Mamusie Majowe 2015!!! cz.4 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-19, 11:51   #181
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
u mnie też wieje
Teściowa też ma chyba nadzieję że Agatce coś wyrośnie, też mnie to denerwuje, ona żałuje chyba synusia że nie będzie miał następcy tronu... ja tam się cieszę że będą 2 dziewuszki

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

też uwielbiam soki, niestety sokowirówke zajechałam
No jakbym swoją teściową słyszała.
I w ogóle tekst: musisz mieć tak jak ja.
Czytać, pierwszy syn, potem córka. I wychowała mojego TŻ w przeświadczeniu, że tak musi być.
A genetykę się ominie, musi być tak jak ona zadecyduje. -.-
Boooże, jak ta kobieta mnie irytuje.

Ciśnienie jest jakieś dziwne, muli mnie i głowa mnie boli... -.-'
A paszteciki czekają... się chyba nie doczekają.

Idę sobie zrobić brwi i coś z twarzą bo wyglądam jak wymoczek.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 12:19   #182
dorka607
Wtajemniczenie

Widzę, że niektóre z Was też mają wspaniałe otoczenie, które niezmierni cieszy się z dziewczynki bądź chłopca. Moja mam ma dwie wnuczki i jednego wnuka, jak dowiedziała się, że trzecia wnuczka cieszyła się bardzo, że zdrowa bo to najważniejsze i pytała oczywiście jak mój I., że zapewne szaleje z radości bo córcia.
A teściowie? zawiedzeni, bo wnusia kolejna. Mają jedną, ale siostra mojego męża też w ciąży i córka, więc u nas byli pewni synka...i jak- dziadek dziadkiem nie będzie? i jeszcze skwitowali- no cóż, wnusia też może być. Co Święta, urodziny itp. słyszeliśmy od nich życzenia, że wnuka by chcieli.
Strasznie przykro słyszeć takie rzeczy
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 12:30   #183
Santilia
Wtajemniczenie

Kasienka, szczęścia, miłości i zdrowego Maluszka

mnie ciekawi reakcja "na żywo" moich Teściów.. ale oni to wiecznie poker face, więc pewnie nic nie będzie po nich widać.. mają już wnuczkę i ona na pewno zawsze będzie tą "jedyną", bo szwagier z nimi mieszka, więc mają ją cały czas..
moi rodzice zadowoleni, chociaż mama od początku mówiła, że będzie Zuzia

byłam dzisiaj na poczcie. 20 numerków przede mną. no ale nic, paczkę trzeba było odebrać, więc siadłam i czekałam... po jakimś czasie podeszła młoda kobieta i mówi, że nie chce być niegrzeczna, ale widzi, że jestem w ciąży i może mi oddać swój numerek, a ona poczeka (w tym momencie jeszcze 10 było przede mną a jej był już). no ale ładnie podziękowałam i powiedziałam, że poczekam.. była z dzieckiem więc szkoda mi było Malucha. mówiła, że w zeszłym roku też tak czekała;P
a co najciekawsze - stare baby spojrzały się jak na 15latkę, która wpadła. Dziady moherowe udzieliło mi się od Was

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 12:34   #184
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
Kasienka, szczęścia, miłości i zdrowego Maluszka

mnie ciekawi reakcja "na żywo" moich Teściów.. ale oni to wiecznie poker face, więc pewnie nic nie będzie po nich widać.. mają już wnuczkę i ona na pewno zawsze będzie tą "jedyną", bo szwagier z nimi mieszka, więc mają ją cały czas..
moi rodzice zadowoleni, chociaż mama od początku mówiła, że będzie Zuzia

byłam dzisiaj na poczcie. 20 numerków przede mną. no ale nic, paczkę trzeba było odebrać, więc siadłam i czekałam... po jakimś czasie podeszła młoda kobieta i mówi, że nie chce być niegrzeczna, ale widzi, że jestem w ciąży i może mi oddać swój numerek, a ona poczeka (w tym momencie jeszcze 10 było przede mną a jej był już). no ale ładnie podziękowałam i powiedziałam, że poczekam.. była z dzieckiem więc szkoda mi było Malucha. mówiła, że w zeszłym roku też tak czekała;P
a co najciekawsze - stare baby spojrzały się jak na 15latkę, która wpadła. Dziady moherowe udzieliło mi się od Was
nie ma co się denerwować.
głupie stare krowy, ciekawe czy one dzieci miały po 30-tce i z pierwszego seksu po ślubie

dewoty pi....ne ..
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 12:47   #185
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
głupie stare krowy, ciekawe czy one dzieci miały po 30-tce i z pierwszego seksu po ślubie

dewoty pi....ne ..
Normalnie wyjęłaś mi to z ust.

Co do reakcji, moi rodzice się cieszą, będzie czwarta wnuczka, ale najważniejsze, że zdrowa.

A moja teściowa przechodzi kryzys młodości, wiecie likwidacja zmarszczek za wszelką cenę, więc jak się dowiedziała, że będzie 100% babcią, to zaraz mnie z błotem zmieszała, że ona liczy, że coś urośnie.
Ryczałam dwa dni. Bo mój TŻ jej wtórował.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 12:51   #186
Madeleine05
Zadomowienie

U nas to będzie pierwszy wnuk, a raczej wnuczka po obu stronach - więc wszyscy się cieszą, i cieszyliby się, niezależnie od płci.
Za to mój mąż, jak byłam na początku ciąży i pytałam, co by wolał - mówił, że dziewczynkę, bo są bardziej "ogarnięte" od chłopców i mniej z nimi problemów Więc się cieszy, bo wyszło na jego. Mnie było obojętne, byleby zdrowe.
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 12:53   #187
Nadzieja87
Zakorzenienie

Hej.

Kasienka, króliczku spóźnione, ale szczere życzenia, dużo zdrowia, szczęścia, radości i miłości przede wszystkim! Siły życzyć Ci nie musze bo masz jej za dwoje wszystkiego najlepszego!

Dziś do 5 miałam noc z książką, i gdy w końcu zasnęłam spałam jak zabita do 12.30

Za to teraz leże i w jednej pozycji, bo pojawił się u mnie nagły ból brzucha.. Coś jak kolka ale z jednej strony... Nie chciałam brać nic myślałam, że przejdzie, ale jak mnie zaczęło zginąć w pół i nie mogłam ustać na nodze to opuściłam. Tż dal mi tabletki i leże teraz na tym nieszczęsnym prawym boku...Co ciekawe to nie jest pierwszy raz tylko 3, ale zwykle miałam tak wieczorami. Objawy pasują mi do kolki jelitowej, ale czy to możliwe? Co ciekawe ból pojawił się po wizycie w toalecie...
Słyszalyście o takiej kolce??
Młode naszczescie się rusza wiec trochę jestem spokojniejsza..
Stary 2014-12-19, 13:10   #188
scotasia
Wtajemniczenie

Co do reakcji rodziców, moi to nawet się za bardzo nie podniecili w końcu to ich ósmy wnuk/wnuczka Za to teściowie to mnie tak wyściskali, że aż mi głupio było I teściowa skwitowała: "No to jeszcze N. (córkę) muszę namówić na drugie"- bo mają jedną córę starszą rok od mojego synka.

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Scotasia moje dziecko toleruje sok z marchewki i jabłka, z buraka nie bardzo
A jakbyś dorzuciła kawałeczek buraka to może się nie zorientuje? Ja z samego buraka też nie lubię, robię sobie z dodatkiem jabłka i marchewki. Wczoraj dałam młodemu kilka łyżeczek, tak na spróbowanie, bo nie pił jeszcze takiego świeżego z burakiem. Usta miał jak prawdziwa panienka

Cytat:
no do mnie to przyjezdza z Wawy jakiś lekarz własnie niby z bardzo dobrym sprzetem.
zobaczymy co tam wycuduje

tak wgl, witam się w 21 tygodniu
Gratki za przepołowienie ciąży

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość

Scotasia łykaj magnez 3 razy dziennie skurcze to brak magnezu w ogranizmie i mała zawartość płynów.

My wczoraj o 21.30 wyszliśmy z kuchni po tych pierogach- ale zaszaleliśmy i wyszło ponad 100 szt
Poszło by nam szybciej ale ja przez te łapki jestem niepełnosprawna, nawet kleić za bardzo nie mogłam ale wyszły takie smaczne, że było warto
Częstuję Was oczywiście
Całkiem możliwe, bo za mało piję i z Mg się zaniedbałam ostatnio
My się bedziemy lada dzień za uszka brać

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość

Ładnie się ta młoda kobietka zachowała A na mohery to brak słów

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Hej.

Kasienka, króliczku spóźnione, ale szczere życzenia, dużo zdrowia, szczęścia, radości i miłości przede wszystkim! Siły życzyć Ci nie musze bo masz jej za dwoje wszystkiego najlepszego!

Dziś do 5 miałam noc z książką, i gdy w końcu zasnęłam spałam jak zabita do 12.30

Za to teraz leże i w jednej pozycji, bo pojawił się u mnie nagły ból brzucha.. Coś jak kolka ale z jednej strony... Nie chciałam brać nic myślałam, że przejdzie, ale jak mnie zaczęło zginąć w pół i nie mogłam ustać na nodze to opuściłam. Tż dal mi tabletki i leże teraz na tym nieszczęsnym prawym boku...Co ciekawe to nie jest pierwszy raz tylko 3, ale zwykle miałam tak wieczorami. Objawy pasują mi do kolki jelitowej, ale czy to możliwe? Co ciekawe ból pojawił się po wizycie w toalecie...
Słyszalyście o takiej kolce??
Młode naszczescie się rusza wiec trochę jestem spokojniejsza..
Hmm mi się zdarzają takie bóle kolkowe przed wizytą w toalecie Ale ja to od zawsze miałam takie jelitowe zawirowania... Może i kolka jelitowa

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2014-12-19 o 13:11
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 13:20   #189
Nadzieja87
Zakorzenienie

Scotasia, ja tak nigdy nie miałam, ale teraz mam problem z zaparciami i jak idę co 3 dni do toalety to mamy święto lasu.. A i tak wtedy troszkę tylko

No jeśli nie kolka, to wyrostek
Stary 2014-12-19, 13:23   #190
scotasia
Wtajemniczenie

Nadzieja właśnie miałam pytać, czy nie masz czasem problemu z zaparciami. Tylko dziwne, że po wizycie Cię boli a nie przed Przeszło juz?
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 13:26   #191
jagodowa07
Zadomowienie

Kasieńka wszystkiego dobrego, dla Ciebie żeby wszystko układało się po Twojej myśli i zdrowego maleństwa

Dziewczyny wczoraj mały Tymuś dał o sobie znać i to tak wyraźnie! Czułam ja, i to bardzo dokładnie, nawet synuś odezwał się do tatusia bo czułam kopniaczki i przewroty pod ręką tż i on też wyczuwał

Wcześniej były takie ledwie wyczuwalne, jak ja albo tż rękę przyciskał do brzucha, jakieś delikatnie podkopywanie i przewroty, bulgotanie, a wczoraj - HIT! Spać nie mogłam wcale cudownie
Stary 2014-12-19, 13:34   #192
Nadzieja87
Zakorzenienie

Scotasia minęło, ale po nospie i magnezie...

Tak sobie myślę, że może to od parcia??

Przepraszam, że zawracam gitarę moimi zaparciami, ale zmartwil mnie ten ból

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Kasieńka wszystkiego dobrego, dla Ciebie żeby wszystko układało się po Twojej myśli i zdrowego maleństwa

Dziewczyny wczoraj mały Tymuś dał o sobie znać i to tak wyraźnie! Czułam ja, i to bardzo dokładnie, nawet synuś odezwał się do tatusia bo czułam kopniaczki i przewroty pod ręką tż i on też wyczuwał

Wcześniej były takie ledwie wyczuwalne, jak ja albo tż rękę przyciskał do brzucha, jakieś delikatnie podkopywanie i przewroty, bulgotanie, a wczoraj - HIT! Spać nie mogłam wcale cudownie

To pięknie!
Stary 2014-12-19, 13:40   #193
201606011622
Konto usunięte

dziewczyny pragnę poinformować, ze zmiany odnośnie 1 strony proszę kierować do DORKI, to ona prowadzi aktualną część
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 13:49   #194
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny pragnę poinformować, ze zmiany odnośnie 1 strony proszę kierować do DORKI, to ona prowadzi aktualną część
Tak, tak proszę o PW do mnie
i popatrzcie na 1 str czy zgadzają się wizyty, płcie i imiona i czy wszystkie są wpisane
Stary 2014-12-19, 13:55   #195
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Oj sorry z rozmachu do Ciebie wysłałam

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-19, 14:00   #196
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dziewczynki?? Tak sobie spojrzałam na 1 strone... Nie uważacie, że pora utworzyć listę mamuś zaginionych??
Stary 2014-12-19, 14:01   #197
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki?? Tak sobie spojrzałam na 1 strone... Nie uważacie, że pora utworzyć listę mamuś zaginionych??
A ktoś zaginął? bo ja to nie kojarzę niestety

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 14:05   #198
Nadzieja87
Zakorzenienie

Np Lagune? odzywała się w 1 części?
I jest jeszcze parę nicków których dawno nie widziałam?
Stary 2014-12-19, 14:05   #199
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Scotasia minęło, ale po nospie i magnezie...

Tak sobie myślę, że może to od parcia??

Przepraszam, że zawracam gitarę moimi zaparciami, ale zmartwil mnie ten ból

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

To pięknie!
Trochę późno, ale warto było czekać wiem już o czym pisałyście co to za piękne uczucie

Nadzieja mnie też tak czasem zakłuje, może nie tak mocno że aż nie mogę się ruszyć, ale kłuje. I tez myślę że to jednak od zaparć i wzdęć. Czasem w nocy jak wstaje to brzuch o mało nie pęknie, taki cały napięty bolący i kłujący Niby nie jest jakoś bardzo źle, bo mam espumisan, pije len, ale do ideału daleko.
A czytałam że im dalej to niekoniecznie musi być lepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-19, 14:14   #200
Nadzieja87
Zakorzenienie

Jagodowa i teraz z dnia na dzień będzie coraz fajniej z ruchami

Pijesz siemię lniane?? może tez bym piła.. mam z przed ciąży cały zapas, ale odstawiłam jak zaszłam...
Te bóle miałam już z 3x zawsze wieczorem lub w środku nocy...A dzis po męczarniach w toalecie I nie boli mnie cały brzuch tylko w tym prawym boku...Jakbym taką kolke miała (jak po bieganiu)
Jeśli wytrzymam, to w styczniu skonsultuje to z ginem.
Stary 2014-12-19, 14:18   #201
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Normalnie wyjęłaś mi to z ust.

Co do reakcji, moi rodzice się cieszą, będzie czwarta wnuczka, ale najważniejsze, że zdrowa.

A moja teściowa przechodzi kryzys młodości, wiecie likwidacja zmarszczek za wszelką cenę, więc jak się dowiedziała, że będzie 100% babcią, to zaraz mnie z błotem zmieszała, że ona liczy, że coś urośnie.
Ryczałam dwa dni. Bo mój TŻ jej wtórował.
matko normalnie mnie zirytowało ich zachowanie. Zapytam z czystej ciekawości Twój tż to mamin synek???

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Scotasia, ja tak nigdy nie miałam, ale teraz mam problem z zaparciami i jak idę co 3 dni do toalety to mamy święto lasu.. A i tak wtedy troszkę tylko

No jeśli nie kolka, to wyrostek
Więcej błonnika. Kasze zjedz.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 14:19   #202
Opulka
Raczkowanie

Łał, nie wiedziałam, że płeć dziecka może być aż takim "problemem"! Myślałam zawsze, że to takie tylko tam gadanie "wolałabym chłopca/dziewczynkę" a tu proszę, nawet życzenia zmiany płci...W Chinach żyjemy? W Arabii Saudyjskiej, że jak nie urodzisz chłopca to Cie mąż z namiotu wywali?

Pytałyście o tą hemoglobinę.- 9. Nie wiem jak jest teraz, ale diety nie zmieniałam przez ten miesiąc.
Opulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 14:23   #203
jagodowa07
Zadomowienie

Nadzieja, zapytać lekarza nie zaszkodzi A ja piję len mielony - tak staram się do dwa - trzy dni, rano na czczo pół szklanki, bo codziennie to za bardzo działa Ogólnie jest bardzo zdrowy, z tym że chyba lepsze jest samo siemię lniane, nie odtłuszczone, ale działa też taka wersja "dla leniwych". Spróbuj może pić, podobno pomaga też na zgagę i osłonowo na żołądek Cudów nie działa, ale jest o niebo lepiej niż było wcześniej i tak.
Stary 2014-12-19, 14:32   #204
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

dewoty pi....ne ..
bardzo dobrze powiedziane!

Nadzieja

kurcze, ja mam podobnie ale po lewej stronie i zwykle pred wizytą w toalecie, ale ból też do tego stopnia że ciężko ustać. U mnie jest to związane z zaparciami, rozciągającymi się więzadłami no i powiększającą się macicą, więc mam się nie martwić. Oby u ciebie to nie był wyrostek ani nic poważnego

Dziewczyny prawie skończyłam sprzątać... od rana to teraz mi zeszło, makabra, mam dość. W ramach relaksu kąpiel w wannie, nie ma bata, skoro wam się nic nie dzieje to i ja sobie poleżakuje

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 14:32   #205
jagodowa07
Zadomowienie

A i teraz mi się przypomniało - na jednym z moich ulubionych blogów takich ciążowych urodziła się już prześliczna Marynia http://www.anielno.pl/home/nadmiar-d...witaj-maryniu/
I tam fajnie jest napisane o tonach dobrych rad od wszystkich. I ktoś skomentował że planuje po porodzie tydzień tylko we trójkę, na poznanie się wzajemne, a dopiero później odwiedziny itd. Też bym tak chciała, po porodzie parę dni spokoju i odpoczynku we własnej małej rodzinie - a później jak już trochę poznam maleństwo i nauczymy się siebie - zapraszam bardzo ciekawe czy to się uda.
Stary 2014-12-19, 14:36   #206
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
bardzo dobrze powiedziane!

Nadzieja

kurcze, ja mam podobnie ale po lewej stronie i zwykle pred wizytą w toalecie, ale ból też do tego stopnia że ciężko ustać. U mnie jest to związane z zaparciami, rozciągającymi się więzadłami no i powiększającą się macicą, więc mam się nie martwić. Oby u ciebie to nie był wyrostek ani nic poważnego

Dziewczyny prawie skończyłam sprzątać... od rana to teraz mi zeszło, makabra, mam dość. W ramach relaksu kąpiel w wannie, nie ma bata, skoro wam się nic nie dzieje to i ja sobie poleżakuje
Nic ci nie będzie. Kąpiel nie w gorącej wodzie.
Stary 2014-12-19, 14:37   #207
Nadzieja87
Zakorzenienie

Jezu, kasza to dla mnie horror...
Ja mam siemię w ziarenkach... Zawsze sobie na włosy, skórę i paznokcie piłam...
A teraz jestem w takiej desperacji, że mogę pić ten kisiel nawet 3x dziennie : może przy okazji na zgagę pomoże

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-19, 14:38   #208
Opulka
Raczkowanie

Jagodowa, ja chyba też tak chcę Ale zobaczymy, bo to mój pierwszy dzieć i chciałabym mieć też wsparcie kogoś, kto ze mną pierwszy raz Kropkę umyje, pomoże jak coś się będzie działo... A może tylko panikuję i wszystko sama ogarnę? Zobaczymy
Opulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 14:40   #209
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
A i teraz mi się przypomniało - na jednym z moich ulubionych blogów takich ciążowych urodziła się już prześliczna Marynia http://www.anielno.pl/home/nadmiar-d...witaj-maryniu/
I tam fajnie jest napisane o tonach dobrych rad od wszystkich. I ktoś skomentował że planuje po porodzie tydzień tylko we trójkę, na poznanie się wzajemne, a dopiero później odwiedziny itd. Też bym tak chciała, po porodzie parę dni spokoju i odpoczynku we własnej małej rodzinie - a później jak już trochę poznam maleństwo i nauczymy się siebie - zapraszam bardzo ciekawe czy to się uda.
Już widze moją rodzine jakby się dostosowała.

Hit idzie kurier z dwoma 30 kg paczkami i do mnie z tekstem, zebym po nie zeszła z 4 piętra bo on nosić nie może . Mówie, że w ciązy jestem z małym dzieckiem to mi powiedział, zebym sobie kogoś załatwiła . Już raz mu załatwiłam nagane chyba czas na powtórkę .
Stary 2014-12-19, 15:02   #210
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
trochę tych zaginionych jest na moje oko, ale niech więcej osób się wypowie żeby później mnie nie zlinczowały, że je do zaginionych wrzuciłam :/

Cytat:
Pomysł świetny, mamusia, tatuś i dziecko potrzebują kilku dni żeby się siebie "nauczyć" ale jak to wytłumaczyć rodzinie? Ja tam swojej jak powiem tak zrobią, tu nie byłoby problemu, ale rodzina Tż-ta...nie uwzględnili by naszej prośby i obraziliby się na maxa. Ja na pewno nie chce wizyt w szpitalu, tylko on. A nie, że mi pół rodziny się zleci z aparatami i będą dupę zawracać i cykać fotki jak ja w piżamie, zmęczona.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości