|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Ja kupowałam rożne chusteczki, zależało od promocji ale Dada lubię.Tylko że ja jestem troche ignorantka i nie wczytuje sie w składy
były fajne, chłonne, nie za małe-mi pasowały .
|
|
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super macie ubezpieczenie tyle kasy rozmarzylam się... A Twój starszy dobry jest skąd mu się to wzięło?? Dzieci mają wyobraźnię nie ma co! Cytat:
16-18 toż to by zamarzlo te dzieciatko. Ale słyszałam że to taki zachodni styl żeby hartowac od samego początku. Koleżanka mieszka w Anglii i tez jak kiedyś przyjechała z malym to było wczesną wiosną to ja w kurtce poubierana a jeszcze zimno mi było a ten malutki gole nóżki bo skarpety ściągał co chwile a ona nic...Super fajna! Ee ja tam się nie przejmuje tak bardzo składem i będę używała dade jeśli tylko dzidzi podpasuja.
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam Dadę i dużo ludzi sobie chwali, nie panikujmy. Zresztą chyba nie używamy tych chusteczek do każdego przewijania, tylko awaryjnie, np. w terenie, podczas odwiedzin gdzieś. W domu to ja planuję myć dzidzi dupkę, a nie wycierać
![]() tak mi się chciało ziemniaków, usmażyłam patelnię i teraz mi niedobrze ![]() Chyba się umyję i pójdę do Biedry po coś niezdrowego, mam taką ochotę... |
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez niedobrze ale to po obiedzie mnie jeszcze trzyma. Dzisiaj schabowe były a ja nie przepadam za miechem w ciąży i mimo że już dwie godz temu zjadłam to nadal go czuje a fee. Tez się zaraz ubieram i do sklepu idę po składniki na ciacho.
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
CZARNA ja też sie nie wczytuje grunt ze nie uczula to fo stosuje i skora po tym jest ok
![]() HANKA my mamy takie grupowe ubezpieczenie w robocie i oboje ubezpieczeni. Placimy po 59zl miesiecznie a zaklad doplaca 13zl jeszcze ![]() PAVLINECZKA ja chusteczki na codzień bede uzywala, przy trojce dzieci to trzeba ulatwiac sobie zycie
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Aha zapomniałam Wam napisać na czym polega kontrolna wizyta ciężarnej u internisty: więc miałam robione ekg, mierzone ciśnienie i osluchal mnie pan doktor. Potem wpisał do karty ciazy ze wszystko ok i tyle. Pytał się ogólnie jak się czuje czy były jakieś pobyty w szpitalu itp.
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-01-08 o 16:18 |
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
HANKA ja za to w tej ciazy bym mogla wlasnie mielone ciagle jesc tak mi sie chcę
a ta wizyta to chyba nie obowiazkowa bo pierwsze slysze o tym
|
#2558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chipsy? Cytat:
jakkie ciacho? Cytat:
|
|||
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u nas nie ślisko, tylko wietrznie i mokro nad morzem ja mam piłkę Dziś będzie testowanie, jak napompuję bo nie ma pompki w zestawie![]() ja mam zwykłego świerka a o dziwo prawie się nie sypie. Pije ładnie wodę to stoi. Jak zacznie łysieć to wyleci z hukiem:P |
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tak mówię, ale może się to zmienić w praniu ![]() Nawet teraz przez te kilka miesięcy ciąży już wiele rzeczy mi się pozmieniało - od podejścia: tylko cesarka w prywatnej klinice do: bez przesady, w zwykłym szpitalu SN byleby znieczulenie dawali także i kwestia chusteczek może się zmienić Hanka - gapa ze mnie - wszystkiego najlepszego ![]() soniu- dokładnie zwykłe solone jakoś za mną chodzą
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na wizytę położna kazała mi iść wiec poszłam ![]() Urodzinowe robie na jutro bo po pizzy przyjeżdża mama z siostra na kawę i ciacho. Zrobie biszkopt z śmietaną galaretka i owocami.to mi się zawsze sprawdza wszyscy lubimy.
|
|
#2564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś odebrałam zamówienie z Gemini. W lutym klikam resztę wyprawki na allegro i będzie koniec będę spakowana i gotowa![]() Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem najbardziej pasuje 1 |
