Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - trojkąt, a może czworokąt?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 13:55   #23
senkasandry
Rozeznanie

Dot.: trojkąt, a może czworokąt?

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
No zaczynasz mieszkac z facetem jak wiele innych dziewczyn. I...?

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Odpowiesz na moje pytanie dotyczace twoich funduszy na zycie?
i nie wiem czy ogarne to, ze beda z nami mieszkac jeszcze inne osoby. dla mnie zycie studneckie, w akademiku to jedna kwestia a zamieszkanie razem to kolejny etap zycia, w ktorym dwie osoby zamieszkuja razem, bez inny w okol....

aktualnie zarabiam najnizsza krajaowa, dlatego chce zmienic prace. podejrzewam, ze prawie cala wyplata poszlaby na oplaty i jedzenie. na mieszkanie razem z oplatami nie chcialabym wydac wiecej niz 700.... a tutaj jeszcze jedzenie i studia.... chyba to wszystko staje sie co raz mniej realne. chlopak motywuje mnie mowiac ze znjade szybko prace, gdzie bede lepiej zarabiac. na studia przeznaczam 500 zl. a 700 zl i studia to juz niestety cala moja wyplata.... pytanie, czy znajde prace gdzie bede lepiej zarabiac... bo co z tego ze doloze sie do czynszu jak za jedzenie by musial placic on

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
[/COLOR]Jeśli ty uważasz, że chcesz inaczej to się wstrzymsjvie olaboga. Przecież nikt tu zrzuty na wasze wspolne mieszkanie nie zrobi.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Jak dla mnie taka sytuacja jest absolutnie normalna, a ty ksiezniczkujesz. Pracy nie masz, z facetem chcesz mieszkac, on z toba, a juz wiesz, ze będzie zle.
i po co to ironizowanie ... ?
mam prace, czytaj ze zrozumieniem
senkasandry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując