Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-12, 21:32   #1561
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51013325]mialas niedawno usg,ze tak polozenie znasz?
Ciezko znosisz utrzymywanie diety cukrzycowej? Nie przyzwyczailas sie chociaz troche? Bo ja tak i nawet polubilam wiele zwyczajow,np. jedzenie kupe zieleniny do każdego posilku, wczesniej mi sie nie chcialo tak. A ryz,makarony brazowe mi bardziej smakuja niz biale[/QUOTE]

Usg miałam wczoraj i lekarka miała problem ze zmierzeniem główki i tych przepływów. . badanie ginekologiczne w środę -juz wtedy był nisko bardzo ... co do diety cukrzycowej to nabrałam zdrowych nawyków i ciesze się bo naprawdę niewiele przytyłam i będę chciała kontynuować tak mniej więcej bo powiem szczerze że już czasem mam dość tej samokontroli ale tak się boje podwyższonego cukru ze ograniczyłam i maksymalnie wywalilam z życiorysu wszystko co go podwyższalo . Nauczyłam się faktycznie jeść dużo warzyw się brakuje mi owoców i soków i tego typu rzeczy... ja jem non stop kasze peczak bo najbardziej mi podchodzi z tego wszystkiego.... a Ty masz insulinę czy tylko dieta?

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Rybcia no i co tam? Coś się sączy dalej? Opuszczasz mnie z terminem?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 21:36   #1562
cashmere
Zakorzenienie

RINA widze dobrze znioslas CC!
Na naszym watku prawie wszystkie po CC dobrze sie maja, super
Biedna Malinka chyba najgorzej to znosi.

Ja dzis przy okazji rodzinnego swietowania zjadlam kawalek STERNIKA na ciemnym spodzie jak Kordelka i bananowca oraz domowego wafelka z masa kajmakowa. Zaszalalam Mam nadzieje ze Szymek nie bedzie cierpial.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 21:37   #1563
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Ja dzis przy okazji rodzinnego swietowania zjadlam kawalek STERNIKA na ciemnym spodzie jak Kordelka i bananowca oraz domowego wafelka z masa kajmakowa. Zaszalalam Mam nadzieje ze Szymek nie bedzie cierpial.
He he STERNIK wszedł do porządku dziennego ;-)
Stary 2015-04-12, 21:37   #1564
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Mój też trochę opadł a zgaga nadal
Ja juz na szczescie nie mam i mi zeber nie nawiedza...ale..tam gdzie dupke wypina mam MEGA rozstepy,ktore pojawily sie wczoraj

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja też mam bardzo dużo śluzu
a zamówiłam masę owoców, mięso mielone, piersi, pakowane sery żólte, szynki itp
typowa spożywka

mniami mniami
A cos z dobroci?

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Sonia ale brzuś

To ja Wam mój pokażę, zdjęcia robione tydzień temu. Niestety rozstępy pod brzuszkiem są

hej brzunio,opadl tez

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
pizze ostatnie podrygi to szaleje

nie masz zgagi ? Super zazdroszcze ja mam wrazenie ze mam jeszcze gorszą niz wczesniej, kazda noc to katorga...
a jak tam obrzeki ? dalej spuchnieta jestes ?
o matko..mam stopy jak balony..szkoda gadac..w zadne buty sie nie mieszcze,tylko jedne baleriny rozciagnelam skarpetkami wsadzanymi na noc i w nich chodze

... mi na zgage mleko pomagalo,pilam litr dziennie..

Cytat:
ooo też już opadł

zbieram się myć i nyny
ostatnio w ogóle kolacji nie jem nie mam ochoty na wieczór na jedzenie

dobranoc

dobranoc ;*

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Bambaryła!!!

oj tam bambaryla!

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Glodna jestem..

BLACK jak zyjesz?
kochana cos podrzucic?
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 21:40   #1565
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Usg miałam wczoraj i lekarka miała problem ze zmierzeniem główki i tych przepływów. . badanie ginekologiczne w środę -juz wtedy był nisko bardzo ... co do diety cukrzycowej to nabrałam zdrowych nawyków i ciesze się bo naprawdę niewiele przytyłam i będę chciała kontynuować tak mniej więcej bo powiem szczerze że już czasem mam dość tej samokontroli ale tak się boje podwyższonego cukru ze ograniczyłam i maksymalnie wywalilam z życiorysu wszystko co go podwyższalo . Nauczyłam się faktycznie jeść dużo warzyw się brakuje mi owoców i soków i tego typu rzeczy... ja jem non stop kasze peczak bo najbardziej mi podchodzi z tego wszystkiego.... a Ty masz insulinę czy tylko dieta?)
Ja tylko dieta,fakt ze nie mialam tak ciezko ze skokami glkozy jak niektore dziewczyny. A owoce tez jadalam:jablka,pomarancze ,pomelo. Dzis zgrzeszylam domowym sporym hoddogiem z biala bagietka,123 wynik mi wybilo.ale za bulkami w sumie nie tesknie,mimo ze to ulubione pieczywo weekendowe mojego faceta. Najbardziej to mnie damo klucie i pilnowanie czasu pomiarow irytuje w tym
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 21:40   #1566
soniuska
Zakorzenienie

TAk wlasnie sobie siedze po kapieli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1428867642832.jpg (39,2 KB, 33 załadowań)
Stary 2015-04-12, 21:45   #1567
Hanka20
Zakorzenienie

NANCY , GOSSIP tez macie nisko brzuszki juz!

MORILEE odezwij się czy masz już maluszka przy sobie?

Mój teraz się tak uaktywnil na wieczor a jutro rano na ktg pewnie będzie spał. Moze jutro lekarz coś mi tam pomasuje w środku i się ruszy, oj jak bym chciała!

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:

A bo Wy macie teraz święta zdaje się? Ale pycha ciasta mniamm tez miałam sternika na ciemnym spodzie na Wielkanoc

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 21:45   #1568
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Ogólnie to u nas było tak: rano bolało (ok 7), ale ten ból był tak ni przypiał ni przyłatał-dlugoe okresy bolu z malymi przerwami.Wzielam nospe, po 40 min bol wrocil i juz byly to skurcze- krotkie, boelesne i nieregularne, przeszly w takie pojawiajace sie co 10/15/20 min, trwajace krotko bo max 20s, dwa były dlugie po ok-40-60 sek, z czego jeden z nich byl koszmarny-nie wiedzialam co mam ze soba zrobic. Pojawila sie juz rano ok 7 jasnobrazowa wydzielina, z czasem zrobila sie ciemnobrazowa.
Jak juz zmienila kolor, a skurcze byly juz tak co 10 min, wezwalam meza z pracy, po drodze odebral wyniki moje jeszcze i pojechalismy do szpitala.
Tam mnie zbadali na fotelu-3 cm rozwarcia, główka nisko, zrobili ktg, przyjeli i powiedzieli mezowi, ze ciecie bedzie miedzy 12 a 13.
Dali mi gustowna koszule zabrali na przygotowanie do cc- wbili wenflony, cewnik, pobrali krew (oczywiscie w miedzy czasie zadali mase pytan ) i polozne powiedzialy do lekarza, ze czekamy juz tylko na wyniki z krwi.
Wyniki przyszly,lekarze juz sie zebrali, przeprowadzili mnie na sale, ulozyli, zalozyli aparaty do cisnienia, pulsu, potem dali znieczulenie, przykleilli cos na klatke piersiowa i zaczeli dzialac
Cewnik-malo przyjemne ale dalo rade
znieczulenie- ja sie spodziewalam bog wie czego, a to bylo jak wklucie przy pobieraniu krwi, gorzej znioslam jeden z wenflonow.
Ogolnie uczucie bylo dziwne- bólu oczywiście nie było- ale czułam jak działają w moim brzuchu, jak rozciągają. Mnie nie odstraszało, było dziwne. A w sumie jako, że wiedziałam po co to- wspominam to jako coś pozytywnego
Młodego wyciągnęli szybko-o 12.30 wzięli mnie na salę, o 12.45 Mikołaj był na świecie o 13.15 wwieźli mnie na moją salę.
Gdy wyciągnęli Mikołaja, po wytarciu go położna przyłożyła mi go do buzi i do ciała, potem zabrali go na dalsze pomiary i badania.
Po cięciu - zabronili podnosić głowę przez 4h, ja w sumie długo leżałam, sama nie chciałam podnosić się za wcześnie, spionizowali mnie ok 21. Nie było źle, męczyły mnie potem mdłości, ale przysypiałam, więc dało radę.
Na dzień dzisiejszy- jestem w 6 dobie po cc- brzuch nie boli, szew ciągnie już sporadycznie, choć jeszcze wczoraj piekielnie momentami dawał się we znaki. Brzuch ładnie się wchłania, z dnia na dzień widać różnicę.
Dokucza ograniczoność ruchów- nie każda pozycja do siedzenie, leżenia się nadaje, cięzko sie podnieść jak leże na prawym boku (bo po prawej stronie szew jest dla mnie bardziej odczuwalny).

A no i oczywiście łezki poleciały- jak wyciągnęli Mikołaja i pierwszy raz go usłyszałam i jak wieźli mnie do sali i zobaczyłam męża

Black będzie wszystko dobrze potem stwierdzisz, że czas poleciał ekspresowo-przynajmniej my tak z mężem stwierdziliśmy
Liczę ze zniose jak większość z was cc bo Malinka to słabo chyba zniosła z tego co pisała.
Dzięki za opis :-*

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Glodna jestem..

BLACK jak zyjesz?
Żyje żyje, myslalam ze wejdę a ty juz rozdwojona ale jednak nie :-* biedna.
Troche mam stresa ale staram sie z tym walczyć. Rano bedzie masakra pewnie bedzie mnie telepac ze strachu.

Juz założyli mi wenflon, tym razem przy nadgarstku dzięki bogu bede mogła wygodnie zająć sie dzieckiem dostałam zastrzyk w brzuch na rozrzedzenie krwi i podobno jeszcze w domu bede musiala sama sobie robić :-P fee.
Tz ma byc jutro o 8 rano bo po 8 juz biorą na cc. Jestem pierwsza w kolejce jeśli nic nie wypadnie naglego.

Także wstawać mi tam wszystkie o 8 i kciukac ;-)
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 21:47   #1569
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Sonia współczuję bardzo Strasznie spuchnięta jesteś

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Liczę ze zniose jak większość z was cc bo Malinka to słabo chyba zniosła z tego co pisała.

Troche mam stresa ale staram sie z tym walczyć. Rano bedzie masakra pewnie bedzie mnie telepac ze strachu.

Juz założyli mi wenflon, tym razem przy nadgarstku dzięki bogu bede mogła wygodnie zająć sie dzieckiem dostałam zastrzyk w brzuch na rozrzedzenie krwi i podobno jeszcze w domu bede musiala sama sobie robić :-P fee.
Tz ma byc jutro o 8 rano bo po 8 juz biorą na cc. Jestem pierwsza w kolejce jeśli nic nie wypadnie naglego.

To ja trzymam kciuki już dzisiaj bo o 8 na pewno nie dam rady wstać
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 21:48   #1570
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze ja juz dzis na zapas pokciukam w razie gdybym nie wstala.. musze
miec sily w razie gdyby Mikolaj sie ocknal.

Cytat:
to woda..bo mega boli jak dotykam...a opuchlizna by nie bolala..

I lydki cale tez spuchniete,bo jak Kaprys sie mi polozy na noge i wstanie to po chwili mam dziure w nodze..a za chwile sie woda znow wypelnia..
Stary 2015-04-12, 21:48   #1571
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51013613]Ja tylko dieta,fakt ze nie mialam tak ciezko ze skokami glkozy jak niektore dziewczyny. A owoce tez jadalam:jablka,pomarancze ,pomelo. Dzis zgrzeszylam domowym sporym hoddogiem z biala bagietka,123 wynik mi wybilo.ale za bulkami w sumie nie tesknie,mimo ze to ulubione pieczywo weekendowe mojego faceta. Najbardziej to mnie damo klucie i pilnowanie czasu pomiarow irytuje w tym[/QUOTE]
Aj no widzisz... ja generalnie miałam głównie problem na czczo dlatego mam nocna insulinę :-/ I musze jeść ostatnia kolacje między 23 a 24 i to jest denerwujące na maksa... Od jakiegoś czasu to nie przekraczam setki jeśli chodzi o wyniki...ale naprawdę tyle wyrzeczeń... na początku to non stop ryczalam z tego powodu ale ogarnęłam to jakoś... przynajmniej można się nauczyć regularności
Stary 2015-04-12, 21:49   #1572
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
NANCY , GOSSIP tez macie nisko brzuszki juz!

MORILEE odezwij się czy masz już maluszka przy sobie?

Mój teraz się tak uaktywnil na wieczor a jutro rano na ktg pewnie będzie spał. Moze jutro lekarz coś mi tam pomasuje w środku i się ruszy, oj jak bym chciała!

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

A bo Wy macie teraz święta zdaje się? Ale pycha ciasta mniamm tez miałam sternika na ciemnym spodzie na Wielkanoc
Tak, my obchodzimy swieta dwa razy, bo jedna strona rodziny jest katolicka a druga prawoslawna

jestem mamą
Stary 2015-04-12, 21:50   #1573
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Oj biedulko te Twoje stopy muszą cierpieć

Black ja juz nie będę na pewno spala bo na 9 do gina jadę wiec kciuki moje masz! Będzie dobrze,wiesz ze będziesz miała wreszcie swojego Pawełka przy sobie!

Stary 2015-04-12, 21:51   #1574
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
a dużo tego?? oby to były wody, a nie zwykła wydzielina

zamówienie tescowe zrobione
jutro pomiędzy 13 a 15 będzie dostawa
No wlasnie nie dlatego narazie nie jadę bo bez sensu :/ czekamy
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 21:52   #1575
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Ogroooomne kciuki od rana masz zapewnione!
Ja na pewno nie bede rano spac i jak bede dyzurowac w barze mlecznym bede o Tobie myslec

jestem mamą
Stary 2015-04-12, 21:52   #1576
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, my obchodzimy swieta dwa razy, bo jedna strona rodziny jest katolicka a druga prawoslawna
Dobrze kojarzylam

Stary 2015-04-12, 21:54   #1577
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

To ja trzymam kciuki już dzisiaj bo o 8 na pewno nie dam rady wstać
Oki niech tak bedzie :-*

Cytat:
Dobrze ja juz dzis na zapas pokciukam w razie gdybym nie wstala.. musze
miec sily w razie gdyby Mikolaj sie ocknal.

to woda..bo mega boli jak dotykam...a opuchlizna by nie bolala..

I lydki cale tez spuchniete,bo jak Kaprys sie mi polozy na noge i wstanie to po chwili mam dziure w nodze..a za chwile sie woda znow wypelnia..

biedna :-*
Dzięki :-*

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Oj biedulko te Twoje stopy muszą cierpieć

Black ja juz nie będę na pewno spala bo na 9 do gina jadę wiec kciuki moje masz! Będzie dobrze,wiesz ze będziesz miała wreszcie swojego Pawełka przy sobie!
Dziękuję

Mam jakas taka głupia obawę ze nie poczuje tej wielkiej miłości jak zobacze synka, nie wiem dlaczego.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Ogroooomne kciuki od rana masz zapewnione!
Ja na pewno nie bede rano spac i jak bede dyzurowac w barze mlecznym bede o Tobie myslec
Dziekuje :-*
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-04-12, 21:54   #1578
cashmere
Zakorzenienie

Dobranoc, sprobuje sie zdrzemnac zanim czas na karmienie! Wyczekuje dobrych newsow rano albo nawet w nocy

jestem mamą
Stary 2015-04-12, 21:55   #1579
FlightlessBird
Zakorzenienie

Sonia dla mnie teraz największe dobroci to owoce Wzielam truskawki,winogrona ciemne bezpestkowe,banany,3rodza je jablek, kiwi

Wiec mamy to samo...mnie tez boli jak nacisne na opuchliznę i zostaje dziura...

Black Jutro poznasz synka

Teraz juz nadaje z lozka, wiec serio obracam się na bok i spanko

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 21:56   #1580
DomimaZet
Zakorzenienie

Black -kciuki kciuki i jeszcze raz kciuki. Będzie dobrze 😊 A napewno jak tylko zobaczysz Synusia to będziesz najszczesliwsza osoba pod słońcem trzymaj się tam dzielnie
Stary 2015-04-12, 21:58   #1581
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Sonia dla mnie teraz największe dobroci to owoce Wzielam truskawki,winogrona ciemne bezpestkowe,banany,3rodza je jablek, kiwi

Omnomnom owocki owocki

wspolczuje
Cytat:
Dobranoc, sprobuje sie zdrzemnac zanim czas na karmienie! Wyczekuje dobrych newsow rano albo nawet w nocy
hehe
buziaki i spij dobrze
Stary 2015-04-12, 22:00   #1582
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

No poznam

Cytat:
Black -kciuki kciuki i jeszcze raz kciuki. Będzie dobrze 😊 A napewno jak tylko zobaczysz Synusia to będziesz najszczesliwsza osoba pod słońcem trzymaj się tam dzielnie
:-*
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-04-12, 22:03   #1583
soniuska
Zakorzenienie

Black jestes wielka szczesciara ;*
Stary 2015-04-12, 22:05   #1584
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Aj no widzisz... ja generalnie miałam głównie problem na czczo dlatego mam nocna insulinę :-/ I musze jeść ostatnia kolacje między 23 a 24 i to jest denerwujące na maksa... Od jakiegoś czasu to nie przekraczam setki jeśli chodzi o wyniki...ale naprawdę tyle wyrzeczeń... na początku to non stop ryczalam z tego powodu ale ogarnęłam to jakoś... przynajmniej można się nauczyć regularności
tez pochlipywalam na poczatku :p i za malo posilkow jadlam,taki moj glowny blad. smazona ryba mi wyniki wybijala oraz slaba wiedza co i jak jesc.ale sie wyedukowalam,zawsze jakis dodatkowy skill ciazowy

Dzis to chyba zadna nie urodzila niedzielnego dziecka?

Blacberry powodzenia jutro,niech moc bedzie z Tobą!

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-04-12 o 22:09
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 22:07   #1585
DomimaZet
Zakorzenienie

Chyba nie aczkolwiek Mori chyba nic nie pisała.... troche nam się lista zakorkowala.... hmm. . Opóźnienia opóźnienia. .. jak w PKP he he
Stary 2015-04-12, 22:10   #1586
rosarioV
Zakorzenienie

Boje się jutrzejszej wizyty że wykryje mi jakiegoś grzybka w ogóle golilam się pod lusterkiem i zajrzalam sobie tam do środka i w lusterku widać jakby brązowy glutek, próbowałam jakoś to papierem wyjąć ale nie dało rady tylko na papierze została taka jakby wydzielina i troszeczke krwi czyżby to właściwy czop który mi schodzi ? Kurcze... Mam stresa teraz. No i mam nadzieje że jutro wreszcie mi ktg zrobią albo chociaż dostane skierowanie na nie :/ i przy okazji moja bozenka jest dwa razy większa masakra...
Sonia Ty biedna jesteś z tą wodą. Mógłby już Mikołaj wyjść co by ta woda Ci zeszła

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 22:13   #1587
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Boje się jutrzejszej wizyty że wykryje mi jakiegoś grzybka w ogóle golilam się pod lusterkiem i zajrzalam sobie tam do środka i w lusterku widać jakby brązowy glutek, próbowałam jakoś to papierem wyjąć ale nie dało rady tylko na papierze została taka jakby wydzielina i troszeczke krwi czyżby to właściwy czop który mi schodzi ? Kurcze... Mam stresa teraz. No i mam nadzieje że jutro wreszcie mi ktg zrobią albo chociaż dostane skierowanie na nie :/ i przy okazji moja bozenka jest dwa razy większa masakra...
Sonia Ty biedna jesteś z tą wodą. Mógłby już Mikołaj wyjść co by ta woda Ci zeszła
Podziwiam ze sobie tak zajrzalas ze az tyle zobaczylas. Ja tam juz nic nie widze przez bebzola nawet z lustrkiem.
Jak odejdzie czop z krwia to do szpitala chyba trzeba jechac?
No pogadajcie ciotki do niego zeby wylazil..bo mi stopy przestana dzialac:/
Stary 2015-04-12, 22:14   #1588
madzixx88
Zakorzenienie

Nancy i Gossip-faktycznie Wam sie brzuchy opuściły

Wklejam swój, chyba jest taki sam jak dawniej? tzn w wysokości bo na szerokość to coraz większy

Black-bedą kciuki o 8!!!! trzymaj sie
jutro

ImageUploadedByWizaz Forum1428869622.352531.jpg
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 22:14   #1589
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Kamilove-ogromne gratulacje ale super, że miałaś taki fajny poród, wspomnienia będą niezapomniane
całusy dla Nadii i czekamy na foto

Sonia-wow ale masz brzuch! jak ten Mikołaj jest ułożony, że takie kształty przybiera
a ciacho wygląda pysznie

Hania-pytałaś wcześniej o odżywkę to tak, promka na kartę

Gosiak i Lekka-kciuki, żeby coś się ruszyło u Was, w końcu terminy gonią i następne w kolejce czekają

Sylwia-boski Jaś a ten smok niby taki najmniejszy a i tak jaki duży się wydaje na drobnej buzce...to co dopiero Lovi i Avent..

u mnie goście już poszli, ehh znowu sprzątanie ale mąż się zadeklarował, że ogarnie a ja mam poleżec no to lezę
mój dzisiejszy wieczór sponsoruje Lays zielona cebulka, Crunchips Solone i Warka 0%
na wagę już nie wchodzę do końca ciąży

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

aaa i jakby któraś się zastanawiała nad filmem na wieczór to polecam Miłość z 2012 r z Dorocińskim. Na cda można obejrzeć i bardzo polecam
Dziekujemy najmniejsza ma ta czesc do ssabia. Osłonka porównywalna z innymi firmami

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 22:15   #1590
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam ze sobie tak zajrzalas ze az tyle zobaczylas. Ja tam juz nic nie widze przez bebzola nawet z lustrkiem.
Jak odejdzie czop z krwia to do szpitala chyba trzeba jechac?
No pogadajcie ciotki do niego zeby wylazil..bo mi stopy przestana dzialac:/
Jak leże to bebzol się splaszcza i widać z lusterkiem
Kurcze nawet nie wiem czy trzeba jechać szczerze bym nie pojechała. Muszę się jej jutro spytac.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości