2015-01-08, 20:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Cytat:
Napisane przez Nati_kk
Ja mam z tej ulotki spodnie dresowe dwie pary, piżamę i koszulę - takie jak na zdjęciu dokładnie
też kupowałam na wyprzedaży po 15zł w sierpniu chyba, sukienki potem leżały i leżały ale jakoś mnie nie kusiły na zimę 
|
mi się ta sukienka przyda teraz w domu, bo w sukienkach mi najwygodniej
a szczerze, to mogę ją potem nawet jako koszulę nocną wykorzystać 
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Dlatego ja jestem za wprowadzeniem tego macierzyńskiego... tak to kobiety kombinują aby mieć macierzyński i w ogóle, a jak się nie uda to zostają bez ;/ Wiadomo, że zawsze znajda się tacy, którzy specjalnie nie pracują i licza na rząd, ale tez jest wielu takich własnie w sytuacji gdzie mąż pracuje a żona nie może znaleźć pracy pomimo studiów i  macierzyńskiego nie ma ;/
|
ja też jestem za.
Sama długo pracowałam na śmieciowej umowie i wiem, że wtedy decyzja o dziecku byłaby trudniejsza do podjęcia 
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
jest i wyplata i nagorda tz. jeeedziem z koksem 
dopieor do lapka usiadlam, nadorbie was, porobie oplaty ii to co tygryski luubia najbardziej!
( w ogole to wcinam lody- w koncu!)
bylam ja w Pepco, kupilam dwa bodziaki, ciapaty do szpitaka, biusztonosz, koszyczki i swieczniki do malego do pokoiku i torbe do szpitala za cale 19,90, wiec juz w lidlu nie bylam. o taka:
|
super, zakupuj zakupuj 
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Przepyszne  chyba mojemu dziecku nie będę kupowała słoiczków i sama mu będę gotować
torba super ale nie będzie za mała ?
|
uroki tego, że te słoiczki są niedoprawiane 
ja maluję paznokcie i nyny, bo jutro z rana pobudka. Mama mnie dziś pofarbowała, bo już okropne włosy miałam
|