2015-02-23, 15:02
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 391
|
Dot.: Jeszcze rok, może dwa mam± zostane i ja - cz.2
No cisza straszna, chciałam zagadać, ale jako¶ tematu mi zbrakło
Cytat:
Napisane przez MiniMonix
Ja nie mam weny na pisanie. Magisterka nawet się nie pisze bo nie mogę się zebrać;/
|
Wena zawsze przychodzi na koniec Ja niby pisałam na bież±co, ale pod koniec i tak siedziałam po nocach, bo tyle poprawek było...
Cytat:
Napisane przez blackberry89
U mnie tez jest ostatnia
 chyba
|
O, to szybko się uwinęła¶ z kupowaniem wszystkiego, niecierpliwa Ale dobrze, teraz spokojnie możesz sobie odpoczywać i czekać na przyj¶cie maleństwa.
Cytat:
Napisane przez malinka9191
Tez nie mam ostatnio weny do pisania. Na nic weny nie mam. Za duzo sie ostatnio dzieje w moim zyciu..
|
Mam nadzieję, że wszystko ok.
A ja dzisiaj miałam debiut rosołowy Nawet dobry wyszedł, ale ja mam chyba co¶ ze smakiem ostatnio, bo jako¶ mi się wszystko bez smaku wydaje... TŻ się jara, a ja stwierdzam, że dobre, ale jakby mi brakowało czego¶ 
Byłam dzisiaj też na badaniu krwi, trzymajcie kciuki żeby tarczyca wyszła ok. Ciężko czekać, bo wyniki mog± być za 3 dni dopiero Co¶ ma być dzisiaj już, ale czę¶ć robi± do 3 dni roboczych, ale nie słuchałam już, bo igł± się stresowałam O i drugi raz udało mi się nie zemdleć, nawet w głowie mnie nie zakręciło, a sama byłam - to tym bardziej się obawiałam, że co¶ może się zadziać. Może się w końcu przyzwyczaję
11.03.2017
|
|
|