witajcie!
wczoraj tak mi całe popołudnie, wieczór i w nocy jak się na siku obudziłam głowa bolała, że tylko leżałam a w nocy po przebudzeniu nie mogłam zasnąć, masakra
dziś nadal boli ale mniej

super - podwójna radość
oj wody to ja mnóstwo pije, przy mdłościach nie moglam się niczego napić oprócz wody niegazowanej i do teraz mi tak zostało, żadne napoje gazowane, smakowe, soki, jak i kawa nie podchodzą, popijam wiecznie wodę niegazowaną i do posiłków herbatę
biedny mąż musi targać dla mnie zgrzewki wody z biedrony
szukałam właśnie tam ale wtedy nie było, wczoraj poszłam to ostatnią oliwkę pielęgnacyjną z półki zwinęłam, zaznaczona była jako nowość w tym moim rossie to może i ten lotion jeszcze "dowiozą", ale bez promocji zapłaciłam za nią 12,99zł

witamy

również witamy
ja nie mam u siebie w mieście h&m - szkoda skoro tak zachwalacie
tez uważam, że nie będę musiała specjalnie dużo wydać na ubrania dla siebie, na początku przerzuciłam się na leginsy, które rzadko zakładałam do pracy, a teraz po domu kupiłam sobie spodnie dresowe, poza tym lubię sukienki i spódniczki (mam ich sporo i wystarczy założyć ciut wyżej żeby nie piły), bluzki też noszę luźniejsze, więc póki co będzie łatwo
a potem latem to przewiewne sukienki, krótkie dresowe spodenki i koszulka, i gotowe
dokładnie
ja też do mojego brzuszka zwracam się w rodzaju męskim (nie wiem nawet od czego to się wzięło, jakoś tak po prostu zagadywałam i teraz to spostrzegłam) ale jestem strasznie ciekawa co będzie
moja siostra ma trzy córeczki, brat jeszcze nie
u męża dwóch braci ma po dwie córeczki i siostra ma córeczkę
tak więc wszyscy czekają, że wreszcie u nas będzie chłopczyk