2015-04-12, 23:23
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21
Bambaryła!!! 
|
noo brzunio jak sie patrzy 
Cytat:
Napisane przez soniuska
Ja juz na szczescie nie mam i mi zeber nie nawiedza...ale..tam gdzie dupke wypina mam MEGA rozstepy,ktore pojawily sie wczoraj
mniami mniami 
A cos z dobroci?
hej brzunio,opadl tez
o matko..mam stopy jak balony..szkoda gadac..w zadne buty sie nie mieszcze,tylko jedne baleriny rozciagnelam skarpetkami wsadzanymi na noc i w nich chodze
... mi na zgage mleko pomagalo,pilam litr dziennie..
dobranoc ;*
oj tam bambaryla!
kochana cos podrzucic? 
|
Cytat:
Napisane przez soniuska
TAk wlasnie sobie siedze po kapieli
|
o cholercia.... normalnie az podskoczyłam jak zobaczyłam to zdjęcie, bidulo !!! To jest wlasnie ciąza.. jedne puchną, nabieraja wody, inne maja zgage morderce.. Wszystkie jestesmy biedne :/ mi juz nic nie pomaga nawet mleko litrami NIC doslownie :/ SONIA MUSIMY URODZIC PO PROSTU NO I TYLE 
Cytat:
Napisane przez madzixx88
Nancy i Gossip-faktycznie Wam sie brzuchy opuściły
Wklejam swój, chyba jest taki sam jak dawniej? tzn w wysokości bo na szerokość to coraz większy
Black-bedą kciuki o 8!!!!  trzymaj sie
jutro
Załącznik 5958756
|
No ładnie Cie wywaliło Z tego co pamietam to Ty chyba długo bez brzucha biegałas tak jak i ja zreszta, az w koncu bum 
Cytat:
Napisane przez Hanka20
Dobranoc ja też kończę na dziś buziaki! 
|
Hanka śpij dobrze, jutro chyba TEN dzien co ? trzymam kciuki zeby sie ruszylo !
Ja miałam do dupy humor i poprawilam go sobie w 5 sekund po zakupieniu nowego płaszczyka alez jestem szczesliwa teraz, nie moge sie doczekac az mąż pojedzie do PL po moje paczki 
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------
MADZIXX mowisz ze 15 kg na liczniku ?? ja miałam 17 ciągle i na ostatniej wizycie patrze, a tu dobiłam do 20 w tydzien... mam nadzieje ze te 3 kilo to woda ktora OD RAZU zejdzie po porodzie :/
Edytowane przez kar0ola
Czas edycji: 2015-04-12 o 23:21
|
|
|