Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 14:08   #2045
kasperka
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

Dziewczyny, jakie jest Wasze zdanie na temat farbowania wlosow???

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość

Zapomniałam, że Ty nie mieszkasz w Polsce

Podobnie jak ja. Okaząło się , ze miałam nadżerkę i to była przyczyna częstych infekcji. Wymroziłam ją i jak ręką odjął
Przez nią też nie mogłam zajśc w ciążę przez 1,5 roku

Ostatnio byłam na basenie. Włożyłam sobie tampon i nie miałam infekcji, aż w szoku byłam.

Z tego co kojarzę to spodnie w h&m wcale nie sa tanie i dlatego mam zamiar kupić tylko jedna parę, bo co później zrobię z tymi rzeczami po porodzie, a to tylko parę miesięcy. No ale wiadomo w czymś trzeba chodzić .

Ale mnie dziś wkurza mój syn wrrr
A ja dzis wyczytalam, ze jak wlozy sie tampon to ryzyko infekcji jest jeszcze wieksze
Przestane chyba czytac w necie...

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
witajcie!
wczoraj tak mi całe popołudnie, wieczór i w nocy jak się na siku obudziłam głowa bolała, że tylko leżałam a w nocy po przebudzeniu nie mogłam zasnąć, masakra
dziś nadal boli ale mniej

super - podwójna radość

oj wody to ja mnóstwo pije, przy mdłościach nie moglam się niczego napić oprócz wody niegazowanej i do teraz mi tak zostało, żadne napoje gazowane, smakowe, soki, jak i kawa nie podchodzą, popijam wiecznie wodę niegazowaną i do posiłków herbatę
biedny mąż musi targać dla mnie zgrzewki wody z biedrony

szukałam właśnie tam ale wtedy nie było, wczoraj poszłam to ostatnią oliwkę pielęgnacyjną z półki zwinęłam, zaznaczona była jako nowość w tym moim rossie to może i ten lotion jeszcze "dowiozą", ale bez promocji zapłaciłam za nią 12,99zł

witamy

również witamy

ja nie mam u siebie w mieście h&m - szkoda skoro tak zachwalacie
tez uważam, że nie będę musiała specjalnie dużo wydać na ubrania dla siebie, na początku przerzuciłam się na leginsy, które rzadko zakładałam do pracy, a teraz po domu kupiłam sobie spodnie dresowe, poza tym lubię sukienki i spódniczki (mam ich sporo i wystarczy założyć ciut wyżej żeby nie piły), bluzki też noszę luźniejsze, więc póki co będzie łatwo
a potem latem to przewiewne sukienki, krótkie dresowe spodenki i koszulka, i gotowe

dokładnie

ja też do mojego brzuszka zwracam się w rodzaju męskim (nie wiem nawet od czego to się wzięło, jakoś tak po prostu zagadywałam i teraz to spostrzegłam) ale jestem strasznie ciekawa co będzie
moja siostra ma trzy córeczki, brat jeszcze nie
u męża dwóch braci ma po dwie córeczki i siostra ma córeczkę
tak więc wszyscy czekają, że wreszcie u nas będzie chłopczyk

Oooo to moze u Ciebie akurat synuś bedzie
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora