|
|
#1651 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Cytat:
Ja po 2-godzinnym mierzeniu sukien w obcasach, zrezygnowałam z obcasów na ślub raz na zawsze. Idę w balerinkach! Więc ozdobę do butów zobaczę tym chętniej ![]() To od lutego będziecie mieszkać razem? TAK BEZ ŚLUBU?! Co za bezwstyd :P (zazdroszczę )
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Nio , nudzilam sie
Zostalo mi zamowic literki na stol nasz na wesele tylko nie umiem sie zdecydowac ; M&G czy mrs&mr moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Na swoje sie wynosimy moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje przeprowadzki
.My domek budujemy ale pewnie wprowadzimy sie do niego za 2-3 lata .Jezeli ktoras z Was ma adres i nr tel do wlascicieli sali w Beczkowie to bardzo bym prosila o podanie .
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widziałam taką girlandę na samochód/dekorację i zastanawiam się jak ładnie spolszczyć Just married, tak, żeby się ładnie układało..
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Zaślubieni ?? A moze po prostu maz i zona ??? Hmmm... Sama nie wiem ;?
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
''teraz jedno'', '' na zawsze razem'', ''nierozłączni''.... itd itp
|
|
|
#1659 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Dziewczyny posłuchałam Waszych rad i zapisałam nas na nauki w lutym na Karczówce
|
|||
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie Ci sie podobalo
to byly mega fajne nauki , tz tez zachwycony moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#1661 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to rzeczywiście wyzwanie Cytat:
![]() Cytat:
w 2006 ale nie pamiętam jakie było jedzenie ale w ogóle Kongresowy jakoś do mnie nie przemawia Cytat:
a ile się posypie przekleństw z Twych ust ![]() Cytat:
tym bardziej, że to też nasze inicjały
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Mahon przyznaj sie chcesz pozyczyc ;p #alezjestemprzebiegła
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#1663 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a welon zrobić samemu to już chyba naprawdę wyczyn! super!
|
|||
|
|
|
|
#1664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tradycyjne rozstawienie w podkowę miejsca będzie na ok 120-130 osób, a przy okrągłych stołach 60-70 (ja miałam 81- więc też się dało) :P btw. znajomi mieli wesele w Polsce i Tajlandii - da się w Polsce cywilny, Tajlandia w obrządku buddyjskim i w ubiegłym roku znów w Polsce - kościelny łączony ze chrztem ich dziecka ![]() pracuję w tym pierwszym, sala "główna" jest ogromna, mniejsza (cisowa) nie wiem czy nie za mała- stoły i parkiet jest na jednej sali w obu wersjach Cena.. jak na hotel 4*.. ponad 200zł/os Cytat:
![]() my zamieszkaliśmy razem 5 mies. przed zaręczynami i 1 rok i 4 mies. przed ślubem :P Bardzo dobre jest mieszkanie razem przed ślubem, poznaliśmy się, swoje nawyki, wady, zalety... Mimo, że spotykaliśmy się przez 3 lata codziennie! ![]() Różnica po zamieszkaniu 180 stopni.. ale poszliśmy na kompromis i zaakceptowaliśmy te nawyki itd, podział obowiązków, zarządzanie majątkiem... Myślałam, że nie dam rady, ale nie poddałam się ![]() Cytat:
zwłaszcza 2ga część gdy przyjdzie na zmianę drugi ksiądz co mówi kawały o żydach itp
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Welon jest banalny - naprawde doslownie 20 minut roboty.
Do zdjec musisz miwc lustrzanke bo chodzi o dlugosc naswietlania Ja mam plastyczne zdolnosci i zawsze lubilam robic twgo typu rzeczy i szyje na maszynie tez Welon z neta , reszta kombinowanie kolczyki to mialam polpeodukty juz , zaproszenia winietki -robilam juz kilka razy Ksiwga gosci ta wymarzona kosztuje za duzo wiec zrobie sama identyczna ![]() moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#1666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja miałam studniówkę w 2005 15 stycznia dokładnie, także prawie okrągła rocznica :P Pamiętam, że wtedy też się człowiek musiał naszykować :P a wczoraj na YT oglądałam na kieleckim kanale info, że sezon studniówkowy się zaczął w Śniadku i jak patrzyłam na te laski, to kuuuuuurde!! Suknie jak nasze ślubne miały co niektóre :O zresztą jedna z krawcowych pokazywała mi sukienkę, którą szyła na studniówkę, to powiem Wam, że niejeden gorset ślubny się przy niej chował, jeśli chodzi o ozdoby..A jeśli chodzi o Patio, to bardzo tam jest ładnie,bardzo nietypowe jest wnętrze, myślę, że warto się zapoznać z ofertą mimo wszystko. Mnie menu nie przypadło do gustu, i cena, ale każdy ma inne wymagania i możliwości.
|
|
|
|
#1667 | ||
|
Zadomowienie
|
no BA!
tylko musiałabyś się wyrobić przed moim ślubem;]Cytat:
![]() w necie i na alledrogo są instrukcje jak zrobić welon ![]() Cytat:
w binkowskim kosztowała 600zł za parę! dacie wiarę?! to jest przecież czasem ponad 2x więcej niż my płacimy za parę na wesele Ja tam się cieszę, że szłam w długiej czarnej sukni na studniówkę, Mój TŻ do tej pory ją wspomina i ciągle ma nadzieję, że ją gdzieś założę ![]()
|
|
|
#1668 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie mój ojciec jest problematyczny, bo on tak psioczy, że jak to mieszkać przed ślubem, a ponieważ po ślubie mamy mieszkać z nim, to trzeba się dopasować ;/ Mam nadzieję, że szybko się stąd wyprowadzimy, bo ten człowiek nas wykończy, ale to inna sprawa.. nauki na Karczówce rewelacja, ale u nas nie było drugiego księdza szkoda, z tego, co czytam ![]() Cytat:
ja bardzo chciałabym się nauczyć, ale kompletnie mi to nie idzie. Zresztą uczę się ręcznie szyć dopiero, też koślawo, ale po 1. trening czyni mistrza, a po 2. mam mase radochy z własnoręcznie wykonanych drobiazgów więc się nie zrażam, że nie są idealne.Cytat:
alkohol na legalu kreacje jak na plażę DOKĄD ZMIERZA LUDZKOŚĆ?! Ja też szłam w czarnej, długiej Mam ją nadal i raz założyłam spódnicę od niej, jak na sylwestra za czarownicę się przebierałam dosunęła się hihihi
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mialam czarna prosta jako jedna z nielicznych bez gorestu.
Uwidzialam sobie suknie z filmu z kate hudson " jak atracic chlopaka w 10 dni" i mialam taka sama )) moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
to nic trudnego po prostu kwestia przestawienua aparatu na Pasm U nas beda zdjecia z ogniami na zewnatrz i kupilam te dlugie nie te krotkie )Co do fotobudki to robie i gadzety i sama fotobudke Mam lustrzane i pilota i statyw proba generalna na paniensko / kawalerskim ) moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ Edytowane przez mogg Czas edycji: 2015-01-13 o 22:20 Powód: J |
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
haha, czarownica
![]() a na mnie moja jest za szeroka pewnie, bo schudłam jakieś 5-7 kilo od studniówki ![]() mogg ta złota z końcowych scen?
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tylko nie mialam az tak wycietego tylu mocno tylko troszeczke mniej
ja mialam czarna moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
ah no właśnie o ten tył mi chodziło ;]
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Mogg chcialabym zobaczyc Cie na focie w tej kiecce
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
taaaaak!
jakie Ty masz fantastyczne pomysły! ![]()
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Standardowo
![]() mogg prosimy z mahoniem na fb :p ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Ejj przeciez nie poszlas spac?? Mogg??
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Jesterem ideeee
![]() moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
taka rozgadana a tu nagle ucichła?!
Miko dokonałyśmy NIEMOŻLIWEGO? ![]() ![]()
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Jak uda mi sie zlokalizowac album a akurat zdjecia mam tu gdzie jestem wiec nie ma problemu
wrzuce Wam na klub ![]() moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Co za łobuzy.. Moj przyszly ma dzwonil musielismy sie nagadac ;Dmoj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się idea fotobudki, ale mój TŻ uważa, że po co i że goście się tym będą zajmować zamiast imprezą.. Może jakoś go przekonam.. Tyle, że sprzęt foto trzeba by pożyczyć. Ewentualnie zrobić fotobudkę na jakiś czas i poprosić panią fotograf, żeby zdjęcia robiła.. Fajne potem zdjęcia można dać dla gości, i dla nas z dedykacjami...
|
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

wstawie wszystko tylko sie przeprowadze bo mam zapakowane
Ja po 2-godzinnym mierzeniu sukien w obcasach, zrezygnowałam z obcasów na ślub raz na zawsze. Idę w balerinkach! Więc ozdobę do butów zobaczę tym chętniej 

.

bedzie frajda (mam nadzieje 

Zaręczyny 11.10.2013
ja bardzo chciałabym się nauczyć, ale kompletnie mi to nie idzie. Zresztą uczę się ręcznie szyć dopiero, też koślawo, ale po 1. trening czyni mistrza, a po 2. mam mase radochy z własnoręcznie wykonanych drobiazgów
alkohol na legalu