Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-04, 10:21   #544
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Dzień Dobry

Wstałam z katarem i bolącym gardłem

Prać będę w 40st.płynu do płukania na początku nie będę używać, potem raczej tak ale nie wiem od kiedy. Kupuję proszek/płyn do białego i koloru bo mam ubranka białe albo b.jasne i ciemne np.jeansy, granatowe rzeczy i te oczywiście w kolorze będę prać.
W Biedronce nie widziałam dawno tej Loveli, chociaż i mocno nie szukałam. Jakiś czas temu były jeszcze odplamiacze.

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
sorry za balagan. to taka namiastka tego jak to wyglada, zdj robione wczesniej, teraz sa jeszcze mebelki, ale to pokaze jak juz bedzie ladnie
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
a tu wam wstawiam filmik, jeszcze z balganem ale nie moglam sie powstrzymac:
https://www.youtube.com/watch?v=nYfk...ature=youtu.be
Bardzo ładny pokoik. Kolory super!

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
do kiedy przeceny? Ja bodziakow nie mam i spiochow

Co chcialam cos zacytowac by odpisac to odznaczalam, bo Majka pisala to co i ja bym napisala. No roznica tylko ta, ze ja linomag a+e z misiem polecam w sloiczku, bo ten uzywalam, a Majka zielony, w tubce fiolet tez dobrze miec na potowki, na tradzik niemowlecy itp, ze 2 zl kosztuje saszetka.
ja z kilka razy sudocremu uzyllam, ale totalnie mi nie pasowal i konsystencja i w ogole sie nie sprawdzil w niczym, ale mialam wyprobowalam i to moje zdanie, komus moze pasowac przeciez.
Ja butelki mam 2, bo dostalam, wiecej nie kupuje planuje karmic piersia, jesli nie wyjdzie to tz podjedzie i dokupi to nie problem.

podklady super sprawa, my troche zuzylismy, bo ze mnie cieklo i w nocy nie kontrolowalam nawet, nie mialam tyle poscieli hy co noc zmieniac, a nie fajnie lezec we krwi, ale moja szwahierka malo krwawi po porodzie, wiec nie ma reguly. Podklady tez sprawdzaly sie do przewijania, bo nie musielismy zmieniac nakladek frotte na przewijak co chwile jak Maja zabrudzila, bo czesto dziecko robi sisi albo dwojke przy przewijaniu
Hehe

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Fajna ale rzeczywiście droga, a jak nosi się tą torbę to już swojej się nie nosi co? wszystko tu pakujecie? - durne pytanie trochę he

Ja też się cieszę że mam wolną rękę, nie wytrzymałabym z takim wtrącającym sie facetem hi ;P my babki mamy lepszy gust zresztą
Ja tylko pokazuję jak jakieś większe zakupy meble czy coś i np pytam o zdanie które lepsze - ale i tak zazwyczaj znajduje argumenty, żeby wybrał tak jak ja Mojemu mężowi to tylko zależy żebym badziewia nie kupowała

Ja też na dniach coś zamawiam bo i tak trzeba z miesiąc na takie meble czekać No może w Twoim przypadku to jest ciut inaczej Chociaż mówią też że szewc bez butów chodzi

Dziewczyny a na ile stopni nastawiacie te dziecięce ciuszki używane? żeby je porządnie odkazić? Ja chyba wpierw wypiorę w zwykłym proszku ułożę w szafie a potem bliżej porodu upiorę w dziecięcym i poprasuję pewnie pierwszy i ostatni raz

A jeszcze mam pytanie bo w mebelkach które mi się podobają nie ma takiego drewnianego przewijaka, czy on jest przydatny ? czy wystarczy na komodę ten ceratowy materac w pokrowcu położyć??
Ja mam zrobiony ten podkład pod przewijak z płyty i miałam wtedy miękki przewijak z ceratki ale nie polecam miękkiego, teraz kupiłam twardy i jak nie bedzie pasował ten podkład z płyty to sie dorobi inny bo nawet wymiarów nie porównywałam. Możliwe, że sam ten usztywniany sie będzie trzymał na komodzie. Spr.jak przyjdzie przewijak.
Meble muszę wymyśleć i jakoś sie wstrzelić w terminy męża ale już mnie to męczy więc chce mieć to z głowy w ciagu m-ca max 1,5.
Pranie - 40 st. pieluchy tetrowe można potem jak maja plamy na 60st.prać.

Przed chwila przez kilka minut padał u nas bardzo gesty drobny grad i wygląda jakbym miała styropian w ogrodzie