Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Kwietniowy wszystkowątek, głównie sieciówki, rozmiary 38-46 :)
Zapraszam 
Witam, po dość sporej przerwie Na początek krótkie zasady:
1. Mile widziane wklejanie linków.
2. Wysyłam poleconym InPost, chyba, że ustalimy inaczej.
3. Staram się wysłać w ten sam dzień, ale ostatnio mam sporo na głowie i mogą się robić opóźnienia - upomnij się, mogłam wysłać, a nie napisać O wszelkich opóźnieniach zawsze informuję.
4. O stanie ubrań informuję, jeśli nie to proszę pytać. Jeśli nie zapytasz o stan/wymiary - nie miej do mnie pretensji, że coś jest małe/złe itp...
5. Nie odmieniam się - tylko naprawdę uzasadnione przypadki!!!
WISH:
1. Kosmetyki podstawowe typu żele pod prysznic, szampony do włosów (do włosów suchych).
2. Czarna torebka (potrzebuję do jazdy na rowerze - coś bardziej sportowego, ale bez przesady)
3. Koszula w kratkę rozmiar 40/42 butelkowa zieleń, czerwona albo kolorowa 
4. Trampki rozm. 40, mogą być tenisówki, czeszki i tego typu inne buty sportowe.
5. Rzeczy na fitness/rower/do biegania.
6. Nie pogardzę męskimi rzeczami (XXL, buty 46)
Noszę rozmiar 40/42, buty 39/40. Dla mamy szukam 44/46 i obuwie 39.
Chętnie wymienię się osobiście na terenie Tarnowa/Krakowa.
Na wymianę:
(za poniższe rzeczy będę marudzić)
1. H&M, rozmiar na oko 42(XL), koszula w pionowe paski, rękawy i tył dzianinowy, przód koszulowy. Wymiary: biust 57cm, dł. 72cm, tył 77cm, stan bardzo dobry.
2. C&A bluza z azteckimi wzorkami, ciepła. Rozmiar na oko 42, wymiary: biust 54-55cm, dł. 62m, stan idealny.
3. Zara Trafaluc rozmiar S, krótka bluza o fajnym wzorze, rękaw 3/4, wymiary: pachy 47cm, dł. 44,5cm, stan idealny
4. Orsay, bluzka na jedno ramię, polecam na rozmiar 40/42, wymiary: pachy 45-46cm, dł. z rękawkiem ok. 73m, bez 51cm, materiał rozciągliwy, stan idealny.
5. Promod kombinezon, na rozmiar 42/44, wymiary: biust 49/50cm, brzuch 53cm, udo 34cm, dł. 62,5cm. Odpinane szelki, w pasie sznureczek. Stan idealny.
Edytowane przez rzen
Czas edycji: 2015-05-31 o 07:41
|