Dot.: Styczniowa wymiana u Szmyglo. M.in Meteoryty, Bioderma, Effaclar LRP i inne...
8. Naturalne, oliwkowe mydło przywiezione z Krety. Spora kostka (250g) noweWYMIENIONE
9. Skarpetki złuszczające. Kupione na Ebay, zapakowane w srebrną saszetkę. W razie potrzeby napiszę instrukcję. Swoją parę już zużyłam, są skuteczne i pięknie złuszczają już od 2 dnia po użyciu. nowe WYMIENIONE
10. Nowe cienie do powiek Rimmel odcień State of Grace (fioletowo-niebiesko-srebrne-jak na zdjęciu)
11.eyeliner Bourjois Effacable Erasable z gumką, użyty 3 razy. Czarny.
12. Pędzel "Jajeczko" dobry do konturowania, rozcierania korektora pod oczami. Wzorowany na pędzlach Real Techniques (ale nie jest to pędzel tej firmy!) Bardzo dobrej jakości syntetyczne włosie. Na zdjęciu lekko wilgotny, bo umyłam go przed wymianką po jednorazowym użyciu. WYMIENIONY
13. Mgiełka zapachowa do ciała Benetton (United Colors of Benetton) zapach relaxing violet poj. 250ml. Raz psiknięta do testu.
Uwaga! Ma naklejkę TESTER.
14. Puder rozświetlający w kulkach Guerlain Meteorites (starsza wersja) odcień 03 Beige chic. Ilość widoczna na zdjęciu. Najchętniej wymienię jako odsypkę, bez oryginalnego opakowania. WYMIENIONE
15. Dorzucam nową, przezroczystą gumkę invisibobble. Wymienię do 2 sztuk, bo kupiłam 3pak, ale jedna którą nosze dobrze się trzyma WYMIENIONE
Edytowane przez szmyglo
Czas edycji: 2015-02-01 o 15:52
|