Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 19:12   #3338
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Jutro poodpisuje bardziej szczegółowo bo zaraz lecę spać, zajrzałam bo się Ami obudziła, przytulanie zarzadzila więc leży na mnie w dziwnej pozycji: p
Fewcia: świetnie Blanka mówi :klaski: U nas bardzo podobnie Ale jednak Blanka prowadzi chyba: )
Ale dziś mnie Ami rozwaliła. Przybiega do mnie z rączką pod bodziakiem, coś tam gmera.
'Mamo! Mamo! Pieprzyk mam?
Ja się patrzę a dziecię odkrylo własny sutek
Tłumaczę ze to nie Pieprzyk a sutek , cycuś, mama też ma, Tata też, wyjaśniam różnicę między plciami od razu [emoji14]
A dziecko
: nie Pieprzyk? Cycus? Na prawdę?
[emoji14]

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

co my w nocy przeżyłyśmy:/ Hania się po 12 obudziła z wielkim płaczem, drapała się po szyi i plecach. zdjęłam pajaca a tam czerwona dosłownie skorupa tak Ją to swędziało, że się rzucała mi po łóżku. posmarowałam jakąś maścią taka delikatną to chyba pogorszyło sprawę. w koncu wykąpałam w krochmalu i posmarowałam sudocremem i zasnęła dzisiaj ma tylko takie strasznie suche i malutkie białe plamki.
i teraz od czego. miała strasznie suche te plecy więc smarowałam olejem kokosowym, ale poprawy nie było więc wczoraj w wannie Ją porzadnie nasmarowałam (właśnie te plecy i szyje) i do wanny trochę dodałam. więc to pewnie od tego bo nic innego mi do głowy nie przychodzi:/
o kurczę :/
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

a wlasnie - odnosnie schodow - wasze dzieciaczki same wchodza i schodza po schodach, bez zadnej waszej eskorty? ja tam ciagle z Kuba, ze.sralabym sie jakby Kuba mial schodzic po schodach u nas. wchodzic juz mu sie zdarzalo zupelnie samemu, (poprostu myslalam ze sie bawicicho gdzies na dole a ten skurczysynek juz na pietrze buszuje-myslalam ze padne za zawalca) ale schodzic nie - mamy bramke. Boje sie ze spadnie z tych schodow przesadzam? puszczacie luz-pas dzieciaki na schody?
Kuba nie chce wchodzić (ani schodzić) po schodach sam. Albo ze rękę albo trzyma się za barierkę. Powinnam się martwić?
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Cuda Pola zasnęła wczoraj o 20.30, obudziła się raz o 4, spała do 5.30 Ofc dziś bez drzemki, tż właśnie ją kąpię i słychać, że śpiąca już

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

nawijko miałaś napisać, czym Cię tata zdenerwował
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora