Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Nadzieja
w kupie siła 
Cytat:
Napisane przez jagodowa07
A i teraz mi się przypomniało - na jednym z moich ulubionych blogów takich ciążowych urodziła się już prześliczna Marynia http://www.anielno.pl/home/nadmiar-d...witaj-maryniu/
I tam fajnie jest napisane o tonach dobrych rad od wszystkich. I ktoś skomentował że planuje po porodzie tydzień tylko we trójkę, na poznanie się wzajemne, a dopiero później odwiedziny itd. Też bym tak chciała, po porodzie parę dni spokoju i odpoczynku we własnej małej rodzinie - a później jak już trochę poznam maleństwo i nauczymy się siebie - zapraszam bardzo  ciekawe czy to się uda.
|
przeczytałam notkę na blogu i chyba pobuszuję w nim więcej bo ciekawie się zapowiada u mnie takie coś na 10000000% by nie przeszło, chociaż taki czas na pewno byłby piękny 
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
Nic ci nie będzie. Kąpiel nie w gorącej wodzie.
|
Taki właśnie mam zamiar 
a co do kuriera.... miałam raz podobną sytuację ale nie byłam jeszcze w ciąży. Miałam odebrać u tż płytki do łazienki i gość był wkurzony że nie ma w domu nikogo do pomocy, a że jeszcze po schodach trzeba biegać. O ja głupia że mu wtedy pomogłam i biegałam z płytami... nigdy więcej
Czas edycji: 2014-12-19 o 15:12
|