Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - The Tall Ships 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-06, 19:00   #13
latysia
Zadomowienie

Dot.: The Tall Ships 2007

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Dlatego to sa uroki duzego miasta
Mi to samo dlatego chcialam sobie porownac parametry Titanica i The World.Tylko szkoda ze The World nie jest udostepniony dla zwiedzajacych.No ale jabym tam mieszkala to chyba bym nie chciala zeby taie tlumy krecily sie po statku A tak wogole to z jakiego panstwa jest ten The World?
Mi tez podobal sie ten Mesykanski statek, fajnie tajm muzyka grala i ogolem tai wesoly byl
no i oczywiscie zapomnialam napisac o marynarzach z roznych krajow.Mega przesympatyczni chetnie pozowali do zdjec usciskiwali dlonie, usmiechali sie, rozmawiali.Naprawde bardzo mili ludzie
Ja widzialam w tv i tez odnosze wrazenie ze im to wyszlo

Doładnie.Widziałam też kilka osób które w wózkach albo na rękach nosiły dosłownie kilu miesięczne maleństwa.
Kolezanka mi mowila ze byla wczoraj kolo 10 to i ta nie mozna bylo przejsc Moze dlatego ze to niedziela? ale tez nie wszystkie zaglowce sa otwarte od rana.Dar mlodziezy bodajze od 12 do 15.

Ogolem bylam pierwszy raz na taiej imprezie i jestem na plus. Mogliby organizowac taie cos tak chociaz co dwa lata

meksykanie byli najlepsi
koleżanka była o 10 czy 22?? po od 20 do 24 ludzie byli dosłownie wszędzie
przyznam, że jestem pod wrażeniem imprezy, bo czegoś takiego w szczecinie jeszcze nie widziałam. mam nadzieje, że będą podobne rzeczy częściej organizować

latysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując