Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-02, 09:15   #303
201711281030
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
witam się dopiero dziś szczęśliwego Nowego, NASZEGO, Roku sylwester był cudowny, mile zaskoczyli nas znajomi, z którymi mieliśmy do tej pory średni kontakt wczoraj miałam robić za kierowcę, ale poszliśmy na komedię dmuchać , to się okazało, że po 12 godzinach od ostatniego kieliszka nadal na pomarańczowo dmucham chociaż żeby było śmieszniej obudziłam się jak młody bóg , zero kaca i całkowicie trzeźwa P. zielony więc on kierowcą został także przy zapraszaniu kolejnych gości ja musiałam pić
z zabawnych rzeczy w Nowym Roku- zdążyliśmy wejść do hotelu i położyć się na łóżku i rama pękła

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ja jestem wyczulona na takie sytuacje i nie zamierzam się juz nigdy więcej wtrącać, bo można na tym kiepsko wyjść.
popieram - później Ty będziesz ta zła

Cytat:
Napisane przez kika555 Pokaż wiadomość
Kochana.slub mam 4lipca... chcialam inna date no ale.wyszlo jak.wyszlo w kazdym razie wybralam.piosenke beyonce-halo. Uwielbiam.ja ale.ma dosc specyficzna melodie i nie chcialabym.aby wyszlobze skaczemy jak antylopy na sawannie wiec... chyba bedsiemy musieli zwolnic kroki i tempo niz jest pierwotnie w piosence
piosenka się nadaje, kiedyś na YT widziałam kilka pierwszych tańców do tej piosenki i fajnie wyglądało

Edytowane przez 201711281030
Czas edycji: 2015-01-02 o 09:17
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora