Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-13, 16:06   #2011
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Mnie przezywali "Rumun" w podstawówce :<
Też bardzo chętnie bym się wybrała, język mają taki ładny...
To prawda, mam w pracy dwie dziewczyny z Rumunii i jak rozmawiają między sobą, to jakby śpiewały :d

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość

Myślicie, że jak napiszę Kretce jak Bogusia kiedyś pod filmikiem, że wiem kto po mnie wyjedzie na lotnisko to bedę miała też darmowy nocleg i szofera?
Serio tak napisała? To w jej stylu w sumie

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Kurczę, nie znałam jej od tej strony Super, pokazała, że ma dystans W ogóle odnoszę wrażenie, że nissiax jest prywatnie bardziej "zakręcona", wyluzowana
Też mam takie wrażenie, że prywatnie jest dużo bardziej wyluzowana, niż na filmikach.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
szkoda tylko, że nie zorientował się, że to jego nazywają per "Bigos"
No fakt, przecież to Boo i Bigos.

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość

Ewela w ulubieńcach kwietnia tłumaczy z ang co jest napisane na podkładzie:

"...i jest refreshing sensation,czyli jest po prostu sensacją, która odświeża nas"

Ile ona lat jest już w tym uk?
Na pewno wystarczająco długo, żeby mówić "u nas w UK", albo coś w tym stylu Boże, wstyd, wstyd.

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Jaki olej kokosowy kupić do smarowania ciała? Rafinowany czy nierafinowany? Oba nadają się do smażenia?
Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Też polecam olej kokosowy nierafinowany, głównie ze względu na zapach, wydaje mi się że jeżeli chodzi o właściwości to są bez zmian. A z właściwości to najlepszy jest olej lniany - dodatkowo jest pyszny w smaku, codziennie rano jem łyżeczkę
Do włosów i ciała nierafinowany, do smażenia rafinowany. Rafinowany nie działa na wlosy, przetestowałam.

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=Dlq4mqCkpuw&app=desktop OMG widziałyście ten filmik? Odkopałam teraz i jestem zszokowana... picie herbaty prosto z dzbanka i spanie w ubraniu brawo Bogu
Jakie ogromne śniadanie Po 4 grzanki i jajecznicę chyba z 4 jajek na osobę.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora