2015-01-22, 15:35
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Internetowe koleżanki :)
Cytat:
Napisane przez kaaarii
cześć 
"umierałam" przez pół nocy 
|

Ja umierałam rano, @ dostałam 
Cytat:
Napisane przez Kama 93
Może jeszcze raz wynajmujemy mieszkanie w mieście w okolicach jego wioski, bo postanowiliśmy tak by nie ciągnąć związku na odległość. I jego babcia i ja myślimy tak samo, że to jest bez sensu wynajmować na dłuższą metę mieszkanie gdy mamy domy. Ja nie chcę mieszkać na wsi więc zostaje mój dom, ale jego rodzice i babcia chcą byśmy mieszkali na wsi. Bo ta jego babcia wszędzie się wtrąca i ona mu tłumaczy, że nie może jechać bo on ma dom tutaj kto się zajmie rodzicami.
Co do pracy to obydwoje bylibyśmy bez pracy gdybyśmy pojechali do mnie. Tutaj TŻ ma pracę i ja mogę mieszkać w mieście tutaj, tylko wydajemy tą kasę na wynajem gdybyśmy mieszkali u siebie to mielibyśmy to w kieszeni.
TŻ chce byśmy przyszli do niego na wieś i uzbierali kasę na mieszkanie. Jego babcia jest nawet chętna nam dołożyć. Tylko, że ja bez prawka i auta to nie mam szans iść do pracy.
Nikt nie robi problemów tylko jego babcia ona się wtrąca do wszystkiego i miesza TŻ w głowie.
|
No, ale sama napisałaś, że wystarczy zrobić prawko i kupić auto. Jak się chce to można wszystko pogodzić A babcia nie wydaje się taka zła skoro nawet do mieszkania chce się Wam dołożyć Może się trcohę wtrąca ale nie każe Wam przecież mieszkać z nią całe życie. Ja uważam, że troszkę przesadzasz.
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2015-01-22 o 15:38
|
|
|