do kiedy przeceny? Ja bodziakow nie mam i spiochow
Co chcialam cos zacytowac by odpisac to odznaczalam, bo Majka pisala to co i ja bym napisala. No roznica tylko ta, ze ja linomag a+e z misiem polecam w sloiczku, bo ten uzywalam, a Majka zielony, w tubce

fiolet tez dobrze miec na potowki, na tradzik niemowlecy itp, ze 2 zl kosztuje saszetka.
ja z kilka razy sudocremu uzyllam, ale totalnie mi nie pasowal i konsystencja i w ogole sie nie sprawdzil w niczym, ale mialam wyprobowalam i to moje zdanie, komus moze pasowac przeciez.
Ja butelki mam 2, bo dostalam, wiecej nie kupuje planuje karmic piersia, jesli nie wyjdzie to tz podjedzie i dokupi to nie problem.
podklady super sprawa, my troche zuzylismy, bo ze mnie cieklo i w nocy nie kontrolowalam nawet, nie mialam tyle poscieli hy co noc zmieniac, a nie fajnie lezec we krwi, ale moja szwahierka malo krwawi po porodzie, wiec nie ma reguly. Podklady tez sprawdzaly sie do przewijania, bo nie musielismy zmieniac nakladek frotte na przewijak co chwile jak Maja zabrudzila, bo czesto dziecko robi sisi albo dwojke przy przewijaniu