Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-22, 09:27   #503
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Pewnie ktos na takim watku tez by mnie opisal ze BEZCZELNIE wepchnelam mu sie w kolejke bo mi sie nalezy. No tak tam mi sie nalezalo i mialam gdzies co pomysla inni
I takim właśnie matkom nie należy się szacunek. Trzeba je traktować tak samo jak one traktują otoczenie.

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Moja sytuacja: Dziecko w supermarkecie ciągnie konia na biegunach przeciągając mi po pięcie skórzanego buta, okazałam niezadowolenie, dziecko wymemlało jakieś pseudo przepraszam, pokręciłam głową ze zniesmaczoną miną. Za jakieś 5-10 min goni mnie po sklepie baba, że co ja sobie wyobrażam, że jak ja potraktowałam jej dzieci... I to leci na mnie na TY, a jak zaczęłam się stawiać żeby bachora pilnowała, bo mi buta rozwalił to nazwała mnie "gówniarą". Choroba psychiczna.
Mi raz jakaś pseudo matka przejechała wózkiem po obu pietach skórzanych butów (zdolna nie?), nie usłyszałam żadnego przepraszam tylko sapanie "jak tu wąsko echchchchchchch"
Za tydzień w tym samym sklepie (sic!) jakaś inna baba znowu mnie wózkiem rozjechała

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
no lol, chyba nie mogę uważać, bo to nie moje dzieci i to nie ja biegam jak szalona między normalnie idącymi ludźmi.
Mam nadzieję że jej tak odpowiedziałaś
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora