2015-04-22, 09:56
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
Napisane przez Mravka
ale bedziesz miała fure! super  Oby dobrze się prowadził i szybko usypiał Księżniczki!
|

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90
hej. a ja od 3 nie śpię, tylko płacze. Tak mi plecy dokuczają i ta noga, że już nie wiem jak się ułożyć. TŻ mi masował, ale to ulga na chwilę. Ach najgorzej jest w nocy. ja już po śniadaniu, ale póki co nie wstaje nawet.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
|
Współczuję Ci bardzo W ostateczności może lepiej wziąć Apap?
Cytat:
Napisane przez martulka0991
Witajcie  ja sie rozchorowalam, chyba gdziec cos mnie przewialo :-( jestem nie do zycia :-( wczoraj wieczorem zrobil sie ze mnie wrak czlowieka a mala za to nadrabiala i szalala jak tylko mogla ale mimo to szybko sie wylaczylam z rzeczywistosci po herbatce z miodem i cytryna, a maz co chwile sie budzil i patrzyl czy wszystko ok ze mna bo jak zwykle zaczyna przezywac, wiec dzis sie nie wyspal... A ja juz sie lepiej czuje, na popoludnie do pracy wiec wieczorem pewnie znow padne... A ogolnie to u mnie juz pralka od rana chkdzi, na obiadek przygotowalam frytki do smazenia i beda chyba z gyrosem ;-) a na sniadanko nalesniki z dzemem byly ;-)
|
Zdrowia życzę
Cytat:
Napisane przez Jess922
Ładny wózek, nie wygląda na duży, jak niektóre, które nie mieszczą się na chodniku.  Dzieciaczki będą blisko siebie jak w brzuszku, wygląd idealnie mi podpasował- oby się dobrze prowadził i służył 
|

Też mam taką nadzieję, że się sprawdzi, bo totalnie w ciemno go kupuję. Niestety w tym przedziale cenowym nie ma za dużego wyboru, a 4 tys za wózek nie dam Myślałam jeszcze za opcją jeden za drugim, ale mieszkam na wsi i pani ze sklepu zdecydowanie odradziła mi takie wózki to nasze drogi.
Cytat:
Napisane przez majka242007
A myślałam że tylko ja taka walnięta jestem że majty prasuje  Ale moja mała lubi mieć mięciutkie 
|
Nienawidzę prasować, ale na szczęście jest to jedyne zajęcie kótre lubi mój mąż, więc mam nadzieję, że córeczkom też będzie prasował (mi prasuje ).
A tak w ogóle to witam się w ten słoneczny dzień. Odwiozłam samochód do naprawy i wróciłam spacerkiem do domku ok 2 km. Od razu lepiej się czuję Muszę częściej spacerować
|