2015-05-13, 16:06
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
Napisane przez Hadilan
Mnie przezywali "Rumun" w podstawówce :<
Też bardzo chętnie bym się wybrała, język mają taki ładny...
|
To prawda, mam w pracy dwie dziewczyny z Rumunii i jak rozmawiają między sobą, to jakby śpiewały :d
Cytat:
Napisane przez malwine55
Myślicie, że jak napiszę Kretce jak Bogusia kiedyś pod filmikiem, że wiem kto po mnie wyjedzie na lotnisko to bedę miała też darmowy nocleg i szofera?
|
Serio tak napisała? To w jej stylu w sumie 
Cytat:
Napisane przez Leae
Kurczę, nie znałam jej od tej strony  Super, pokazała, że ma dystans  W ogóle odnoszę wrażenie, że nissiax jest prywatnie bardziej "zakręcona", wyluzowana 
|
Też mam takie wrażenie, że prywatnie jest dużo bardziej wyluzowana, niż na filmikach.
Cytat:
Napisane przez kashmirka
szkoda tylko, że nie zorientował się, że to jego nazywają per "Bigos" 
|
No fakt, przecież to Boo i Bigos.
Cytat:
Napisane przez cattt
Ewela w ulubieńcach kwietnia tłumaczy z ang co jest napisane na podkładzie:
"...i jest refreshing sensation,czyli jest po prostu sensacją, która odświeża nas"
Ile ona lat jest już w tym uk? 
|
Na pewno wystarczająco długo, żeby mówić "u nas w UK", albo coś w tym stylu Boże, wstyd, wstyd.
Cytat:
Napisane przez TheDocha
Jaki olej kokosowy kupić do smarowania ciała? Rafinowany czy nierafinowany? Oba nadają się do smażenia?
|
Cytat:
Napisane przez withi_as
Też polecam olej kokosowy nierafinowany, głównie ze względu na zapach, wydaje mi się że jeżeli chodzi o właściwości to są bez zmian. A z właściwości to najlepszy jest olej lniany - dodatkowo jest pyszny w smaku, codziennie rano jem łyżeczkę
|
Do włosów i ciała nierafinowany, do smażenia rafinowany. Rafinowany nie działa na wlosy, przetestowałam.
Cytat:
Napisane przez beznadziejniak
|
Jakie ogromne śniadanie Po 4 grzanki i jajecznicę chyba z 4 jajek na osobę.
|
|
|