Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem dojrzalsza od rowiesniczek, wiem bardzo wiele o świecie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-23, 20:31   #17
Hibiku
Zakorzenienie

Dot.: Jestem dojrzalsza od rowiesniczek, wiem bardzo wiele o świecie!

O rany... byłam dziwadłem Bliżsi znajomi do dziś się naśmiewają z moich zachowań. Miałam okres
- bycia tru emo, rzecz jasna zanim emo się pojawiło,
-okres 100% niewinności i to nie nie "o wy niegodni jak możecie tak postępować" rzucane do trzymających się za rączkę ludzi tylko ABSOLUTNE 100% niewidzenie relacji damsko-męskich, podtekstów, gestów, komentarzy - do tego stopnia, że przyjaciel kiedyś wpadł na pomysł "robienia lekcji" i tłumaczenia mi jak chłop wyjątkowo upośledzonej krowie na rowie "Kiedy się schylasz, widać ci cycki. To jest seksowne" XD,
-okres cholerawieczego - baaardzo długo nie widziałam się w wizji jakiegokolwiek w miarę normalnego związku. Myślałam, że będę prowadziła osobne życie, osobny dom, żadnych głębszych uczuć, spotykanie się tylko na kilka godzin głębokich rozmów o sensie istnienia, sztuce takichtam. Z ciekawszych pomysłów było postanowienie, że nigdy nie będę spała z "swoim" mężczyzną na jednym łóżku, tylko będę spać na podłodze POD łóżkiem. Nie mam najmniejszego pojęcia skąd się toto wzięło.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując