2015-01-22, 09:27
|
|
Wredny kotecek
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Cytat:
Napisane przez zuken
Pewnie ktos na takim watku tez by mnie opisal ze BEZCZELNIE wepchnelam mu sie w kolejke bo mi sie nalezy. No tak tam mi sie nalezalo i mialam gdzies co pomysla inni 
|
I takim właśnie matkom nie należy się szacunek. Trzeba je traktować tak samo jak one traktują otoczenie.
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------
Cytat:
Napisane przez lily92920
Moja sytuacja: Dziecko w supermarkecie ciągnie konia na biegunach przeciągając mi po pięcie skórzanego buta, okazałam niezadowolenie, dziecko wymemlało jakieś pseudo przepraszam, pokręciłam głową ze zniesmaczoną miną. Za jakieś 5-10 min goni mnie po sklepie baba, że co ja sobie wyobrażam, że jak ja potraktowałam jej dzieci... I to leci na mnie na TY, a jak zaczęłam się stawiać żeby bachora pilnowała, bo mi buta rozwalił to nazwała mnie "gówniarą". Choroba psychiczna.
|
Mi raz jakaś pseudo matka przejechała wózkiem po obu pietach skórzanych butów (zdolna nie?), nie usłyszałam żadnego przepraszam tylko sapanie "jak tu wąsko echchchchchchch" 
Za tydzień w tym samym sklepie (sic!) jakaś inna baba znowu mnie wózkiem rozjechała 
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------
Cytat:
Napisane przez loloo
no lol, chyba nie mogę uważać, bo to nie moje dzieci i to nie ja biegam jak szalona między normalnie idącymi ludźmi. 
|
Mam nadzieję że jej tak odpowiedziałaś
|
|
|