KWIECIEŃ Trochę kosmetyków
Nieaktualne
Uwaga: ze względu na to, że studiuję w innym mieście, a większość rzeczy na wymianę jest w rodzinnym domu, mogę przez dłuższy czas nie móc podać dodatkowych informacji o jakiejś rzeczy. Wysyłki są możliwe z reguły raz w tygodniu.
Małe wymiany również wchodzą w grę. Za niektóre rzeczy będę wybredna, część oddam nawet za jakieś przydatne drobiazgi
Proszę o odpisywanie w moim wątku oraz o odpisywanie nawet, gdy nic u mnie was nie interesuje.
Proszę o pisanie konkretnie, co was u mnie interesuje.
Rzeczy wymienione/nieaktualne zaznaczam na szaro
Rzeczy wystawiam też na innym portalu, więc mogą zniknąć
Nie wszystkie rzeczy znajdują się na zdjęciach
1) Lakier Avon, raz użyty
Lakier Lovely, bardzo dawno po terminie ważności, ale jest świeży, dorzucę do wymiany
2) Separator Avon, NOWY
3) Avon, Planet Spa, Rewitalizujący mus do ciała Chiński Żeń-szeń, użyty kilka razy, jest z 70-80%
4) Avon, Christian Lacroix, Ambre, 50ml, NOWE w folii, nie muszę wymieniać, więc najchętniej za inne perfumy lub coś ekstra
5) Ziaja, Liście manuka, Tonika zwężajacy pory na dzień/na noc, użyty kilka razy
6) Avon, Naturals, Uniwersalny balsam Wanilia, zużycie może 5-10%
7) Ziaja, Liście manuka, Pasta do głębokiego oczyszczania twarzy przeciw zaskórnikom, myślę, że została min. 1/3, ciężko określić - madziocha
8) Szminka Ultra Colour Bold, Avon, Coral Burst, NOWA
9) Nail Tek II Foundation, użyty 2-3 razy
10) Tusz do rzęs, Avon, Big & Daring, NOWY
11) La Roche Posay, Posthelios, Aksamitny żel nawilżający po opalaniu, NOWY
12) Avon, Nutra Effects, Nawilżający krem na dzień SPF 15, NOWY w folii
13) Avon, kredka do oczu z gąbeczką do rozcierania, kolor bronze sheen, użyta kilka razy, nietemperowana
Edytowane przez sydunia
Czas edycji: 2015-05-17 o 11:50
|