||
|
|
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety pozbylam się i tęskno mi za nią buuuu Co do podejścia u mnie tak samo tez mi się zmienia z biegi czasu. Człowiek chyba dojrzewa do pewnych decyzji stopniowo.
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzalam na konto i jak milo
wyplata jest ![]() PAVLINECZKA no ja mylam wacikami z woda i z miseczka latalam ale to tylko przy odparzeniu bo tak to nie wygodnie tym bardziej ze przy malym dziecku to czasem na prawde jest co robic, bo jak karmisz piersią to ty karmisz i sie zejdzie , małe zasnie to pranie gotowanie itp..
|
#2568 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Prawdopodobnie mamy wózek! Nie będę na razie pokazywać jaki co i za ile żeby nie zapeszać , do wieczora wszystko się wyjaśni ale cena bardzo fajna, wózek używany miesiąc, jak nowy i full zestaw proszę o aby wszystko się powiodło Co do szlafroków to jak któraś nie ma polecam zajrzeć do pepco, dziś kupiłam, są na % za 30zł i fajne bo nie takie grube że wygląda się jak bałwanek tylko zgrabne i milusie bardzoSonia widziałam już na insta ale mały, czad zdj! ![]() no film jak na Kinga przystało wykręcony i to nieźle ale fajnie się oglądało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też pięknie Cytat:
![]() ciągle o niej piszecie ja kiedyś też patrzyłam jak nawiedzona na składy ale jednak zdrowy rozsądek wygrywa, najlepsze jest to co nam służy, trzeba się przekonać, przetestować |
||||
|
|
|
#2569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u w moim szpitalu jest zabronione. a w jednej ksiązce nt ciązy i połogu to zalecano opalać na słoneczku krocze po kilka minut dziennie - podobno super gojenie przyspiesza. ja mam balkon z wylotem na cmentarz - moge sobie opalac
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Bird ja bym brała tą szarą z różem chyba
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
HANKA dzis nie kusze bo wczoraj zjadlam dwie porcje
|
#2572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzieki kochana ![]() Ja lubie czytac sroki opinie dot skladow. Nie lubie szitu uzywac. Przyszly kocyki Syneczka!
|
||
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK po 2 cieciach jestem i majtki nosiłam siatkowe i nic mi nie zgnilo
majtki sa luzne i komfort ze jak kaczka nie drepczesz. No i widoki masz super z okna
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jbc też będę na bank nosić te piękne majty
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie będę używać przy każdym przewijaniu
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA milo by bylo jak by jeszcze transfer internetu oddali to bym wyprawke pyknela
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn w sumie nie mysle ale fajnie byloby skorzystac z promocji. Ja mam kocyki z bobas styl. Cudne sa. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

były fajne, chłonne, nie za małe-mi pasowały .

u nas kazde dostanie z pzu po 4200zl dostanie 
16-18 toż to by zamarzlo te dzieciatko. Ale słyszałam że to taki zachodni styl żeby hartowac od samego początku. Koleżanka mieszka w Anglii i tez jak kiedyś przyjechała z malym to było wczesną wiosną to ja w kurtce poubierana a jeszcze zimno mi było a ten malutki gole nóżki bo skarpety ściągał co chwile a ona nic...

może jednak ta szara z różowym, bo mało tego innego koloru? czy może jednak te granatowa z zielonym?
aby wszystko się powiodło
Ja bym sie do tego nie stosowała. Jak leżałam w nocy i nad ranem po cc to nie miałam majtasów i czułam sie jakbym leżała cała we krwi :/ Nie dałam rady sie ruszyc, zajrzec tam, ale okazało sie, że nic takiego sie nie dzieje, a czułam wypływanie i to był taki stres ogromny. Potem miałam gacie siateczkowe (te z fizeliny mi nie pasowały)