Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-08, 18:43   #2611
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
a ja wezmę taką

http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...956616530.html

Zaraz mi oczy wypłyną, co jest z tymi ludźmi? Jak można takie zdjęcia? Jak? ( uwaga, tylko dla dorosłych o silnych nerwach) http://allegro.pl/milutkie-seksy-bod...908637466.html
kupuj!!!!!!! obie najlepiej
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
A ja bym nie chciala urodzic w czyjes urodziny. Wole zeby kazdy mial osobno swoje swieto. Juz mi wystarczy ze maz i moj ojciec obaj sa z 6 marca
jestem tego samego zdania, ja mimo, ze mam fajna date urodzin(01.04) i kazdy zawsze pamieta, ze ja prima aprylisowa, to bym wolala by Maciek sie urodzil w inny dzien

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, ale piszecie , mam tyle nadrabiania znów, wczoraj nawet nie zaglądałam bo byliśmy cały dzień w rozjazdach i odwiedziłam też hurtownie Kubuś, wybór jest przeogromny, nie wiedziałam od czego zacząć , wózków chyba z 100 no i upatrzyłam sobie jeden jak dla mnie śliczny ,
http://allegro.pl/baby-design-2015-w...958815722.html

a Wy co sądzicie? kolor nr.10 , słyszałyście coś o tej firmie? ten model to jakaś nowość ulepszona wersja poprzednich. Do Niego chciałam kupić fotelik maxi cosi i wyjdzie jakies 2,100 za wszystko.
:
Gossip ten wozek kupila i moja szwagierka tez, on jest podobny do maxi ccosi mury 4 i moj tz mnie namawial do niego, ze tanszy itp., ale ja sie na mure.

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
I co, tak nagle padl? Moze jakies zwarcie macie, czy cos, bo akumulator tak nie pada do calkowitej puchy tak nagle
no najpierw troche spadly obroty i zgasl i juz nie zapalil, bylo zwarcie akumulatora, teraz juz mam nowy i ladnie smiga auto

Ja juz mam niektore wyniki i wszystko na razie ok, tylko hemoglobina 11,6 tylko :/

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:00   #2612
rosarioV
Zakorzenienie

Widziałyście.. hahaha cała prawda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10406805_921037134575365_6013004629358405272_n.jpg (48,1 KB, 33 załadowań)

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:04   #2613
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
u nas się nie sprawdza
mój mąż od zawsze je za 3, a chudy jak patyk

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:25   #2614
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dla mnie zdecydowanie nr 1 pasuje do wózka

Ja dostanę z ubezp.chyba mniej niz 2 tys.zł, a mąż nic :/ a przy synku wykupiliśmy dodatkowe ubezp.i za poród dostałam wtedy z 2 miejsc, teraz nie spodziewalismy się, ze tak szybko zajdę w ciażę
U nas tylko TŻ dostanie - jakieś 1,5 tysiąca bo jest w ubezpieczeniu grupowym u taty w firmie.
Ja nie dostanę ani grosza z uczelni
No ale mówi się trudno, było wcześniej myśleć i kupić gdzieś dodatkowe ubezpieczenie

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
śliczny brzucholek

u nas też ta kwota znika zastraszająco po opłatach
a ja torbę zamawiam akurat tutaj:
http://allegro.pl/babyono-torba-spac...952648033.html

bo więcej rzeczy biorę u nich

ale super kasiorę dostanmiecie

co Cię tak wkurzyło?

właśnie wróciłam z Biedronki i kupiłam sukienkę ciążową - dokładnie taką i w tym kolorze jak z prawej strony na załączonym zdjęciu
Na wyprzedaży kosztowała całe 7zł
będzie mega wygodna nawet po domu
Ja mam z tej ulotki spodnie dresowe dwie pary, piżamę i koszulę - takie jak na zdjęciu dokładnie

też kupowałam na wyprzedaży po 15zł w sierpniu chyba, sukienki potem leżały i leżały ale jakoś mnie nie kusiły na zimę

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość

a co wyczytałaś?bo ja się zirytowałam odnośnie 'genialnego' pomysłu 1000zł dla tych co nie mają prawa do macierzyńskiego, przez rok, od 2016. Czyli dla bezrobotnych, studentów, rolników, zatrudnionych na umowę cywilno-prawną.
Bardzo ku.rwa genialne.
a co potem z tymi dziećmi?a co z ludźmi mającymi najniższą krajową, którzy na macierzyńskim tez tyle kasy dostają?-jedni pracują, drudzy nie a kasy tyle samo?
długofalowo to do niczego nie doprowadzi a może pogorszyć sytuację.
U nas TŻ jak to wczoraj przeczytał to się wkurzał, że czemu dopiero od 2016 a nie od teraz, bo tak to byśmy coś przynajmniej dostali, a tak to nic nie ma od polskiego rządu
Ja tam uważam, że przynajmniej dla studentek w ciąży powinny być znormalizowane przepisy odnośnie stypendiów, bo np. na mojej uczelni nie ma w ogóle, a z tego co wiem na wielu są i to comiesięczne i na wysoką kwotę.

No ale my podejmując decyzję o dziecku nie liczyliśmy na żadną dodatkową kasę, nawet o tym ubezpieczeniu TŻ-ta zapomnieliśmy, ostatnio mi się przypomniało

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:30   #2615
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Niezawsze ja mialam ciut nizsza i moj gin twierdzi, ze wystarczy lepiej jesc i brac witanimy dla kobiet w ciazy i bedzie ok, bo normy dla ciezarnych sa inne. Wezme body z pania w komplecie :p ale te chipsy niedobre byly bleee i zjadlam serek i banana i dalej jestm glodna...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:31   #2616
blackberry89
Zakorzenienie

A my nic nie dostaniemy oprócz becikowego :-(
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:37   #2617
rosarioV
Zakorzenienie

Wcinam słoiczek bobovita risotto z indykiem
a na gazie zupka ryżowa na jutro

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A my nic nie dostaniemy oprócz becikowego :-(
Dlatego ja jestem za wprowadzeniem tego macierzyńskiego... tak to kobiety kombinują aby mieć macierzyński i w ogóle, a jak się nie uda to zostają bez ;/ Wiadomo, że zawsze znajda się tacy, którzy specjalnie nie pracują i licza na rząd, ale tez jest wielu takich własnie w sytuacji gdzie mąż pracuje a żona nie może znaleźć pracy pomimo studiów i macierzyńskiego nie ma ;/

Stary 2015-01-08, 19:41   #2618
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:

Black - my się nawet na becikowe nie łapiemy

RosarioV - i jak, smakuje?

Ja też już czekam na kupony z Allegro, chcę zamówić szablon na ścianę do pokoju Szymka i może coś jeszcze, bo dwa konta = dwa kupony

A resztę dopiero w lutym, bo pójdziemy z torbami...

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Dlatego ja jestem za wprowadzeniem tego macierzyńskiego... tak to kobiety kombinują aby mieć macierzyński i w ogóle, a jak się nie uda to zostają bez ;/ Wiadomo, że zawsze znajda się tacy, którzy specjalnie nie pracują i licza na rząd, ale tez jest wielu takich własnie w sytuacji gdzie mąż pracuje a żona nie może znaleźć pracy pomimo studiów i macierzyńskiego nie ma ;/
Ja też bym się cieszyła z takiej opcji, zwłaszcza że skoro studia dzienne liczą się do lat pracy to czemu nie do macierzyńskiego?

Ale ja uważam, że to nie przejdzie i tak i to takie czcze gadanie rządu póki co

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:42   #2619
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

jest i wyplata i nagorda tz. jeeedziem z koksem
dopieor do lapka usiadlam, nadorbie was, porobie oplaty ii to co tygryski luubia najbardziej!
( w ogole to wcinam lody- w koncu!)

bylam ja w Pepco, kupilam dwa bodziaki, ciapaty do szpitaka, biusztonosz, koszyczki i swieczniki do malego do pokoiku i torbe do szpitala za cale 19,90, wiec juz w lidlu nie bylam. o taka:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0114.jpg (64,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0115.jpg (87,8 KB, 13 załadowań)

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:44   #2620
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez jestem za tym ale nie poruszam tematu bo ostatnio źle sie to skończyło :-P
Ja pracuje takze dochód mam ale znam parę dziewczyn które były w trudnej sytuacji i mysle ze taka kasa by im dużo pomogła przez rok.

Jutro około 10 ma przyjechać ta babka od fotelika maxi cosi za 40zl i jeszcze ciuszki ma jakieś przywieźć moze cos wybiorę
Proszę o kciuki aby fotelik był w dobrym stanie to bym byla mega szczęśliwa

Po tej glukozie strasznie senna jestem cały dzien.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-08, 19:45   #2621
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
RosarioV - i jak, smakuje?
Przepyszne chyba mojemu dziecku nie będę kupowała słoiczków i sama mu będę gotować
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
dopieor do lapka usiadlam, nadorbie was, porobie oplaty ii to co tygryski luubia najbardziej!

bylam ja w Pepco, kupilam dwa bodziaki, ciapaty do szpitaka, biusztonosz, koszyczki i swieczniki do malego do pokoiku i torbe do szpitala za cale 19,90, wiec juz w lidlu nie bylam. o taka:
torba super ale nie będzie za mała ?

Stary 2015-01-08, 19:49   #2622
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze, że już się lepiej czujesz

Cytat:
u nas się nie sprawdza
u mnie to samo mąż może jeść ile chce, pije piwa a figurka nienaruszona

Cytat:

no i bardzo fajna i cena
ja jutro przejadę się do pepco jeszcze raz bo muszę ramki kupić i spodnie dla małej takie grubsze na wyjście ze szpitala i bluzę cieplutką bo ta z lidla którą kiedyś kupiłam wielka się wydaje
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:55   #2623
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ok, wstawilam zdjecie brzuszka jesli ktoras chcialaby zobaczyc- zapraszam do albumu
jaki brzucholek sliczny

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
dada sklad maja do nawet sie nie nadajacy
a ja kupilam dady i bede uzywala

JAŚ

Stary 2015-01-08, 19:56   #2624
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ja tez jutro do Pepco skocze moze szlafrok promocyjny bedzie jeszcze
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 19:59   #2625
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
No to fajny zakup w takim razie zrobiłam
pamietaj, ze to twoja decyzja, dopieor jak je wyprobujesz bedziesz wiedziala czy ci odpowiadaja ja zamierzam.
skladu nie czytam. sa dla dzieci, wiec krzywdy im nie zrobia. a jak nie podpasuja to wyprobuje inne a ten 4pack mam.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
Ja kupowałam rożne chusteczki, zależało od promocji ale Dada lubię.Tylko że ja jestem troche ignorantka i nie wczytuje sie w składy były fajne, chłonne, nie za małe-mi pasowały .
ja tez nie zamierzam wczytywac sie w sklady i wcale sie za ignorantke nie uwazam

JAŚ

Stary 2015-01-08, 20:00   #2626
gosiak0512
Zakorzenienie

NIEZAWSZE dobrze jest. Ja mialam miesiac temu 11.3 ciekawe ile teraz mam, dowiem sie w poniedzialek.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 20:04   #2627
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Łoł jaki duży !!!
Malinka u Ciebie to też już ładnie zaokrąglony i & zł za tą sukienke super !!! ciekawe czy u mnie tez by była ta promocja bo jest ładna

Chyba naprawdę czują strasznie trudno było mi go dziś ze mnie zwalić... co go zrzuciłam to przyłaził znowu ale chyba pomógł mi Szczerze to ostatnio często bolą mnie plecy... dziś był ból masakryczny, ale na szczęście mi przeszło w miarę i ledwo czuję jak okaże się że przy porodzie będę miała bóle z krzyża to chyba tam wykituje

hahaha no tak umarlaki sobie pooglądają u mnie jest wyjście prosto na podstawówkę to by dzieciaki miały widok
Kamilove kciuki oby się udało !!!

Według mnie waga jest w porządku

Tż wracając z pracy kupił mi Orsalit dla dzieci... babka w aptece mu to dała i musze wypić ok 6 saszetek w ciągu 3-4 godzin więc tak na oko co pół godziny jedna saszetka... eh... teraz pojechał do marketu po ryż i marchewki i będzie zupa ryżowa... nic innego nie przełknę mdli mnie. No i tż dostał nakaz od mojej mamy kupić mi ze dwa obiadki dla niemowląt no i ma mi kupić heh
Ogólnie jest już lepiej ze mną tylko żołądek ściśnięty i straszny ból mięśni tzn. nadgarstków i łydek oraz ud... ale to od małego odwodnienia ;/

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

ah... ojciec wyjechał tż przyjechał z pracy i zaczął ogarniać salon, ścierać kurze i powiedział ze parapet żółty od fajek był ;/ pięknie.... ale dobrze, że już pojechał i wreszcie mamy spokój
Kurde a mówiłaś ginowi o tych plecach?
Dobrze, że już trochę lepiej się czujesz i wreszcie sami oj będzie się działo

Cytat:
u nas się nie sprawdza

No mój też sporo je i chudy. Tzn on ma taką dziwna sylwetkę nogi chude jak patyki a góra umiesniona.

Cytat:
Niezawsze ja mialam ciut nizsza i moj gin twierdzi, ze wystarczy lepiej jesc i brac witanimy dla kobiet w ciazy i bedzie ok, bo normy dla ciezarnych sa inne. Wezme body z pania w komplecie :p ale te chipsy niedobre byly bleee i zjadlam serek i banana i dalej jestm glodna...

No właśnie też mam ten problem często ze mam na coś ochotę i nie wiem sama na co.

Cytat:
Ja tez jestem za tym ale nie poruszam tematu bo ostatnio źle sie to skończyło :-P
Ja pracuje takze dochód mam ale znam parę dziewczyn które były w trudnej sytuacji i mysle ze taka kasa by im dużo pomogła przez rok.

Jutro około 10 ma przyjechać ta babka od fotelika maxi cosi za 40zl i jeszcze ciuszki ma jakieś przywieźć moze cos wybiorę
Proszę o kciuki aby fotelik był w dobrym stanie to bym byla mega szczęśliwa

Po tej glukozie strasznie senna jestem cały dzien.
Kciukam :kciuki :

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 20:10   #2628
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Tak wszyscy, tylko osoba pracujaca i nawet malo zarabiajaca i tak dostanie 2 razy wiecej niz bezrobotna.
I to chodzi o to, ze przez ten pierwszy rok zycia dziecka nie moze(przyajmniej nie wskazane) podjac prace.Co do tego o po roku to jest kolejny zasilek jak dziecko nie idzie do przedszkola, a poza tym zazwyczaj drugi rodzic pracuje.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Ale tu sazupelnie inne realia i nie ma nawet chyba co porownywac.
A rolnicy to tutak dziani sa.
no to to jest sprawiedliwe podejście

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
a srokao to jakiś guru tu czy co? ciągle o niej piszecie ja kiedyś też patrzyłam jak nawiedzona na składy ale jednak zdrowy rozsądek wygrywa, najlepsze jest to co nam służy, trzeba się przekonać, przetestować
nie nie jest guru. Ale jeśli mogę w jakiś sposób uniknąć nadmiaru chemii zarówno w jedzeniu jak i kosmetykach to z tego korzystam. Nie jest możliwe pozbycie się jej całkowicie, ale to co mogę, to eliminuję.

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
polać tej Pani Bavarii 0,0%
grazie chętnie

Cytat:
u nas się nie sprawdza
a mój wczoraj zapisał się do pani dietetyk jest go trochę za dużo i podjął noworoczne postanowienia, idzie 23 stycznia.
Normalnie jestem dumna
ale jak się wczoraj zastanawiał, co on je, że tak przybrał, to twierdził, że w sumie to on nie wie od czego. A ja się już nie odzywałam,bo i tak by stwierdził, że to co mówię to nie prawda

Cytat:
U nas TŻ jak to wczoraj przeczytał to się wkurzał, że czemu dopiero od 2016 a nie od teraz, bo tak to byśmy coś przynajmniej dostali, a tak to nic nie ma od polskiego rządu
Ja tam uważam, że przynajmniej dla studentek w ciąży powinny być znormalizowane przepisy odnośnie stypendiów, bo np. na mojej uczelni nie ma w ogóle, a z tego co wiem na wielu są i to comiesięczne i na wysoką kwotę.

No ale my podejmując decyzję o dziecku nie liczyliśmy na żadną dodatkową kasę, nawet o tym ubezpieczeniu TŻ-ta zapomnieliśmy, ostatnio mi się przypomniało
ooo poważnie nie ma jednolitych przepisów?czli to nie jest tak, że są jakieś główne +każda uczelnia ma swoje rozporządzenia?
ehh ja już nie pamiętam jak to jest

My nie liczyliśmy na żadną pomoc, o czymś od państwa nawet nie myśleliśmy. To nasze dziecko i my mamy je utrzymać
Np.to że rodzice pomogli z wózkiem to było fantastyczne, ale była to dla nas niespodzianka.

Cytat:

eee ja też chcę już skończyć zakupy!!
chwal się po zakupach

na razie to wydałam nadprogramowo kasę w aptece-niestety musiałam zaopatrzyć się w nospę fortę i magnez
po wizycie tym razem średnio- Młody super- ale ja od rana czułam brzuch i od czasu do czasu twardniał, bez przyczyny, to dostałam ww leki i nakaz leżenia przez najbliższe kilka dni, a potem mogę delikatnie się ruszać
nospa i magnez już będzie szła do 37 tyg.
Więc leżymy

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 20:27   #2629
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Haha jakiś dziadek z cmentarza na zawał padnie jak cie zobaczy na tym balkonie ;-)
tan sami nieżywi to taki mały zabytkowy, juz nie uzywany tylko 1 listopada sie tam troche ludzi kręci

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Jamialam majtki, ba w ciagu dnia chodzilam w legginsach jak i inne kobiety na oddziale i mi nie gnilo, im chyba tez.

Moze jakis stary poglad jak warunki higieniczne byly gorsze.
Chociaz u mnie te rany laserem traktowali, zebysie goily, nie wiem czy w polsce tez tak jest.
pogląd ten jest z listopada 2014r. od kuzynki, ktora wlasnie rodziła i tak twierdzi,że i jej i jej koleżance z pokoju noszenie majtek (siateczkowe miała) tak jednak szkodziło. Chociaż zdaje sobie sprawę,zę gojenie się ran to indywidualna sprawa no i zalezy od róznych warunków. i jeszcze mi powiedziała,ze raz dostała opieprz,ze majtki ma zalozone.
i że chodziła w podkładzie jak kaczka

Byłam w biedronce, nie ma chusteczek z pudełeczkiem
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 20:30   #2630
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość

na razie to wydałam nadprogramowo kasę w aptece-niestety musiałam zaopatrzyć się w nospę fortę i magnez
po wizycie tym razem średnio- Młody super- ale ja od rana czułam brzuch i od czasu do czasu twardniał, bez przyczyny, to dostałam ww leki i nakaz leżenia przez najbliższe kilka dni, a potem mogę delikatnie się ruszać
nospa i magnez już będzie szła do 37 tyg.
Więc leżymy
To odpoczniesz sobie przynajmniej będzie wymówka ze nic nie możesz robić jakby Tż się rzucał czy cus.
A tak na poważnie nie martw się wiele z nas tak ma z tym twardnieniem brzuszka.
A wystawił Ci leżące l4?
Co do magnezu dziewczyny które kupujecie, polecam magnefar bardzo korzystnie wychodzi cenowo, wczoraj zakupiłam opak. 100 tabl. Za 10zł z groszami.

Stary 2015-01-08, 20:35   #2631
blackberry89
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49664106]tan sami nieżywi to taki mały zabytkowy, juz nie uzywany tylko 1 listopada sie tam troche ludzi kręci

pogląd ten jest z listopada 2014r. od kuzynki, ktora wlasnie rodziła i tak twierdzi,że i jej i jej koleżance z pokoju noszenie majtek (siateczkowe miała) tak jednak szkodziło. Chociaż zdaje sobie sprawę,zę gojenie się ran to indywidualna sprawa no i zalezy od róznych warunków. i jeszcze mi powiedziała,ze raz dostała opieprz,ze majtki ma zalozone.
i że chodziła w podkładzie jak kaczka

Byłam w biedronce, nie ma chusteczek z pudełeczkiem [/QUOTE]

Aa to umarli będą mieli widoki :-P choc w kwietniu to chyba sie nie poopalasz ;-)
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-08, 20:36   #2632
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

jest spora. 50 zm a ja nie zamierzam zabierac bagazu tz bedzie dowozil jak cos ew druga dzidziowa bedzie a aucie spakowana

JAŚ

Stary 2015-01-08, 20:36   #2633
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
To odpoczniesz sobie przynajmniej będzie wymówka ze nic nie możesz robić jakby Tż się rzucał czy cus.
A wystawił Ci leżące l4?
Co do magnezu dziewczyny które kupujecie, polecam magnefar bardzo korzystnie wychodzi cenowo, wczoraj zakupiłam opak. 100 tabl. Za 10zł z groszami.
Potwierdzam, Magnefar ma dobry związek magnezu i cena ok,
Dzięki Hania za przyjęcie na FB

Zjadłam kanapki z jajkiem i ogórkiem kiszonym i humor mi sie poprawił.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 20:43   #2634
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
otóż to tez przechodziłam etap z meczeniem skladu każdego kremu i mi przeszlo juz tak bardzo nie wariuje.

musze zobaczyć te kocyki jak będę miała chwile bo się za porządki wzięłam. Biszkopt juz upieczony

Taaa w Polsce lasery... chyba tylko w prywatnych klinikach.

Super ze wszystko ok!
i jak ciacho? widzialam ze biszkopt juz gotowy
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
KOPERCO to chociaz my mamy spokojny chód zapewniony

NANCY super że wszystko ok

Nic mi sie nie chce maz katuje sie na orbitreku to ja pojde chyba sie umyc w tym czasie bo chlopaki sie ladnie bawią
wykapana?
Cytat:
oo chipsunie.. zjadlas i mowisz ze niedobre?
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 20:45   #2635
Rina
Rozeznanie

Cytat:
A wystawił Ci leżące l4?
tak leżące, jest z 1 i jest tylko na 2 tyg. Liczę, że będzie potem już wszystko ok trzymam za to kciuki
ja na razie mam magne b6, ale potem też magnefar. Brałam kiedyś przy tabletkach anty i cenowo i jakościowo wychodził super

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 20:46   #2636
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

zamowilismy dzis tak w ogole lozeczko z klupsia, tzn zalezy jak dlugo bedzie temrin jego dostawy, ale chyba tak zdecydowalismy. w sklepie stacjonarnym niedaleko nas. jednak nie to co pokazywalam. troche szkoda- no ale tansze jest.
a teraz all- materac zamowiony, dwie koszule i szlafrok tez. czas na gemini.. strach sie bac.

JAŚ

Stary 2015-01-08, 20:48   #2637
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
zamowilismy dzis tak w ogole lozeczko z klupsia, tzn zalezy jak dlugo bedzie temrin jego dostawy, ale chyba tak zdecydowalismy. w sklepie stacjonarnym niedaleko nas. jednak nie to co pokazywalam. troche szkoda- no ale tansze jest.
a teraz all- materac zamowiony, dwie koszule i szlafrok tez. czas na gemini.. strach sie bac.
to zakupki pelna para
Stary 2015-01-08, 20:49   #2638
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam z tej ulotki spodnie dresowe dwie pary, piżamę i koszulę - takie jak na zdjęciu dokładnie

też kupowałam na wyprzedaży po 15zł w sierpniu chyba, sukienki potem leżały i leżały ale jakoś mnie nie kusiły na zimę
mi się ta sukienka przyda teraz w domu, bo w sukienkach mi najwygodniej

a szczerze, to mogę ją potem nawet jako koszulę nocną wykorzystać
Cytat:
ja też jestem za.
Sama długo pracowałam na śmieciowej umowie i wiem, że wtedy decyzja o dziecku byłaby trudniejsza do podjęcia
Cytat:

super, zakupuj zakupuj
Cytat:
Przepyszne chyba mojemu dziecku nie będę kupowała słoiczków i sama mu będę gotować

uroki tego, że te słoiczki są niedoprawiane

ja maluję paznokcie i nyny, bo jutro z rana pobudka. Mama mnie dziś pofarbowała, bo już okropne włosy miałam

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 20:51   #2639
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Potwierdzam, Magnefar ma dobry związek magnezu i cena ok,
Dzięki Hania za przyjęcie na FB

Zjadłam kanapki z jajkiem i ogórkiem kiszonym i humor mi sie poprawił.
Nie ma za co
Ja też zjadłam właśnie dwie kanapki z szynka i serem i zastanawiam się nad trzecią...
Kurde ale się narobiłam, najpierw to ciasto, potem wysprzatalam pokój a potem jeszcze mi się zachciało kuchenke wyczyścić i na koniec łazienkę... MASAKRA!!! ale przynajmniej juz w sobotę sprzątać nie będę musiała
Kurde mamy kolęde w sobotę i stresuje się bo dotąd nie wpuszczalismy, było nam głupio bo jednak bez ślubu żyjemy. A teraz uznaliśmy ze wpuscimy ze względu na dziecko, chcemy ochrzcic i potem mogą problemy robić. Ale nie uśmiecha mi się szczerze mówiąc, zastanawiam się co powie ten ksiądz czy będzie taki starej daty czy bardziej nastawiony do dzisiejszych zwyczajów...

Stary 2015-01-08, 20:54   #2640
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
mi się ta sukienka przyda teraz w domu, bo w sukienkach mi najwygodniej

a szczerze, to mogę ją potem nawet jako koszulę nocną wykorzystać

ja też jestem za.
Sama długo pracowałam na śmieciowej umowie i wiem, że wtedy decyzja o dziecku byłaby trudniejsza do podjęcia

super, zakupuj zakupuj

uroki tego, że te słoiczki są niedoprawiane

ja maluję paznokcie i nyny, bo jutro z rana pobudka. Mama mnie dziś pofarbowała, bo już okropne włosy miałam
o to dzien pieknosci
Cytat:
Nie ma za co
Ja też zjadłam właśnie dwie kanapki z szynka i serem i zastanawiam się nad trzecią...
Kurde ale się narobiłam, najpierw to ciasto, potem wysprzatalam pokój a potem jeszcze mi się zachciało kuchenke wyczyścić i na koniec łazienkę... MASAKRA!!! ale przynajmniej juz w sobotę sprzątać nie będę musiała
Kurde mamy kolęde w sobotę i stresuje się bo dotąd nie wpuszczalismy, było nam głupio bo jednak bez ślubu żyjemy. A teraz uznaliśmy ze wpuscimy ze względu na dziecko, chcemy ochrzcic i potem mogą problemy robić. Ale nie uśmiecha mi się szczerze mówiąc, zastanawiam się co powie ten ksiądz czy będzie taki starej daty czy bardziej nastawiony do dzisiejszych zwyczajów...
my nie wpuscimy
powiemy ze sie niedawno tu wprowadzilismy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości