Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kieleckie Panny Młode część XII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-14, 19:22   #1749
Asia1029
Raczkowanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Bedzie Ci sie podobalo to byly mega fajne nauki , tz tez zachwycony

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
Cieszę się że tak polecacie te nauki (bo się obawiałam że bedzie prze nudno
Tż się ucieszył że w końcu go posłuchałam(bo do tej pory ja sie wszystkim zajmowałam

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Bedzie Ci sie podobalo to byly mega fajne nauki , tz tez zachwycony

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zamówiłam sukienkę!!! Tą, którą tu większość wybrała - bez ramiączka ale za to z bolerkiem na górę Pierwsza przymiarka w połowie lutego Kamień spadł mi z serca.. Teraz tylko muszę się zdecydować na buty. Mamy mówią, że musi być obcas. Ja wiem, że będzie mi źle i szkoda mi wydawać pieniędzy na buty, które zdejmę po 2 czy 3 godzinach i nie założę ich nigdy więcej.. Do piątku muszę się zdecydować i powiedzieć w salonie, jak mają szyć..
Dziewczyna z White Lady poleciła mi sklep z bielizną na przeciwko plant, podobno rewelacyjna bielizna w przystępnej cenie. Obadam w piątek i dam znać
Czarna kawo, sklep z panem brafitterem jest na ul. Bodzentyńskiej, po prawej stronie idąc od Wojciecha do Rynku. Raczej bliżej Rynku, ale dokładnie to Ci nie powiem. Sklep wygląda jak żywcem wyjęty z wczesnych lat .90, ale staniki były w najróżniejszych rozmiarach i rewelacyjnych cenach.
Olunia gratuluje wyboru sukienki i bolerka oczywiście
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując