jej idzie, to trzeba wykorzystać jak taka dobra cena
a zamrażarkę mamy dużą, więc luzik
|
|
|