Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-08, 18:11   #2606
Koperco
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Daj znac jak pilka
zaraz się zabieram za ogarnięcie piłki i ćwiczeniadam znac co i jak

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Witamy się w 28 tyg

Prawdopodobnie mamy wózek! Nie będę na razie pokazywać jaki co i za ile żeby nie zapeszać , do wieczora wszystko się wyjaśni ale cena bardzo fajna, wózek używany miesiąc, jak nowy i full zestaw proszę o aby wszystko się powiodło

Co do szlafroków to jak któraś nie ma polecam zajrzeć do pepco, dziś kupiłam, są na % za 30zł i fajne bo nie takie grube że wygląda się jak bałwanek tylko zgrabne i milusie bardzo

Sonia widziałam już na insta ale mały, czad zdj!

no film jak na Kinga przystało wykręcony i to nieźle ale fajnie się oglądało trochę absurdalny ale po czasie wszystko się wyjaśnia

zdrowiej i 3majcie się tam dzielnie

ślicznie

witajcie też pięknie

a srokao to jakiś guru tu czy co? ciągle o niej piszecie ja kiedyś też patrzyłam jak nawiedzona na składy ale jednak zdrowy rozsądek wygrywa, najlepsze jest to co nam służy, trzeba się przekonać, przetestować
no to kciuki!!

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Dokladnievtak jest, juz przy jednym maluszku pelne rece roboty.Ja uzyam chusteczek ciagle i nie uwazam, zeto zle wplywa na kondycje jego tylka.Poza tym, czasami nie wiem czy narobil w galoty, przewijam a tu niespodzianka i nie wiem czy mialabymgo ubrac i leciec do lazienki po wode,czy go tak zostawic na przewijaku. Skomplikowane to.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Jamialam majtki, ba w ciagu dnia chodzilam w legginsach jak i inne kobiety na oddziale i mi nie gnilo, im chyba tez.

Moze jakis stary poglad jak warunki higieniczne byly gorsze.
Chociaz u mnie te rany laserem traktowali, zebysie goily, nie wiem czy w polsce tez tak jest.
niestety u mnie zadnych tam laserów. Sama natura:/

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Ja po wizycie u gina. Niczego nowego się nie dowiedziałam. Tylko tyle, że mały ma już 900 g. Czy to dużo w 25w2d? Powiedział, że jest 10 dni do przodu niż wychodzi z OM ale data porodu się nie zmienia. Dostałam też skierowanie na glukozę, muszę się wybrać w tę lub następną sobotę
no to dobrze że super. A data porodu to się będzie jeszcze zmieniała pewnie kilka razy.
Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny

I przytyłam 5 kg w 5 tygodni masakra...
O to tak jak ja teraz 1kg w 1 tydzień

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Niestety tak, ale juz chyba przywyklam, nie mam wyjscia.
ALe to tak powinno być??CHyba dietetyk powinien coś pomóc w temacie.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora