Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-22, 09:56   #1611
springtime
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
ale bedziesz miała fure! super Oby dobrze się prowadził i szybko usypiał Księżniczki!

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
hej. a ja od 3 nie śpię, tylko płacze. Tak mi plecy dokuczają i ta noga, że już nie wiem jak się ułożyć. TŻ mi masował, ale to ulga na chwilę. Ach najgorzej jest w nocy. ja już po śniadaniu, ale póki co nie wstaje nawet.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Współczuję Ci bardzo W ostateczności może lepiej wziąć Apap?

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Witajcie ja sie rozchorowalam, chyba gdziec cos mnie przewialo :-( jestem nie do zycia :-( wczoraj wieczorem zrobil sie ze mnie wrak czlowieka a mala za to nadrabiala i szalala jak tylko mogla ale mimo to szybko sie wylaczylam z rzeczywistosci po herbatce z miodem i cytryna, a maz co chwile sie budzil i patrzyl czy wszystko ok ze mna bo jak zwykle zaczyna przezywac, wiec dzis sie nie wyspal... A ja juz sie lepiej czuje, na popoludnie do pracy wiec wieczorem pewnie znow padne... A ogolnie to u mnie juz pralka od rana chkdzi, na obiadek przygotowalam frytki do smazenia i beda chyba z gyrosem ;-) a na sniadanko nalesniki z dzemem byly ;-)
Zdrowia życzę

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Ładny wózek, nie wygląda na duży, jak niektóre, które nie mieszczą się na chodniku. Dzieciaczki będą blisko siebie jak w brzuszku, wygląd idealnie mi podpasował- oby się dobrze prowadził i służył

Też mam taką nadzieję, że się sprawdzi, bo totalnie w ciemno go kupuję. Niestety w tym przedziale cenowym nie ma za dużego wyboru, a 4 tys za wózek nie dam Myślałam jeszcze za opcją jeden za drugim, ale mieszkam na wsi i pani ze sklepu zdecydowanie odradziła mi takie wózki to nasze drogi.

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
A myślałam że tylko ja taka walnięta jestem że majty prasuje Ale moja mała lubi mieć mięciutkie
Nienawidzę prasować, ale na szczęście jest to jedyne zajęcie kótre lubi mój mąż, więc mam nadzieję, że córeczkom też będzie prasował (mi prasuje).

A tak w ogóle to witam się w ten słoneczny dzień. Odwiozłam samochód do naprawy i wróciłam spacerkiem do domku ok 2 km. Od razu lepiej się czuję Muszę częściej spacerować