2015-01-10, 17:10
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
styczeń wymienię wszystkowątek xs- l, buty
nieaktualne
NIE MA
DOSTĘPNE
WSZYSTKIE rzeczy wymagają odświeżenia ( wyprania i wyprasowania po prostu, leżą wszystkie w ciasnym miejscu, nie mieszczą się w szafie, a gdzieś muszę je trzymać ), zaznaczam, aby nie było to powodem roszczeń po wymianie, oczywiście przed wysyłką mogę uprać i wyprasować daną rzecz, jednak przedłuży to proces wymiany.
Mam mało przekupek, więc zazwyczaj wysyłam pierwsza, ale jeśli masz jeszcze mniej niż ja, lub wcale, to poproszę Cię, abyś Ty najpierw wysłała 
O wszelkich wadach informuję w opisie, gdy ktoś jest czymś zainteresowany jeszcze raz oglądam daną rzecz dokładnie Dlatego też nie odmieniam się ( bo ktoś myślał, że będzie pasowało, a jest za duże lub źle w tym wygląda).
Po wymianie adresów wymiana jest wiążąca!
1. mgiełka tunika przezroczysta- długość całkowita: 70cm
2. narzutka - Własnoręcznie przerabiana stan idealny, będzie pasowała zarówno na osobę noszącą rozmiar S jak i M, a być może nawet L 
3. Piękne NOWE szpileczki szpilki 37 - butki posiadam z wymiany, niestety okazały się za małe wymienię najchętniej na podobne w rozmiarze 38
4. Malinowa bluzka, rozmiar S, RESERVED - długość całkowita: 50 cm, długość od pachy w dół: 39cm, długość od pachy do pachy: 42 cm
5. Kamizelka dzinsowa
6. Ażurowe bolerko narzutka
7. Bokserka różowa m/l
8. Sweterek orsay s m
Edytowane przez 95aga95
Czas edycji: 2015-04-07 o 20:47
|
|
|