|
|
#511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Mi również ja pewnie też zmienie na dniach Teraz już uciekam spać ,choć mały mnie tak kopie że nie jestem pewna czy usnę Dobranoc :-*
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje, dziekuje
![]() milo mi.. ladna ta koszula z linku, bardzo ladna ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- no kurde to juiz nic nie poradze, moze sie jeszcze odbije i bedzie dobrze
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja chciałam torbę z którą i na codzień gdzieś polecę,a TŻtowi do wózka planuję jakiś organizer co najwyżej ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
My też kupiliśmy materac lateksowy,ale dalismy 219zl za ten większy wymiar
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MALA musze na kompie obejrzec "Twoj" pokoj! ![]() Maz spi a mi oczywiscie w ogole sie nie chce
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem planuję Bobini,bo tańsze
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo bal sie odezwac![]() to ja tez chce materac lateksowy. ale ja mam za 118 zl 120x60.
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co chcialam cos zacytowac by odpisac to odznaczalam, bo Majka pisala to co i ja bym napisala. No roznica tylko ta, ze ja linomag a+e z misiem polecam w sloiczku, bo ten uzywalam, a Majka zielony, w tubce fiolet tez dobrze miec na potowki, na tradzik niemowlecy itp, ze 2 zl kosztuje saszetka.ja z kilka razy sudocremu uzyllam, ale totalnie mi nie pasowal i konsystencja i w ogole sie nie sprawdzil w niczym, ale mialam wyprobowalam i to moje zdanie, komus moze pasowac przeciez. Ja butelki mam 2, bo dostalam, wiecej nie kupuje planuje karmic piersia, jesli nie wyjdzie to tz podjedzie i dokupi to nie problem. podklady super sprawa, my troche zuzylismy, bo ze mnie cieklo i w nocy nie kontrolowalam nawet, nie mialam tyle poscieli hy co noc zmieniac, a nie fajnie lezec we krwi, ale moja szwahierka malo krwawi po porodzie, wiec nie ma reguly. Podklady tez sprawdzaly sie do przewijania, bo nie musielismy zmieniac nakladek frotte na przewijak co chwile jak Maja zabrudzila, bo czesto dziecko robi sisi albo dwojke przy przewijaniu
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no zobacz, zobacz
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy znajdzie się taki do 150 zł :P
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Mala pokoik sliczny!
Sonia bardzo ladnie i Stas i Mikolaj tez bralam pod uwage, ale tylko ja ![]() Mlody sie tak rozpycha, ze az boli mnie kolo pepka tak sie wypial z Maja tak nie bylo. dzis z tz porod wspominalismy i on inaczej pamieta niz ja hehe. On powiedzial, ze przeklelam dwa razy: " k.. jak boli, ja pier.." ale tak nie bylo tylko powiedzialm, ze: " k.. nie dam rady ja p.." i przysnal mi racje, bo ani razu nie powiedzialam, ze boli tylko juz nia maialam sily przec, co zajelo mi 1h 20min. Teraz mysle, ze latwiej pojdzie, bo wczesnij sie balam, ze Maja mnie rozerwie i nie dawalam z siebie 100% jak mialam sile na poczatku sorki za wulgaryzmy
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to jestes aparatka. Moj zadko pije herbate i moze sie nie udac. |
|
|
|
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
najważniejsze żeby Tobie się podobał ;-) rozumiem, ze płci jeszcze nie znasz ..
![]() będę z Wami troszkę częściej z racji tego, że muszę bardziej oszczędzać się.. zauważyłam, że brzuszek mi twardnieje wieczorami i trochę mnie to martwi.. nie wiem czym to grozi i nie wiem nawet czy chce, żeby się nie schizować, ale wiem, że tak być nie powinno... Synek kopie jak szalony, czasami potrafi kopnąć tak, że aż zaboli, ale jak to się mówi lepiej w te stronę, niż by miał nie ruszać się ![]() Z wyprawką jestem w czarnej najczarniejszej .. tzn dostałam 2 kartony ciuszków po synach znajomej, ale tylko rzuciłam okiem na te rzeczy, nie wiem co mam, na ile, itd. czekam jeszcze na 2 paczki od cioci i wtedy zobaczę co i jak. ymm albo w przyszłym tyg to ogarnę chociaż trochę... kołyskę mamy + wybrany wózek (x lander x move), który sponsoruje dumny dziadek, po którym synek będzie miał imię ![]() także dziewczyny, jeżeli któraś ma stresować się brakiem wyprawki to bez wątpienia jestem to ja
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi - czytalam opinie o lateksowych i sa podobno bardzo dobre
![]() wizaz szwankuje. Niezawsze- dzieki ![]() Mori lee - dasz rade! ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- moj lubi, wiec nie mam z tym problemu ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- zamowilam 3 przescieradla do lozeczka, 2 na przewijak i 1 do wozka, przytulanke z metkami i 4 pieluchy z nadrukiem, ponad 100zl, narazie na tyle mnie stac zaspokoilam glod zakupowy i chyba moge isc spac
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-01-04 o 01:08 |
|
|
|
#525 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tylko pokazuję jak jakieś większe zakupy meble czy coś i np pytam o zdanie które lepsze - ale i tak zazwyczaj znajduje argumenty, żeby wybrał tak jak ja Mojemu mężowi to tylko zależy żebym badziewia nie kupowała![]() Cytat:
No może w Twoim przypadku to jest ciut inaczej Chociaż mówią też że szewc bez butów chodzi![]() Cytat:
Pokoik też mam chyba podobnej ogromności![]() Cytat:
Dziewczyny a na ile stopni nastawiacie te dziecięce ciuszki używane? żeby je porządnie odkazić? Ja chyba wpierw wypiorę w zwykłym proszku ułożę w szafie a potem bliżej porodu upiorę w dziecięcym i poprasuję pewnie pierwszy i ostatni raz![]() A jeszcze mam pytanie bo w mebelkach które mi się podobają nie ma takiego drewnianego przewijaka, czy on jest przydatny ? czy wystarczy na komodę ten ceratowy materac w pokrowcu położyć??
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-01-04 o 01:36 |
|||||||
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje za opinie, czerwony odpada- tz nienawidzi tego koloru, a wydaje mi sie ze niebiesko szaro zostanie ![]() Wiesz co ja mam program na pralce do ubranek dla Dzieci. I pokazuje 95. Ale jak cos to chyba 60 wystarczy przynajmniej ja tak myslalam ![]() A taki drewniany przwijak mozna dokupić osobno, one sa sciagane. Nie wiem czy sam przewijak na komodzie nie będzie ck sie slizgal tym bardziej jak maluszsk bedzie ruchliwy ![]()
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uzywki wrzucam do pralki z normalnym praniem na 40 stopni. Pozniej czeka je drugie pranie i prasowanie.
Kurcze 95to kosmos, mysle ze wiele rzeczy by tego nie przezylo... Jak analuzuje metki to niestety malo co mozna prac w 60.
|
#528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aktualnie najbardziej przypadła mi do gustu. Zobaczymy czy ten wybór przetrwa do czasu wpływu pieniędzy i zakupu jeśli tak to chyba wezmę![]() Ja też tak robię. Najpierw w 40st w normalnym proszku, potem będzie drugie pranie w proszku dla dzieci.
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
|
#529 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pozytywne zakończenie sprawya jaki ja wczoraj TŻowi masaż zrobiłam ![]() Cytat:
u nas seks 2 dni przed owu i dziewczynka ![]() no ale owu nie da się potwierdzić co do dnia nawet mierząc temp. Konieczny byłby monitoring. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tego Twojego vnigdzie nie znalazłam hej ![]() TŻ dziś ze mną spał i się nie wyspałam, od 6 już mam oczy jak 5 zł ![]() wylicytwałam wczoraj sweterek z Atmosphere, jeszcze parę rzeczy mam na oku
|
|||||||
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola nie jest raczj niezbedny ten przewijak, ja mialam zwykly na pralke, teraz bede go kladla na blacie w lazience tzn. Tam bedzie lezal na stale.
Ciuchy uzywane piore w 40 najpierw w normalnym proszku ze wszystkim, pozniej bede w lovi lub jelpie prala zobaczymy, ktory kupie na promocji ![]() Flight spisz w innym lozku normalnie? Ja nie moge z tz epac, bo co chwila sie budze, w poprzednim mieszkaniu lozko kialo 160cm teraz ma 140cm i czuje, ze tz spi na mnie z glowa na moim uchu i uciekam na kanape |
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo śliczne te wózki bebetti holland zaraz zerkne te mutsy, kurczę chyba bym sie skusila ale bede szukać używane
|
#534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witamy się niedzielnie
![]() Cytat:
Dzieki Teraz już nie musisz zmieniać, bo nie będziemy się mylily póki co! ![]() Cytat:
No właśnie nie znam jeszcze, dlatego avek idealny dla mnie Nie stresuj się ja też mam b.malo rzeczy póki co, ale na all juz trochę pozaznaczane i po wybierane gdzie indziej. W przyszłym tyg biorę się za łóżeczko będę je malowala czas najwyższy![]() Kurde to ja musze wstawać robić obiad i do Tesco wyruszyć nie ma co!
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubranka jak dziewczyny najpierw w normalnym na 40 a potem dzieciowy tez 40. Mysle ze tych 95 to by nie przezyly zadne. M na mnie od rana obrazony i sie nie odzywamy. Jak dziecko normalnie. Zaraz wstaje na sniadanie ale mi sie nie chce okrutnie... |
|
|
|
|
#536 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam ze tak skacze ale te bebetto to chyba lepsze są
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
To dzis lece do tesco;-)
Nacytowalam sie i napisalam ii postu nie dodalo,wybaczcie ale nie chce mi siw drugi raz |
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
my jutro z mężem ruszamy do lumpka, bo jest duża dostawa odzieży dziecięcej z wagi
chociaż trochę się boję jechać z rana, bo tam bitwa zawsze |
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
O to wspolne lumpkowanie?
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
może sobie też coś kupię, chociaż znając życie obkupimy Paulę i męża
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

ja pewnie też zmienie na dniach 

za pozytywne zakończenie sprawy