Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-07, 21:57   #1965
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Mogłabyś wrzucić linka tego kocyka z Ikei? Nie mogę znaleźć na stronie.
?
właśnie sprawdziłam i nie ma go na stronie... Nie ma też kompletu pościeli, z którym było położony w łóżeczku (taki fajny beżyk). Może to nowość i dopiero wrzucą na stronę Jak będę w Ikea w czwartek, to zrobię fotkę i Ci pokażę

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Wrrrr...nawet nie wiecie jakiego mam nerwa.
Tż musiał dzisiaj jechać spotkać się z takim gościem odnośnie projektu. Umawiał się z nim od dłuższego czasu. Ma do niego 4 h drogi.
Tż przed chwilą dzwonił, że facet się nie pojawił i nie pojawi bo jest w innym mieście... nosz *****wa! co za .....
Tż jest tak zły, ja przy nim.. kolejny weekend stracony, paliwo, tż nic nie załatwił, jeszcze wraca jutro późnym wieczorem albo w nocy...
Niecierpię jak ludzie tak traktują innych ludzi

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
moja mała też czasem ma takie dni że jest bardzo aktywna, brzuch mi podskakuje, cwiczy karate kilkanaście razy dziennie
a teraz od dwóch dni jest spokojniejsza i chyba zmieniła ułożenie, bo czuje ruchy takie stłumione, bardziej do środka i deptanie po bożenie
też tak ostatnio czuję. Takie łubu dubu w środku

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Jestem po usg szyjki. I nie ma tragedii. Ma długość 28 mm, od zewnętrznej strony rozwarcie na 4 mm, a od wewnętrznej zamknięta. Lekarz powiedział, że jest nieźle
W takim razie nie będzie raczej szew zakładany, zresztą już chyba za późno.
no to dobrze Oby jaknajwięcej dobrych wieści od Ciebie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Kurde malowałam paznokcie i mi zmywacz prysnal na powieke, myślałam że wypali mi okooo.
uuu współczuję

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
niektóre szpitale wymagają przy wypisie żeby mieć fotelik- nosidełko- ja sie z tym warunkiem też spotkałam w kilku szpitalach. taka profilaktyka żeby ludzie nie przewozili samochodami dzieci "na kolanach"....
też tak słyszałam. My też musieliśmy dziecię pokazać (w foteliku) przed wyjściem z oddziału.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora