2014-12-09, 21:03
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode 2015 i 2016 ;)
dziewczyny, a jak u Was z ciastkami?
u nas na sali nie ma ciastek - musimy załatwić sami. Myślałam, że to tak bez stresu, jeszcze tyyyle czasu, na wiosnę zamówię. Ale tak dla rozeznania napisałam do cukierni na którą prawie byliśmy zdecydowani (jedliśmy stamtąd ciasta - były pyszne, ale nigdy nie próbowaliśmy tortów) tak dla rozeznania co i jak, że ile trzeba zamawiać na 160 osób, kiedy zamawiać i czy dowożą - no i szok! Pan odpisał, ze 15 sierpnia mają już zajęty! w życiu bym nie pomyślała, że muszę się śpieszyć z zamawianiem ciast !!!
no i teraz mamy problem. Napisałam maila do cukierni nr 2 - nigdy nic stamtąd nie jedliśmy, ale bardzo polecana. No i ciekawe, co odpiszą
a z fryzjerką też miałam "akcję" - zadzwoniłam do tej super polecanej, drogiej, po wielkim wahaniu w końcu się zdecydowałam. Termin ma wolny, ma dwie klientki gdzieś po 13 zapisane no i proponuje mi 11:30. A ja mam ślub o 14!!! a ona na to "dla jednej klientki na 8 szefowa nie będzie przyjeżdżać". Foch na fryzjerkę nawet nie chciało mi się wspominać, że mam jeszcze do uczesania mamę siostrę i bratową. Jak foch mi przejdzie to najwyżej jeszcze raz zadzwonię
Edytowane przez Paulinagm
Czas edycji: 2014-12-09 o 21:05
|
|
|