2015-05-25, 11:53
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Napisane przez vea7
Ja podobnie 
Chyba, że byłyby jakieś przesłanki, że coś mogłoby się wcześniej zadziać. Ale jak znam życie, to się Młoda, jak Janek, przeterminuje 
Poza tym nawet gdyby, to Bartek wie, gdzie są wszystkie rzeczy, więc albo mnie szybko spakuje albo jak nie zdąży, to do szpitala przywiezie  Przecież w szpitalu też na "w razie W" rzeczy mają 
|
no właśnie Zuzia też była "przeterminowana" aż 12 dni - teraz wolałabym uniknąć tych 2 tygodni ekstra - chociaż wtedy mały byłby z początku września i wtedy cała nasza 4 miałaby urodziny we wrześniu 
ale tak na poważnie połowa sierpnia byłaby dla mnie w sam raz, a co dzieć lub lekarz postanowią to zobaczymy - akurat ja tu nie mam nic do powiedzenia 
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------
Cytat:
Napisane przez magdowe
Dziewczyny które będą miały planowane cc ile wcześniej dostaniecie od lekarza wypisane skierowanie na cesarkę?
|
u mnie decyzja o cc zapadnie tak około 35-36 tc więc pewnie jak już lekarz zdecydowałby że jednak trzeba to się od razu z nim na termin umówię i wtedy dostanę skierowanie
|
|
|