|
Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Cytat:
Napisane przez joanna2228
Cześć dziewczęta  witam się po długiej nieobecności  wybaczcie i nie bijcie
U nas troszkę lepiej i znamy już przyczynę takiego zachowania maleńkiej otóż niestety ma tak jak starsza córa AZS , wysypało ją dopiero tydzień temu na całym brzuszku pod pachami i na czole  Była niespokojna i strasznie marudziła do tego nie spała dobrze w nocy bo swędziała ją skóra i jak pisałam, że waliła mnie rączką i siebie po brzuszku to chciała się widocznie podrapać . Teraz ewidentnie widać , że się drapie w dzień . Dostałyśmy emolienty do smarowania i kąpieli chciała dać hydrokortyzon w maści ale powiedziałam , że najpierw spróbujemy bez , a potem jak ew. się pogorszy to dopiero wtedy  Czasami denerwują mnie lekarze , walą od razu sterydy jakby to były jakieś cukierki  Do tego mój tż był u diabetologa i ma cukrzycę dostał jakieś tabletki i dietę  zwariuje , niech ten rok się skończy
Muszę Was nadrobić a mam trochę zaległości ... idę czytać Buziaki miłego dnia  
|
wspolczuje ale moze od prawidlowej pielegnacji troche sie to wstrzyma a co do sterydow to lekarze lekka reka je daja to prawda ja uzylam pare dni bo maly bardzo sie drapał ale po 2 dniach od przestania wszystko pojawilo sie znowu ale chociaz maly oddychnal te 5 dni jak steryd byl
Cytat:
Napisane przez Oldzia20
Nadaje ze szpitala....goraczka po lekach nie spadala wiec podejrzenie zapalenia drog moczowych. Wklocie ma do glowki bo do raczki sie nie potrafili wbic 
|
kurcze wspolczuje ale w szpitalu przynajmniej przebadaja dokladniej
Moj dziec otwarł sezon zabkowania wczoraj na dobre usnal na cycu u nas na lozku spal do 22, obudzil sie zacycowalismy i nie dal sie odłozyc do lozeczka zasypiał na cycku a gdy probowalam przelozyc do lozeczka to sie wybudzał i albo smiech albo placz o 2.30 sie poddalam i spal z nami obudzil sie o 6.30 na cycka a pozniej obudzilam gada o 11 bo ladna pogoda wiec chcialam z nim wyjsc bo od 3 dni nie bylismy. Ciekawa jestem jaka bedzie dzisiejsza noc.
robaczek a nie ma jakiejs doradczyni chustowej w twojej okolicy albo jakiejs chusto mamy zeby ci pomogla??
do nas jutro przyjezdza nosidelko zobaczymy czy malemu sie spodoba choc nosic w nim bede i tak dopiero jak sam usiadzie ale przetestowac przetestuje
Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2014-12-12 o 20:20
|