Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-16, 11:52   #2016
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. X

Marta bardzo szybko doszłas do siebie. U Ciebie to jakby i sn i cc na raz, naprawdę super!
Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
Leżę juz na trakcie porodowym z kroplowka [emoji14] ale mam dziwne wrażenie, że nic z tego nie będzie ehhh
To trzymam kciuki!

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

A ja mam pozytywna wieść- od wczoraj mała schudła tylko 20 g, waży 2480! Moje intensywne tuczenie przyniosło efekty, ale cała noc nie spałam. W zasadzie karmiłam non stop, w sumie z 1,5 h przerwy się uzbieralo. O dziwo moje sutki jeszcze jakoś funkcjonuja. niestety dziś raczej nie wyjdziemy, bilirubina rośnie z tej okazji wyłam cały poranek, ale już sie jakoś pozbieralam i troszkę mi lepiej. Oby tylko dalej nie rosła, bo tutaj obok jest dziewczyna której maluch siedzi w inkubatorze na naświetlaniu i to jest tak, że samemu się zajmuje takim maluchem, wkłada go się, wyciąga i ogarnia to wszystko. Widzę, że ona już ledwo żyję z wyczerpania... ale dzis juz jej synkowi zjechała ta żółtaczka, wiec są na dobrej drodze.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Byłam już na przeglądzie ginekologicznym i wszystko jest ok, ten szew co mam na sluzowce jest rozpuszczalny, wiec nie musze się bawić w jakieś wyciąganie. Jak wystartował do mojej biednej bozeny z wziernikiem, to chciałam uciekać ale ostatecznie prawie w ogóle nie bolało

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora