Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-11, 16:49   #3383
agu23gda
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Na pewno szybko się zapoznasz, szkoda że przepadły zajęcia, ale pewnie położna jeszcze do pewnych rzeczy będzie wracać, bo tutaj się wszystko ze sobą łączy A będziesz chodziła z tżem czy godziny nie pasują?
Będę chodziła sama. Te godziny gdzie jest to wolne miejsce przypadają właśnie albo gdy mój TŻ ma do końca pracy jeszcze 1,5 h albo w innym tyg zaczyna zmianę. Na szczęscie grupa jest kilkuosobowa i tylko 2 przyszłe mamy przychodzą z partnerem, reszta jest solo więc nie będę sama.
Szczerze mówiąc mój TŻ mimo ogromnego zaangażowania w ciąże trochę kręcił nosem na chodzenie do szkoły rodzenia. Zdecydował się chodzić, nie zmuszałam go, ale widziałam, że nie ma na to zbytniej ochoty. Więc może dobrze, że wyszło jak wyszło.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez dirtyblack Pokaż wiadomość

Ja tez dolaczam do grupy w szkole rodzenia. A zajecia, ktore ominelam dokoncze z nstepna grupa. Jutro pierwsze zajecia
no to nie jestem sama z tych dołączonych do grupy
Ja na ominięte zajecia tez mogę pójść do innej grupy, chociaz ten wstep chyba sobie daruję. Jesli już to omówienie trymestrów bym dorwala z inna grupa chociaz też jakoś przeżyję.
Ja zaczynam w czwartek

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

aaa i dziewczyny jeszcze jedna sprawa... moja siostra zwozi na potegę do mojej matki (bo nie ma gdzie trzymać) ubranka dla chłopca rozne rozmiary. wiadomo, że są lepsze i gorsze. Ona tak jak ja spodziewa się dziewczynki i te rzeczy w sumie bardziej przeszkadzają. Gdyby któras z was spodziewająca się chlopca chciala przejąć te rzeczy zanim wylądują w caritasie :P albo w koszu bo moja matka straci cierpliwość to moge je oddać komuś za same koszty przesyłki.
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora