Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-12, 20:18   #4606
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta witam się po długiej nieobecności wybaczcie i nie bijcie
U nas troszkę lepiej i znamy już przyczynę takiego zachowania maleńkiej otóż niestety ma tak jak starsza córa AZS , wysypało ją dopiero tydzień temu na całym brzuszku pod pachami i na czole Była niespokojna i strasznie marudziła do tego nie spała dobrze w nocy bo swędziała ją skóra i jak pisałam, że waliła mnie rączką i siebie po brzuszku to chciała się widocznie podrapać . Teraz ewidentnie widać , że się drapie w dzień . Dostałyśmy emolienty do smarowania i kąpieli chciała dać hydrokortyzon w maści ale powiedziałam , że najpierw spróbujemy bez , a potem jak ew. się pogorszy to dopiero wtedy Czasami denerwują mnie lekarze , walą od razu sterydy jakby to były jakieś cukierki Do tego mój tż był u diabetologa i ma cukrzycę dostał jakieś tabletki i dietę zwariuje , niech ten rok się skończy
Muszę Was nadrobić a mam trochę zaległości ... idę czytać Buziaki miłego dnia
wspolczuje ale moze od prawidlowej pielegnacji troche sie to wstrzyma a co do sterydow to lekarze lekka reka je daja to prawda ja uzylam pare dni bo maly bardzo sie drapał ale po 2 dniach od przestania wszystko pojawilo sie znowu ale chociaz maly oddychnal te 5 dni jak steryd byl
Cytat:
Napisane przez Oldzia20 Pokaż wiadomość
Nadaje ze szpitala....goraczka po lekach nie spadala wiec podejrzenie zapalenia drog moczowych. Wklocie ma do glowki bo do raczki sie nie potrafili wbic
kurcze wspolczuje ale w szpitalu przynajmniej przebadaja dokladniej

Moj dziec otwarł sezon zabkowania wczoraj na dobre usnal na cycu u nas na lozku spal do 22, obudzil sie zacycowalismy i nie dal sie odłozyc do lozeczka zasypiał na cycku a gdy probowalam przelozyc do lozeczka to sie wybudzał i albo smiech albo placz o 2.30 sie poddalam i spal z nami obudzil sie o 6.30 na cycka a pozniej obudzilam gada o 11 bo ladna pogoda wiec chcialam z nim wyjsc bo od 3 dni nie bylismy. Ciekawa jestem jaka bedzie dzisiejsza noc.

robaczek a nie ma jakiejs doradczyni chustowej w twojej okolicy albo jakiejs chusto mamy zeby ci pomogla??

do nas jutro przyjezdza nosidelko zobaczymy czy malemu sie spodoba choc nosic w nim bede i tak dopiero jak sam usiadzie ale przetestowac przetestuje

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2014-12-12 o 20:20
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora