Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu! - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-02, 09:12   #301
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
witam się dopiero dziś szczęśliwego Nowego, NASZEGO, Roku sylwester był cudowny, mile zaskoczyli nas znajomi, z którymi mieliśmy do tej pory średni kontakt wczoraj miałam robić za kierowcę, ale poszliśmy na komedię dmuchać , to się okazało, że po 12 godzinach od ostatniego kieliszka nadal na pomarańczowo dmucham chociaż żeby było śmieszniej obudziłam się jak młody bóg , zero kaca i całkowicie trzeźwa P. zielony więc on kierowcą został także przy zapraszaniu kolejnych gości ja musiałam pić
z zabawnych rzeczy w Nowym Roku- zdążyliśmy wejść do hotelu i położyć się na łóżku i rama pękła

za chwilę ja też tak będę mówiła

zawsze, śmieją się z nas, bo nawet przy stole się za łapki trzymamy
Proszę jaki ten świat mały
W sierpniu tam w jednym z kościołów biorę ślub.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 09:13   #302
Kimitri
Zakorzenienie

Viv dobrze mówi, nie Zawsze dobrze się wtrącać bo często wychodzi się na tym źle.. ale szkoda dziewczyny i kurczę należałoby coś zrobić...

Edytowane przez Kimitri
Czas edycji: 2015-01-02 o 09:18
Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 09:15   #303
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
witam się dopiero dziś szczęśliwego Nowego, NASZEGO, Roku sylwester był cudowny, mile zaskoczyli nas znajomi, z którymi mieliśmy do tej pory średni kontakt wczoraj miałam robić za kierowcę, ale poszliśmy na komedię dmuchać , to się okazało, że po 12 godzinach od ostatniego kieliszka nadal na pomarańczowo dmucham chociaż żeby było śmieszniej obudziłam się jak młody bóg , zero kaca i całkowicie trzeźwa P. zielony więc on kierowcą został także przy zapraszaniu kolejnych gości ja musiałam pić
z zabawnych rzeczy w Nowym Roku- zdążyliśmy wejść do hotelu i położyć się na łóżku i rama pękła

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ja jestem wyczulona na takie sytuacje i nie zamierzam się juz nigdy więcej wtrącać, bo można na tym kiepsko wyjść.
popieram - później Ty będziesz ta zła

Cytat:
Napisane przez kika555 Pokaż wiadomość
Kochana.slub mam 4lipca... chcialam inna date no ale.wyszlo jak.wyszlo w kazdym razie wybralam.piosenke beyonce-halo. Uwielbiam.ja ale.ma dosc specyficzna melodie i nie chcialabym.aby wyszlobze skaczemy jak antylopy na sawannie wiec... chyba bedsiemy musieli zwolnic kroki i tempo niz jest pierwotnie w piosence
piosenka się nadaje, kiedyś na YT widziałam kilka pierwszych tańców do tej piosenki i fajnie wyglądało

Edytowane przez 201711281030
Czas edycji: 2015-01-02 o 09:17
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 09:17   #304
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Kika wg mnie do Halo da sie zatańczyć na raz lub na dwa jeśli o zwykle kolysanie chodzi.
Hmm tak myslisz? Ja chwilowo tego nie widze szczegolnie na refrenie no ale... taka wybralam i wyjscia nie ma a Ty masz wybrana?
Stary 2015-01-02, 09:19   #305
Kimitri
Zakorzenienie

Ja swoje plany co do pierwszej piosenki muszę zmienić bo jak M. Psy usłyszał to jakaś nieciekawa miał minę... Gorzej ze nie chce jakichś oklepanych perfektow czy innych polskich standardów...

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 09:20   #306
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość

piosenka się nadaje, kiedyś na YT widziałam kilka pierwszych tańców do tej piosenki i fajnie wyglądało
Patrz to ja jakas slepa.jestem.bo kiedys szukalam.i za nic w swiecie nie moglam znalezc :/ ale.jak.mowicie, ze sie nadaje to sie troche uspokoilam dziekuje!
Stary 2015-01-02, 09:22   #307
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Patrz to ja jakas slepa.jestem.bo kiedys szukalam.i za nic w swiecie nie moglam znalezc :/ ale.jak.mowicie, ze sie nadaje to sie troche uspokoilam dziekuje!
Wpisz sobie "first wedding dance beyonce halo" i znajduje
My na razie typujemy Skaldów
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 09:34   #308
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
Wpisz sobie "first wedding dance beyonce halo" i znajduje
My na razie typujemy Skaldów
Jak tylko bede w domu na pewno to.zrobie,.dziekuje
Jeju chcialabym Wam zadac tyyyle pytan i w tylu kwestiach sie.poradzic ze szok ale wiem ze piszecie o tym non stop dlatego troche sie wstrzymam
Stary 2015-01-02, 09:40   #309
ania9o
Zakorzenienie

Hej
U mnie klapa w pierwszy dzień nowego roku. Tata posprzeczal się z TŻ albo na odwrót, już w sumie nie wiem. Jeden na drugiego bykiem patrzy.
Mama zdecydowała ze robimy poczęstunek po cywilnym, dzisiaj idziemy z mamą zapytać o sale w klubie osiedlowym. Na stronie napisane jest ze wynajmują wiec musimy się o cenę dowiedzieć na 3h. No i tata się nakręcił ze ma być wodka. Ja mu tłumaczę ze nie będziemy stawiać wódki bo to koszty są, będzie kawa, herbata i ciasta które same zrobimy z mamą. A on ciągle wodka i wodka. No nie można go było uspokoić i wtedy M. wszedł do akcji, zdenerwowany powiedział, że w takim razie nic nie będzie skoro tata nie rozumie ze my nie chcemy wódki. Tata się nie odezwał juz ale obydwaj się mijają i patrzą z byka.
Tata na końcu skwitowal że dla niego to może i na weselu wódki nie być ale goście będą liczyć na wódkę. To mu powiedziałam, że najwyżej się przelicza
Jeszcze mama cos mu tak kladla do głowy ale my poszliśmy spać a w zasadzie ja bo TŻ tak się wkurzyl ze do 4 nie spał :/
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 09:42   #310
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm tak myslisz? Ja chwilowo tego nie widze szczegolnie na refrenie no ale... taka wybralam i wyjscia nie ma a Ty masz wybrana?
i widzisz miałam wybrana taką którą lubią Tż bo to jego gatunek i chiałam żeby poczuł się swobodnie bo jest nietaneczny , nie lubi i nie umie tańczyć. mówił że ok moze byc. to była ta
ale miałam też w zapasie inną. no i jakiś czas temu pow że on wolałby tą drugą bo tam mozna się tylko kołysać xD więc pewnie będzie ta
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 09:52   #311
Kelpie
Zakorzenienie

Kimitri jak tam z TŻ?
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-02, 09:55   #312
aga99792
Zakorzenienie

po co ludziom telefony jak ich nie odbierają? chce do ksiedza sie dowdzownic w sprawie nauk i nic. no..
no faktem jest ze to hcyba nr stacjonarny xD
ale to jest dzien roboczy ksiądz powinien siedziec przy telefonie

Edytowane przez aga99792
Czas edycji: 2015-01-02 o 09:56
Stary 2015-01-02, 09:57   #313
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
i widzisz miałam wybrana taką którą lubią Tż bo to jego gatunek i chiałam żeby poczuł się swobodnie bo jest nietaneczny , nie lubi i nie umie tańczyć. mówił że ok moze byc. to była ta
ale miałam też w zapasie inną. no i jakiś czas temu pow że on wolałby tą drugą bo tam mozna się tylko kołysać xD więc pewnie będzie ta
Pierwsza nie.mojeklimaty ale.druga... cudowna! Na youtubie jest wlasnie taki filmik zrobiony tak na bogato, z ta piosenka w tle... rewelacja i taka spokojna,.wlasnie do kolysania,.wiec tż bedzie spokojny
Wiem,.ze mialam.sie.wstrzymac ale.jeszcze tylko jedna.kwstia ja dopiero.niedawno.uslyszal am.o.koszyczkach ratunkowych, ktore.moim zdaniem.sa.czyms absolutnie genialnym ale... przeczytalam gdzies.ze.wklada.sie tam.tez.lekiprzeciwbolowe .co.dla.mnie jest ryzykowne bo.wiadomo.alkohol i to... niezbyt dobre.polaczenie i pomyslalam,.ze.moze. dalabym tam taka karteczke,.ze.leki sa.u swiadkow... i swiadkowie zdecyduja czy ktos jest na tyle trzezwy aby je wziac... nie wiem, co o tym myslicie?
Stary 2015-01-02, 09:59   #314
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsza nie.mojeklimaty ale.druga... cudowna! Na youtubie jest wlasnie taki filmik zrobiony tak na bogato, z ta piosenka w tle... rewelacja i taka spokojna,.wlasnie do kolysania,.wiec tż bedzie spokojny
Wiem,.ze mialam.sie.wstrzymac ale.jeszcze tylko jedna.kwstia ja dopiero.niedawno.uslyszal am.o.koszyczkach ratunkowych, ktore.moim zdaniem.sa.czyms absolutnie genialnym ale... przeczytalam gdzies.ze.wklada.sie tam.tez.lekiprzeciwbolowe .co.dla.mnie jest ryzykowne bo.wiadomo.alkohol i to... niezbyt dobre.polaczenie i pomyslalam,.ze.moze. dalabym tam taka karteczke,.ze.leki sa.u swiadkow... i swiadkowie zdecyduja czy ktos jest na tyle trzezwy aby je wziac... nie wiem, co o tym myslicie?
o widzisz dobrze ze to zauważyłaś. aczkolwiek. nie wiem co o tym myśleć bo przecież ludzie są dorośli i powinni mieć troche oleju w głowie ale cenna uwaga.

no ładna ta druga.. chyba że jeszcze coś się zmieni i będzie po polsku xD

Edytowane przez aga99792
Czas edycji: 2015-01-02 o 10:01
Stary 2015-01-02, 10:01   #315
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Opowiem co nieco o Sylwestrze.
Byliśmy na "balu" w sali OSP, był dj, full jedzenia, mój przystojny przyszły mąż. Przy stoliku siedzieliśmy z 3 znajomymi parami. Do 23 było super, piliśmy, tańczyliśmy, jedliśmy, no ogólnie za☠☠☠iście
Ale potem, chłopak jednej z koleżanek zaczął obtańcowywać inne dziewczyny, no spoko, przecież można. Ona siedziała sama przy stoliku, więc staraliśmy się ją jakoś zabawiać. W pewnym momencie siedziałam przy stoliku ja, M i ta koleżanka, rozmawiamy, ona się trochę żali, gdy nagle patrze, że następny kolega każe usiąść chłopaki tej kolezanki przy stole i tak siedzieć, bo sobie inaczej porozmawiają. Potem M. mi powiedział, że ten chłopak całował się z inną laską, tylko koleżanka tego nie widziała, a ten kolega go zwyczajnie odciągnął.
I teraz z inną koleżanką doszłyśmy do wniosku, że to nie pierwsza taka sytuacja z tym pseudo-facetem związana... I nie wiemy co o tym myśleć. Strasznie szkoda nam jej było, pocieszaliśmy ją, nasi faceci do tańca prosili, ale co z tego... 7 lat są razem, a to taki dupek
Co za dupek współczucia dla tej koleżanki I jeszcze 7 lat to ciągną?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-02, 10:04   #316
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
o widzisz dobrze ze to zauważyłaś. aczkolwiek. nie wiem co o tym myśleć bo przecież ludzie są dorośli i powinni mieć troche oleju w głowie ale cenna uwaga.

no ładna ta druga.. chyba że jeszcze coś się zmieni i będzie po polsku xD
No niby dorosli ale.wiadomo po.alko to.rozne glupie kwestie.do.glowy wchodza wiec wole.nie ryzykowac . chyba tak zrovic, ze dolacze.kartke.ze.leki.sa .dostepne u swiadkow... wole.dmuchac na.zimne

Hihi no tak.... kobieta zmienna jest
Stary 2015-01-02, 10:08   #317
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadza się ja się też wtrącać w jeden związek nie chciałam ale ten gościu mojej koleżanki prosić o porady i prosił, czy aby przesadza etc. Coś tam napisałam ale po to by pomóc... Dzisiaj koleżanka ze mną nie rozmawia a oni się rozstali

Dziewczyny hit naszego Sylwestra 3 razy puszczali
https://www.youtube.com/watch?v=p_PJM7F9_jc

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 10:08   #318
magda_mjt
Zakorzenienie

A mi sie wydaje, ze to nie impreza, na ktorej ludzie sie upijają w 3 dupy i nie wiedza, jak stosować leki. W sensie, ja robie miły gest w kierunku gości, zapewniając im takie awaryjne rzeczy, ale nie czuje sie niańka, zeby trzymać za rączkę i pozwalać badz nie brac leki. Nie spodziewam sie u siebie zadnych mega spitych osob, wiec mysle, ze i mózgu nikomu nie zabraknie.
Stary 2015-01-02, 10:12   #319
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
A mi sie wydaje, ze to nie impreza, na ktorej ludzie sie upijają w 3 dupy i nie wiedza, jak stosować leki. W sensie, ja robie miły gest w kierunku gości, zapewniając im takie awaryjne rzeczy, ale nie czuje sie niańka, zeby trzymać za rączkę i pozwalać badz nie brac leki. Nie spodziewam sie u siebie zadnych mega spitych osob, wiec mysle, ze i mózgu nikomu nie zabraknie.
Wiesz ja tez nie planuje, ze ktos tak sie spije, zeby nie bylo ze u mnie same pijaki beda, co to to nie ale ja jestem taka, ze zawsze o wszystko sie zamartwiam,.wyolbrzymiam. .. bede po prostu spokojniejsza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-02, 10:16   #320
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
A. Sapkowski - saga o wiedźminie
S.J Watson Zanim zasnę
A. Jadowska - seria o Dorze Wilk
K. Lackberg wszystko
P. Simons Dziewczyba na Times Square
C. Z. Zafon wszystko
R. Lupton Siostra
J. Jonasson Stulatek, który wyskoczył przez okno i zniknął
G. Musso ma podobno dobre książki
T. Canavan Trylogia Czarnego Maga

No i na liście do przeczytania mam:
Trylogie Igrzysk Śmierci
Księgarnia spełnionych marzeń
Lawendowy pokój
Miniaturzystka
Pochłaniacz - podobno bardzo dobre
Szmaragdowa tablica i inne Montero
Wszystko co lśni - też podobno świetne
Zaginiona dziewczyna

Witam w klubie przerażonych i mających mało załatwione PMek.

A w ogóle macie czytniki ebookow? Jak tak to jak sie zapatrujecie na wymianę ebookami?

Bry
Cytat:
Czytnika ebooków nie mam - to nie dla mnie
Mogę polecić wszystkie książki: Harlana Cobena, Deana Koontza, poza tym Robert Galbraith - Wołanie Kukułki, Jedwabnik (to takie kryminał/thrillery).
Z fantastyki wszystko od Trudi Canavan, Brenta Weeksa, Petera Bretta i jeszcze może Ursula le Guin - Ziemiomorze, Karen Miller.
Jak mi się jeszcze coś fajnego przypomni, to napiszę.
Dziękuję, zapisuje

My jeszcze w łóżku gnijemy, ale niedługo trzeba wstać.
Stary 2015-01-02, 10:16   #321
magda_mjt
Zakorzenienie

Kazdy zrobi, jak uważa . Prosilas o opinie, wyraziłam swoja . Po prostu uważam, ze wszyscy jestesmy dorośli i nie ma co na sile sie przejmować takimi rzeczami.
Stary 2015-01-02, 10:17   #322
sQuaara
Zakorzenienie

Z ksiazek to polecam palmera
co do tabletek to chyba tez damswiadkom... Zapraszam niby rodzine.ale ich nie znam... Nie jestesmy z tych ktorzy sie spotkaja na imieniny urodziny kawki...

Dopiero wstalam
Dzis jedziemy do rodzicow k. Wracam w niedzielkeeeee
Stary 2015-01-02, 10:20   #323
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Kazdy zrobi, jak uważa . Prosilas o opinie, wyraziłam swoja . Po prostu uważam, ze wszyscy jestesmy dorośli i nie ma co na sile sie przejmować takimi rzeczami.
Nie no.pewnie dziekuje jakos ten rok bedzie.dla.mnie.przelomow y pod roznymi.wzgledami, a ja.sie tak.wszystkim.przejmuje na.zapas,.ze.czuje ze.niedlugo.mozg mi.eksploduje :/ zamiast martwic sie.np.tym,.ze.w.ciagu kilku miesiecy strace.prace.to.ja mysle o koszyczkach na.slubie... ta... przede wszystkim.priorytety
Stary 2015-01-02, 10:25   #324
gr8ania
Moderator

Cytat:
No niby dorosli ale.wiadomo po.alko to.rozne glupie kwestie.do.glowy wchodza wiec wole.nie ryzykowac . chyba tak zrovic, ze dolacze.kartke.ze.leki.sa .dostepne u swiadkow... wole.dmuchac na.zimne

Hihi no tak.... kobieta zmienna jest
jak położysz w koszyczku leki na ibuprofenie to nie będzie problemu, jak na paracetamolu może być problem, bo i on i alko rozrzedza krew
Stary 2015-01-02, 10:33   #325
dotuniek
Zakorzenienie

Pojechaliśmy na chwilę do znajomych wczoraj dać im zaproszenie, bo zjechali na święta do Polski i wróciliśmy w środku nocy TŻ chodzi i mówi do mnie "pijaczku" bo on nie pił (prowadził), a ja wypiłam kilka drinków z jego przyjacielem w zastępstwie ale kurna wcale się nie upiłam - z zazdrości się chłopak czepia

Dziewczyny pomocy, bo ja przez mojego TŻ osiwieję ponieważ pobieramy się w walentynki, chcemy też zagaić ten temat na weselu i jednym z pomysłów są walentynki dla każdego z gości - serca z sentencją dobraną specjalnie dla danej osoby dotyczącą miłości. I problem polega na formie serca: lukrowany piernik czy świeca?? Pomóżcie... bo muszę zamówić akcesoria, a TŻ powiedział: rób jak chcesz

I drugie pytanie, co do koszyka ratunkowego: p/bóle, rajstopy, lakier do paznokci, plasterki, podpaski - co jeszcze?
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 10:33   #326
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny hit naszego Sylwestra 3 razy puszczali
https://www.youtube.com/watch?v=p_PJM7F9_jc
Jaki teledysk

Witam

Ja w pracy. Nic mi się nie chce Wkurzające jest takie świętowanie w kratkę

TŻ mi wczoraj pocisnął, że się mało lansersko ubieram ostatnio "Bo jak Ci się chce, to się potrafisz tak na wpół niuniowato (czyt. z gustem) wysuczyć (czyt. ubrać) i wtedy jak cie widzę to mmhmm.." No ale teraz nie ta pora roku Przecie nie ubiorę białych rurek i czółenek w kwiatki W zimie ma mi być ciepło, a nie lansersko tym bardzije, że na antybiotyku teraz jestem Ech te chłopy.

Moja 7-letnia chrześnica została we wtorek ciocią I teraz TŻ się z niej nabija "ej młoda ciocia, idź powiedz cioci.."

dotuniek ja bym wybrała świecę
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

Edytowane przez kreciorek85
Czas edycji: 2015-01-02 o 10:40
kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 10:36   #327
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
Pojechaliśmy na chwilę do znajomych wczoraj dać im zaproszenie, bo zjechali na święta do Polski i wróciliśmy w środku nocy TŻ chodzi i mówi do mnie "pijaczku" bo on nie pił (prowadził), a ja wypiłam kilka drinków z jego przyjacielem w zastępstwie ale kurna wcale się nie upiłam - z zazdrości się chłopak czepia

Dziewczyny pomocy, bo ja przez mojego TŻ osiwieję ponieważ pobieramy się w walentynki, chcemy też zagaić ten temat na weselu i jednym z pomysłów są walentynki dla każdego z gości - serca z sentencją dobraną specjalnie dla danej osoby dotyczącą miłości. I problem polega na formie serca: lukrowany piernik czy świeca?? Pomóżcie... bo muszę zamówić akcesoria, a TŻ powiedział: rób jak chcesz

I drugie pytanie, co do koszyka ratunkowego: p/bóle, rajstopy, lakier do paznokci, plasterki, podpaski - co jeszcze?

Igła i nitka :P
I w mg piernik albo po prostu kruche ciastko serce
Stary 2015-01-02, 10:38   #328
gr8ania
Moderator

Cytat:

Z piciem miałam wczoraj to samo

co do prezentu- ja uwielbiam świeczki.
ja wrzucę jeszcze igły i nitki i mokre chusteczki
Stary 2015-01-02, 10:43   #329
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

pierniczek...to moze ktos zje
nie dawalabym rajstop... a dwa po co lakier do paznokci??
lakier do włosów

Cytat:
Z piciem miałam wczoraj to samo
.
ja wrzucę jeszcze igły i nitki i mokre chusteczki
po co mokre chusteczki??
Stary 2015-01-02, 10:43   #330
dotuniek
Zakorzenienie

świeczki - pierniki: 1-1

koszyk ratunkowy:
p/bóle,
rajstopy,
lakier do paznokci,
plasterki,
podpaski
igła, nitka
chusteczki nawilżane
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości