Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-13, 09:26   #1951
cattt
Mrs Mrau

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Haul u Szavki w którym cały czas podkreśla,że schudła 8 kg,że brzuszek jest super,że nic się nie wylewa,że ciałko się robi,że wreszcie może nosić sukienki takie jakie chce,że wałeczki mniejsze.

Pod filmikiem jeszcze wczoraj był komentarz z naprawdę sporą ilością kciuków w górę od dziewczyny, która napisała,że już "do porzygu z tym #ciałkosięrobi"
Oczywiście szavka odpowiedziała na to"ciałko się robi :P "
I potem komentarze pousuwała Niech żyje dystans do siebie.
Dobrze jej dziewczyna napisała.Ja rozumiem cieszyć się z sukcesów,też bym się jarała,ale ile można zamęczać tym widzki ( a nieeee sorry to się teraz nazywa 'motywowanie innych'XD )

Co nie zmienia faktu,że szavka wygląda naprawdę cudownie, zarówno w filmiku w tej bluzce,fryzurze( kolor i długość) jak i ogólnie widać,że zmieniła się na twarzy
https://instagram.com/p/2b2T83pgdH/?taken-by=szavka

#ciałkosięrobi

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Ewela w ulubieńcach kwietnia tłumaczy z ang co jest napisane na podkładzie:

"...i jest refreshing sensation,czyli jest po prostu sensacją, która odświeża nas"

Ile ona lat jest już w tym uk?
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:35   #1952
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Ormiański też jest

Ormiański chyba zahacza o perski
Brzmienie rumuńskiego też mi się bardzo podoba. Piękny język.
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/2mRN20hRr7/ ale przemiana pamiętam Khloe jeszcze sprzed 2, 3 lat - naprawdę, inna osoba
A to nie jest tak, że ona teraz tak schudła przez problemy miłosne? szkoda mi jej. Myślałam, że ma fajnego męża a tu taki dupek :c
To już ta co ma trójkę dzieci ma niby beznadziejnego tego faceta a jednak już tyle lat się trzymają, że można pozazdrościć.

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość

Ewela w ulubieńcach kwietnia tłumaczy z ang co jest napisane na podkładzie:

"...i jest refreshing sensation,czyli jest po prostu sensacją, która odświeża nas"

Ile ona lat jest już w tym uk?
Było jej wstyd zajrzeć do słownika, czy co?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:54   #1953
jagoda29xx
Raczkowanie

Do Drogerii natura weszły kosmetyki W7 polecacie coś ?
jagoda29xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:59   #1954
elunka01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
Z w 7 miałam tylko bronzer honolulu - całkiem fajny, choć ciemny. W zimie muszę go używac bardzo oszczędnie, ale gdy sie opale jest ok.
Natomiast nie polecam różo-brenzera Africa czy jakoś tak. Świeci sie to niesamowicie i ma dziwny kolor.
elunka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 10:07   #1955
badgirly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość

Mam kilka pędzli do oczu i są całkiem fajne. Mają kilka lat i nic się z nimi nie dzieje. Są syntetyczne. Najbardziej polecam płaski do nakładania cieni na całą powieke

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
badgirly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 10:35   #1956
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dziś Pytanie Na Śniadanie odwiedził włoso-ekspert. Co robić, by kręcone włosy były piękne mówił. "Myjemy je co tydzień, one się nie przetłuszczają". Ujęcie na panią modelkę z kręconą głową - na jej twarzy wyraźna walka o to, żeby się nie odezwać ; prowadząc Ania Popek: "co ileee?", i do pani modelki: "Jak często myjesz włosy?". Pani ewidentnie było głupio, ale się przyznała, że co dwa dni.

No, także ten. Jakby ktokolwiek miał wątpiliwości czemu służy mycie, to dziś zostały one rozwiane. W końcu ekspert jeśli w telewizorze przemawia, to na pewno WIE.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 10:39   #1957
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Dziś Pytanie Na Śniadanie odwiedził włoso-ekspert. Co robić, by kręcone włosy były piękne mówił. "Myjemy je co tydzień, one się nie przetłuszczają". Ujęcie na panią modelkę z kręconą głową - na jej twarzy wyraźna walka o to, żeby się nie odezwać ; prowadząc Ania Popek: "co ileee?", i do pani modelki: "Jak często myjesz włosy?". Pani ewidentnie było głupio, ale się przyznała, że co dwa dni.

No, także ten. Jakby ktokolwiek miał wątpiliwości czemu służy mycie, to dziś zostały one rozwiane. W końcu ekspert jeśli w telewizorze przemawia, to na pewno WIE.
no, ja od dawna wiem, co tak śmierdzi z rana w tramwajach.
czyste włoski i główki włosomaniaczek, których zawołanie rodowe to BATISTE NA ŁEB.
a tak serio, to naprawdę czuję w środkach komunikacji miejskiej smród nieumytych włosów.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 10:54   #1958
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
[COLOR=Silver]A to nie jest tak, że ona teraz tak schudła przez problemy miłosne? szkoda mi jej. Myślałam, że ma fajnego męża a tu taki dupek :c
To już ta co ma trójkę dzieci ma niby beznadziejnego tego faceta a jednak już tyle lat się trzymają
Nie wiem, czemu schudła i pewnie poza nią i jej rodziną czy przyjaciółmi nikt tego nie wie - chyba, że opowiadała publicznie o tym, co w przypadku tego nazwiska nie byłoby dziwne
Jednak kiepskie momenty kojarzę z Lamarem, który długo nie chciał dać jej rozwodu i ją nękał. Potem był/jest French, z którym relacja (ta pokazywana w mediach) jest chyba oparta raczej na pozytywnych emocjach.
Khloe niemal codziennie wrzuca filmy, na których wyciska na siłce, tańczy - myślę, że się zawzięła i już
Gorzej z ich bratem, baaaardzo przystojny chłopak, ale niezdrowo szybko przytył i to niemało.
No i co do Scotta - od tej z trójką dzieci. On na początku był tragiczny, ohydny buc. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że zmienił się nie do poznania - mówię o charakterze i znowu - o tym, co widzę w reality show. On z Khloe tworzą świetny duet, fajne poczucie humoru, zdarza mi się zaśmiać, widząc ich razem. W ogóle Khloe jak na rodzinkę Kardashian wydaje mi się najbardziej ogarnięta i trochę ponad tym wszystkim - a w sumie całe życie zmaga się z docinkami Kim na temat swojego wyglądu oraz z oskarżeniami, że nie jest córką Roberta Kardashiana.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 10:59   #1959
201607131110
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=UaS6PoqCU-4 MadeYewLook - nie wstawiam miniaturki, gdyby ktoś bał się upiornych klaunów

Radzka o kombinezonach (kocham kombinezony )

Blogodynka - jak zacząć nagrywać na YT
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:06   #1960
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Dziś Pytanie Na Śniadanie odwiedził włoso-ekspert. Co robić, by kręcone włosy były piękne mówił. "Myjemy je co tydzień, one się nie przetłuszczają".

Aż nie chce mi się czytać dalej. Jeżeli on jest ekspertem od kręconych włosów, to mnie on może lizać stopy jako swojej mentorce i niedoścignionemu ideałowi.
Stary 2015-05-13, 11:07   #1961
matumaini
TU i TAM

szusz nie dodala filmiku do 12
matumaini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:08   #1962
201703241651
Konto usunięte

Melevis w Pielęgniarkach!
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:12   #1963
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Melevis w Pielęgniarkach!
ale ona sztuczna ,aż przełączyłam kanał bo nie mogę na nią patrzeć.
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:14   #1964
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=UaS6PoqCU-4 MadeYewLook - nie wstawiam miniaturki, gdyby ktoś bał się upiornych klaunów
Boże, kliknęłam

Munka, dzięki za odpowiedź. Mnie się wydaje, że Scott znacznie się zmienił ale nadal musi uważać na swój problem alkoholowy. A Roberta mi szkoda bardzo. On ma chyba poważne problemy, przynajmniej ta wnioskuję po tym co widziałam w programie. Nie wiem skąd się wzięły ale mam nadzieję, że sobie poradzi. Kim żartuje z figury z Khloe? Nawet nie widziałam. A o legendach o jej "ojcu fryzjerze" czytałam już nie raz. Według mnie ona właśnie najbardziej wdała się w ojca a reszta w matkę i stąd ten odstający wygląd. Najbardziej lubię Kourtney. Wydaje mi się z nich najbardziej dojrzała i skupiona na rodzinie a nie karierze. Ale mogę się mylić. Nie śledzę ich aż tak uważnie.
Stary 2015-05-13, 11:14   #1965
apiaQ
Rozeznanie

o rany, mocno się ten samoopalacz na dłoniach odcina
https://instagram.com/p/2nkmGDNIKN/?...y=ciasteczko25

ciekawe jak wygląda na żywo
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:15   #1966
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez matumaini Pokaż wiadomość
szusz nie dodala filmiku do 12
Stary 2015-05-13, 11:30   #1967
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Nie wiem, czemu schudła i pewnie poza nią i jej rodziną czy przyjaciółmi nikt tego nie wie - chyba, że opowiadała publicznie o tym, co w przypadku tego nazwiska nie byłoby dziwne
Jednak kiepskie momenty kojarzę z Lamarem, który długo nie chciał dać jej rozwodu i ją nękał. Potem był/jest French, z którym relacja (ta pokazywana w mediach) jest chyba oparta raczej na pozytywnych emocjach.
Khloe niemal codziennie wrzuca filmy, na których wyciska na siłce, tańczy - myślę, że się zawzięła i już
Gorzej z ich bratem, baaaardzo przystojny chłopak, ale niezdrowo szybko przytył i to niemało.
No i co do Scotta - od tej z trójką dzieci. On na początku był tragiczny, ohydny buc. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że zmienił się nie do poznania - mówię o charakterze i znowu - o tym, co widzę w reality show. On z Khloe tworzą świetny duet, fajne poczucie humoru, zdarza mi się zaśmiać, widząc ich razem. W ogóle Khloe jak na rodzinkę Kardashian wydaje mi się najbardziej ogarnięta i trochę ponad tym wszystkim - a w sumie całe życie zmaga się z docinkami Kim na temat swojego wyglądu oraz z oskarżeniami, że nie jest córką Roberta Kardashiana.

Myslisz, ze Scott kiedykolwiek byl bucem? Czy to sceny i akcje na potrzeby show?

Ale Khloe naprawde przypomina tego fryzjera
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:31   #1968
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość

Munka, dzięki za odpowiedź. Mnie się wydaje, że Scott znacznie się zmienił ale nadal musi uważać na swój problem alkoholowy. A Roberta mi szkoda bardzo. On ma chyba poważne problemy, przynajmniej ta wnioskuję po tym co widziałam w programie. Nie wiem skąd się wzięły ale mam nadzieję, że sobie poradzi. Kim żartuje z figury z Khloe? Nawet nie widziałam. A o legendach o jej "ojcu fryzjerze" czytałam już nie raz. Według mnie ona właśnie najbardziej wdała się w ojca a reszta w matkę i stąd ten odstający wygląd. Najbardziej lubię Kourtney. Wydaje mi się z nich najbardziej dojrzała i skupiona na rodzinie a nie karierze. Ale mogę się mylić. Nie śledzę ich aż tak uważnie.
We wcześniejszych sezonach KUWK Kim wyzywała Khloe od trolli i generalnie traktowała ją z góry. Myślę, że za dzieciaka Khloe miała ciężko z tak wyniosłą i przekonaną o swej perfekcyjności siostrą. Kim jest piękna, ale w głowie przeciąg niestety.
Rob może czuje się odsunięty lekko? Córki są pupilkami matki, Kim w szczególności, bo przynosi rodzinie najwięcej hajsu i sławy od lat, a Robert tak o sobie jest. Nie wychyla się.
Kourtney jest okej, ale nie przepadam za nią. No i ona nie musi mieć parcia na karierę, bo do końca życia niczego ani jej, ani jej dzieciom nie zabraknie - zakładając, że cały ten kapitalistyczny sen nie runie.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:37   #1969
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:

Pan ekspert to chyba w przedszkolu praktyki odbywał. Nawet nie ma sensu tego komentować.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 11:39   #1970
201607111004
Konto usunięte

Dobra, cofam co napisałam o Khloe. Pierwsyz raz obejrzałam zdjęcia tego fryzjera i teraz zwątpiłam w moją teorię.
Myślałam, że Kim jest sympatyczniejsza.
Stary 2015-05-13, 11:40   #1971
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:

Radzka o kombinezonach (kocham kombinezony )

Blogodynka - jak zacząć nagrywać na YT
Bardzo dowciapne.

Nie oglądam Radzki, ale świetnie wygląda w takich włosach i czerwonej pomadce.

O rany, te rękawy z samoopalacza u Ciacha wyglądają tragicznie.
Ten odsłonięty brzuch też mi nie gra. Jakoś wolę, gdy spodnie/spódnica mają wyższy stan, pępek jest zasłonięty i widać jedynie wąskie pasmo ciała między górą a dołem.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:43   #1972
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Pan ekspert to chyba w przedszkolu praktyki odbywał. Nawet nie ma sensu tego komentować.
I pewnie sam nie ma kręconych włosów. Kocham tych pseudo specjalistów co nie mają pojęcia o tym jak się żyje z naprawdę kręconymi włosami. Nie falami, a lokami.
Kiedyś mi jedna prostowłosa panna doradzała co powinnam nakładać na włosy negując to, że sama wiem co one lubią, nie są zniszczone i mają podkreślony dzięki temu skręt.
A w ogóle to unikam tutejszego zakręconego działu. Niektóre "kurlitanki" mają chyba jakąś obsesję. Dałam sobie spokój z ich radami i przede wszystkim zasadami.
Stary 2015-05-13, 11:46   #1973
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Bardzo dowciapne.
Ale czemu? Są takie osoby przecież - sama się podpisuję pod Twoim apelem o załączniki z pająkami, bo mam małą fobię : /
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 11:49   #1974
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Ale czemu? Są takie osoby przecież - sama się podpisuję pod Twoim apelem o załączniki z pająkami, bo mam małą fobię : /
Ja też prosiłabym o bardziej dyskretne wstawianie takich rzeczy. Myślę, że nawet osoba bez arachnofobii wolałaby tego nie oglądać
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 12:03   #1975
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Ja też prosiłabym o bardziej dyskretne wstawianie takich rzeczy. Myślę, że nawet osoba bez arachnofobii wolałaby tego nie oglądać
Przepraszam, myślałam, że to taki prztyczek w nos dla mnie za ten post o arachnofobii. Jak dobrze, że nie jestem sama.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 12:04   #1976
beznadziejniak
Łotewa

https://instagram.com/p/wy-0XqQQaI/?taken-by=pau_la93 krejzi Bogusia
Siemanko po przerwie na jutubach nic się widać nie zmieniło
Stary 2015-05-13, 12:09   #1977
TheDocha
Dossisława I

Jaki olej kokosowy kupić do smarowania ciała? Rafinowany czy nierafinowany? Oba nadają się do smażenia?
Stary 2015-05-13, 12:09   #1978
zielona hortensja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
mało ktory student myśli o tym aby poprosić o dyplom w wersji angielskiej (płatny ok. 30-50zł). Te po angielsku są w większości akceptowane, moi znajomi z politechniki nie mieli problemów.

A tak poza tym ta dyskusja nie ma za bardzo sensu - większość ludzi dalej nie rozumie roli uniwersytetów - studia nie uczą do zawodu. Studia dają wiedzę. Masz po nich tytuł naukowy, a nie zawodowy. Możesz potem tę wiedzę wykorzystać praktycznie w jakiejś pracy, a możesz dalej kontynuować karierę naukową. Od zawodów jest zawodówka i technikum.
Tak tylko jako ciekawostka- magister to nie jest tytul naukowy, tylko wlasnie zawodowy. Sama sie bardzo zdziwilam jak to kiedys odkrylam, bo tez zawsze pisalam o "naukowym wyksztalceniu"

A jeszcze co do pierwszej czesci- to nie chodzi tylko o akceptacje studiow/dyplomu jako takiego, ale w ogole znajomosc szkoly przez pracodawce. W UK z tego co sie orientuje jest troche latwiej pod tym wzgledem, ale np we Francji zatrudniaja w zaleznosci od tego jaka szkole sie skonczylo. Maja swoje rankingi szkol wyzszych i niewiele ich obchodza kompetencje wypisywane w CV. Ale generalnie temat jest bardzo skomplikowany.

Z ciekawostek- widzialyscie, ze H&M wypuszcza nowa linie kosmetkow?

https://www.facebook.com/ultrazurnal...type=1&theater

Wygladaja bardzo ladnie, jesli jeszcze beda mialy przyzwoite sklady to warto sie bedzie nimi zainteresowac

A w ogole to witam sie w nowym watku, od jakiegos czasu nie wyrabiam sie z nadrabianiem, a jeszcze w zeszlym tygodniu bylam na wakacjach to ho ho....
Stary 2015-05-13, 12:20   #1979
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/wy-0XqQQaI/?taken-by=pau_la93 krejzi Bogusia
Siemanko po przerwie na jutubach nic się widać nie zmieniło
Okropne zdjęcie

Na Kafeterii wieszczą koniec związku Queen B i Bartka, bo nie dodali przez parę dni wspólnego zdjęcia eh

Ale rozśmieszyło mnie porównanie ich do postaci z bajki pinky and the brain
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 12:23   #1980
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Jaki olej kokosowy kupić do smarowania ciała? Rafinowany czy nierafinowany? Oba nadają się do smażenia?
Ja wole nierafinowany, bo przepięknie pachnie no i ma lepsze wlasciwosci, chyba i smaze na nim.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości