Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-25, 10:14   #1981
majka242007
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za wizyty i za innych lekarzy

Mam prośbę - dajcie pomysl na obiad nie mam bladego pojęcia co zrobic, nie mam weny i nie mam nic w lodowce... wypadałoby skoczyć do sklepu no ale PO CO skoro pomysłu brak... nic mi sie nie chce dzisiaj
zaproponowałabym miskę głodu ale masz dzidziusia więc nie wypada dla młodego pizza a dla was zupki chińskie

ja dziś robię schabowe takie standardowe, ziemniaki z wody z koperkiem, sałata w śmietanie, sałatka z pomidorów i szczypiorku w sosie winegret.
Na deser naleśniki ze swojskim dżemem śliwkowym i ze swojskim dżemem jagodowym...

Na potem robię sałatkę makaronową... Tzn makaron kolorowy grube rurki + rukola+ słonecznik + kurczak + czerwona cebulka + oliwa z oliwek ...

Może coś ci podpasi

Edytowane przez majka242007
Czas edycji: 2015-05-25 o 10:15
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 10:14   #1982
beaciorq
Zadomowienie

Czesc mamusie ja juz po 2 sniadanku wlasnie rozpakowuje paczuche z Gemini. Juz prawie cala wyprawka skompletowana

Doznalam szoku jak zobaczyłam te podpaski poporodowe z belli takie to wielkie jeju

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Witam z ranka
Ja dzis dzien z lekarzami..jade na15 do lekarza ogolnego z tym sladem po kleszczu bo ciagle mam to zaczrwienione, potem ginek i bedziemy ogladac maluszka Trzymcie kciuki zeby wzzystko bylo dobrze!
Ide cos zjesc bo burczy mi juz:P
trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Witajcie ja dzis w nocy spalam jak dziecko, przed snem wzielam nospe bo brzuch twardy byl jak skala, moja kruszyna szaleje, a ja... Mam dylemat z wyborem lekarza i szpitala na nowo... :-( musze sie zdecydowac przed wyprowadzka... zglupialam juz... Nie wiem nic... Mam taki metlik w glowie ze szok. Ale jakis musze dac rade. Dzis mam wolne, maz w pracy, znow siedze sama w domu. Wiec pewnie bede lezec ;-) jakos mi niedobrze... :-( chyba sie starzeje... Coraz bardziej sie boje porodu, mam jakies obawy, niepewnosc, boje sie ze cos bedzie nie tak... Nie wiem... Dzis zaczynam 30tc. A juz mam strach i lzy w oczach... Juz chcialabym byc z maluchem w domu w objeciach meza... Zeby to sie tak dalo... :-(
kochana szybko zleci zobaczysz
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Gratuluję zakupu tzn. Ty nie chciałaś kosza? Bo vulcano jest bez a adaptery do tego fotelika też zamówiliście?
vulcano ma taki zwykly otwarty koszyk a Holland i Torino bodajze taki zamykany żólwik nie zabardzo mi sie to podobalo wizualnie
Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
no chyba tak w 26 tyg miałam 105 w pasie
ja jeszcze nie przekroczylam 100 w 28tc a juz ledwo chodzę
Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Jak to mówią tonący brzywty sie chwyta i ja tak samo. Tak się nastawiłam na kp, że wszystko zrobię żeby tym razem mi sie udało. Śni mi się już to po nocach
tez mam taki plan
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 10:19   #1983
majka242007
Zakorzenienie

robie kolejne zamówienie w gemini.... Jednak pozapominałam kilku rzeczy i wydam chyba drugie tyle
ale zamawiam:
http://www.aptekagemini.pl/bielenda-...ogi-125ml.html
jeśli chodzi o spuchnięte nogi... Mam już kilka kosmetyków z tej firmy i jestem zadowolona
Stary 2015-05-25, 10:21   #1984
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Czesc mamusie ja juz po 2 sniadanku wlasnie rozpakowuje paczuche z Gemini. Juz prawie cala wyprawka skompletowana

ja jeszcze nie przekroczylam 100 w 28tc a juz ledwo chodzę
tez mam taki plan
Ty mi nic nie mów bo widziałam Twoje foto w K mam termin bardzo podobny a brzuch mam jeszcze raz taki jak Ty
Stary 2015-05-25, 10:23   #1985
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
zaproponowałabym miskę głodu ale masz dzidziusia więc nie wypada dla młodego pizza a dla was zupki chińskie

ja dziś robię schabowe takie standardowe, ziemniaki z wody z koperkiem, sałata w śmietanie, sałatka z pomidorów i szczypiorku w sosie winegret.
Na deser naleśniki ze swojskim dżemem śliwkowym i ze swojskim dżemem jagodowym...

Na potem robię sałatkę makaronową... Tzn makaron kolorowy grube rurki + rukola+ słonecznik + kurczak + czerwona cebulka + oliwa z oliwek ...

Może coś ci podpasi

O widzisz! Zjadłabym takiego tradycyjnego schaboszczaka tylko cholera mój rzeźnik jutro ma dopiero otwarte wiec nic nie wymysle
Ale chyba polecę po polędwiczke i wlasnie do tego ziemniaki i sałata ze śmietana

Naleśniki mowisz...

Sałatka tez brzmi fajnie chociaz ja całkowita prEciwniczka rukoli jestem, no nie moge znieść...

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 10:24   #1986
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Ty mi nic nie mów bo widziałam Twoje foto w K mam termin bardzo podobny a brzuch mam jeszcze raz taki jak Ty
A tamto foto to juz dawno nie aktualne haha
Stary 2015-05-25, 10:25   #1987
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

roxana ja robię dziś ratatouille ale w wersji mięsożernej czyli mięsem mielonym dodakowo ja jednak bez mięsa to średnio tym bardziej chłopaki

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
A tamto foto to juz dawno nie aktualne haha
ooo to może mnie dogoniłaś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-25, 10:27   #1988
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz! Zjadłabym takiego tradycyjnego schaboszczaka tylko cholera mój rzeźnik jutro ma dopiero otwarte wiec nic nie wymysle
Ale chyba polecę po polędwiczke i wlasnie do tego ziemniaki i sałata ze śmietana

Naleśniki mowisz...

Sałatka tez brzmi fajnie chociaz ja całkowita prEciwniczka rukoli jestem, no nie moge znieść...
zamiast rukoli możesz dać inne ,,zielsko,, wybór spory... daj to co lubisz
Stary 2015-05-25, 10:28   #1989
mms_22
Zakorzenienie

Ja dzisiaj od rana na nogach ale zrobiłąm ten wymaz z pochwy w kierunku paciorkowca, i oddałam krew i mocz do badań mam nadzieję, że mi nic tak niedobrego nie wyjdzie

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Cytat:
Trzymam kciuki za wizyty i za innych lekarzy

Mam prośbę - dajcie pomysl na obiad nie mam bladego pojęcia co zrobic, nie mam weny i nie mam nic w lodowce... wypadałoby skoczyć do sklepu no ale PO CO skoro pomysłu brak... nic mi sie nie chce dzisiaj

no ja Ci nie pomogę bo u nas dzisiaj tylko makaron z serem - remontu cd

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 10:31   #1990
roxana_lu
Zakorzenienie

http://www.990px.pl/index.php/2015/0...ka-rodzenia-2/ widzialyscie ?!?! !!

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-25, 10:32   #1991
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

tak mnie bierze na słodycze,że szok.. zamiast tego pochłaniam od 3 dni arbuzy ciekawe jakbym wyglądała gdybym jadła wszystko to na co mam ochotę :boisie:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-25, 10:38   #1992
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
OMG ... a ja ubolewam że nie mam w szpitalu możliwości wynajęcia pokoju by być tylko z dzidziusiem i TZ.... i że będę dzieliła pokój z jeszcze jedną mamusią... w mi się poprzewracało... Mamy tak ,,dobrze,, a często narzekamy
Stary 2015-05-25, 10:41   #1993
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:

chyba w życiu się tak nie cieszyłam z tego powodu, że jednak mieszkam w Pl

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
OMG ... a ja ubolewam że nie mam w szpitalu możliwości wynajęcia pokoju by być tylko z dzidziusiem i TZ.... i że będę dzieliła pokój z jeszcze jedną mamusią... w mi się poprzewracało... Mamy tak ,,dobrze,, a często narzekamy

u nas jest taki pokój, ale sprawdza się, jak masz zaplanowane cc... jak rodzisz naturalnie, to albo Ci sie uda, ze jest wolny, albo nie....
chociaz mi osobiście nie przeszkadza to, ze pokoje sa 2-osobowe, bo w innych szpitalach takich warunkow nie ma...

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

dziewczyny, a skorzystała któraś z promocji w tesco na ubranka dziecięce? w ogóle macie jakieś doświadczenia z rzeczami z tesco? bo widziałam tam kilka fajnych komplecików - w sam raz na wyjście, ale nie wiem czy sie opłaca...

Igorek

Stary 2015-05-25, 10:42   #1994
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
fiona, nabiał przy karmieniu jak najbardziej wskazany (a kto mówi, że nie, jeszcze w poprzedniej erze albo schizo na punkcie skazy ma ) ale fakt, żeby ewentualną alergię albo nietolerancję wykluczyć, wprowadza się po kolei - najlepiej zacząć od jogurtu naturalnego, potem ser biały, ser żółty i samo mleko na końcu. A herbatka na laktację może się nie przydać

kasperka

heroine, na materac albo na "gołe łóżeczko" bez różnicy
Wiesz co, powiem Ci na przykładzie córek znajomych - starsza nie miała i mocno pilnowali, żeby ją obracać a i tak główkę ma lekko spłaszczoną, młodsza miała i pilnowania mniej i główka ładna Dla mnie to tez bezpieczeństwo - jakoś spokojniej spałam mając świadomość, że nawet jak się Młody poobraca, czy nakryje, to ma od dołu wentylację... no inie musiałam pamiętać o obracaniu główki
Spoko, spoko, każda z nas kiedyś była nieogranięta

Ambi, a to dziady w Rossmannie Ja jak się źle czuję, to się nie szczypię. Albo podchodzę pierwsza albo proszę pracownicę o pomoc - np. otwarcie dodatkowej kasy, albo płacę w kasie przy kosmetykach - nie robią nigdy problemów

moniska, super, że praca dopuszczona

Jess... hehe, przypomniało mi się, jak byłam na krzywej i już miałam wchodzić no kolejne kłucie (czyli czasu niestety trzeba pilnować), kiedy laska mi się wpycha z moczem... więc grzecznie jej mówię, że teraz JA! A ona odpala, ale ja w ciąży jestem (brzuszek malutki, więc raczej początek ), więc jej powiedziałam, że ja też jestem i to bardziej

Mirabelka, co do przewijaka nie pomogę, bo sama będę szukała - teraz mam na stole w pokoju Natomiast ciuszki Janka są w komodzie i bardzo to sobie chwalę Mam je częściowo luzem, a częściowo w pudełeczkach z Ikei. Łatwo się sięga, nie wywracają się jak na półce - w nowym mieszkaniu też chce jak najwięcej do komód

roxana, na poślizgi w wannie fajnie działa gumowa mata Młody ma i dzięki temu nie ślizga się, a ostatnio zaczął sam z wanny wyłazić, więc pranie zrobiło się łatwiejsze

natalia, mam i ja I też żuravit
O popatrz, a mi się jeszcze w tej ciąży nie zdarzyło, żeby ktoś nie ustąpił. W poprzedniej masakra była, ale teraz jakby coś na plus się zadziało. Poza tym zawsze można poprosić - nie zdarzyło mi się, żeby poproszony odmówił

Lulla, ja mam taką do spania i karmienia w jednym, ale gdybym nie miała, to bym kupiła Na wyjazdach bez poduszki, jak bez ręki

Acka, kciuki

beaciorq, gratuluję wozu

Kurcze, nie wiem co sie w nocy działo, ale Żuk obudził się z rykiem o 24.00 a zasnął z powrotem po 2 Nie mam pojęcia czy coś mu się złego śniło, czy coś bolało, ale jestem ledwo żywa... W ogóle to jakaś dziwna noc była, bo w pracy też ludzie mówią, że koszmary mieli i dzieciaki też się im budziły. A przecie pełni nie było

Była u mnie w sobotę koleżanka z Panną Antoniną, czyli półrocznym brzdącem Jakie toto jest malutkie i słodkie
Przywiozła dwie Ikeowskie torby ciuszków, ale jeszcze nie miałam chwili, żeby je przejrzeć

A w ogóle przegapiłam moment, a już w III trymestrze jestem

O co chodzi z tym odkształcaniem główki???
Nie umiem na aplikacji znaleźć postu, w którym pisałyście o tym
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 10:47   #1995
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Hehe jak tam rodzinnie
Stary 2015-05-25, 10:49   #1996
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko ja osamotniona
Kiedy małżonek zjeżdza, przed porodem ? U mnie 27.06, bo też idziemy na wesele i już zostanie na jakiś czas.
Nooo jakoś trzeba dać sobie radę na tą chwilę zapowiada się, że jeszcze rok na delegacji będzie.. A przyjeżdża tak średnio co 3tyg i jest tydzień w domu.. Do porodu to będzie dwa razy jeszcze... a jak urodzę to planuje być cały miesiąc ze mną w domu lub ciutke dłużej więc nie będzie najgorzej. No a teraz co był dwa razy w domu to jakby go nie było, wpierw siedział cały tydzień na dachu, a teraz jak był to na podwórku.. Niestety remonty - wy macie w środku a ja na zewnątrz rusztowanie stoi i nawet do garażu wjechać nie idzie i się wszystko do domu nosi, grrr... A jeszcze przydałoby się omalować kilka ścian w domu heh

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Dzień dobry zaglądnęłam, czy coś się działo, ale widziałam, że nie więc poszłam spać

ja też mam dziś dzień z lekarzami
najpierw gin, a później wyrywanie zęba
Dla ciebie również za wizytę
Co do wyrywania zęba nie zazdroszczę

Majka zakupki śliczne

Teraz mi się skojarzyło - Moniska super, gratuluje napisania pracy mi jeszcze ciutkę zostało... A i obronę też mam 26.06, więc będziemy się bronić razem heheh

Roxana no powiem ci, że jak dla mnie masakra, szoookk

Dobra, kawka wypita, truskaweczki z borówkami zjedzone, więc zabieram się w końcu za przegląd tych wstrętnych sprawozdań grrr

Edytowane przez Isabelle_26
Czas edycji: 2015-05-25 o 10:51
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 10:52   #1997
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
a ta porodówka... !!!!

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-25, 10:54   #1998
mms_22
Zakorzenienie

http://www.clothingattesco.com/baby/...isex&esp_pg=12

nie wiem czy już obczaiłyście tą stronkę? U nas w tesco można kupić 90% z tych rzeczy i to za całkiem fajną cenę jak to macałam, to wydaje się nie najgorsze, ale nie wiem jak się będzie zachowywało po praniu...

a tak w ogóle przywiozłam sobie wczoraj od siostry torbę do szpitala w najbliższych dniach mam zamiar ją spakować, tylko muszę dokupić 1 koszulę i kilka drobiazgów i wyprać wszystko co zabieram

Igorek

Stary 2015-05-25, 11:03   #1999
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
Nie prosilam nigdy nikogo o ustapienie miejsca bo nigdy az tak zle sie nie czulam najmilej wspominam zakupy w biedronce, gdzie kasjerka prosila mnie do kasy przed ludzmi nikt sie nie burzyl wtedy.
Ja prosiłam, bo miałam ciążę zagrożoną, a poza tym mam chorobę lokomocyjną, która w poprzedniej ciąży się masakrycznie pogorszyła
Fakt, ze jak mam podjechać dwa trzy przystanki, to się nie wygłupiam, ale przejechanie połowy miasta w dusznym i pełnym autobusie na stojąco, to już wyczyn

Cytat:
Heh, a my narzekamy na trzyosobowe sale
Ale jedną rzecz mają genialną, na końcowych zdjęciach takie bluzko-tuby, w których karmią i noszą maluchy

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a skorzystała któraś z promocji w tesco na ubranka dziecięce? w ogóle macie jakieś doświadczenia z rzeczami z tesco? bo widziałam tam kilka fajnych komplecików - w sam raz na wyjście, ale nie wiem czy sie opłaca...
Nie skorzystałam, bo mi mąż nie pozwolił
Ale ciuszki z F&F mamy, używamy praktycznie od urodzenia Jaska i jestem z nich bardzo zadowolona. Mam też ichni śpiworek i jako jeden z nielicznych ma bawełniane wypełnienie, czyli też bardzo ok

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość

O co chodzi z tym odkształcaniem główki???
Nie umiem na aplikacji znaleźć postu, w którym pisałyście o tym
Maluszki mają na tyle miękkie kości, ze jeśli leżą ciągle na jednym boku - chodzi o główkę - to może się ona nieznacznie spłaszczyć. Generalnie zaleca się obracanie główki z boku na bok, dopóki maluch sam nie zacznie tego robić i jak najczęściej układać na brzuszku, żeby nie spłaszczać tyłu.
http://www.familie.pl/artykul/Splasz...ia,5945,1.html

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 11:04   #2000
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:

nie wiem czy już obczaiłyście tą stronkę? U nas w tesco można kupić 90% z tych rzeczy i to za całkiem fajną cenę jak to macałam, to wydaje się nie najgorsze, ale nie wiem jak się będzie zachowywało po praniu...

a tak w ogóle przywiozłam sobie wczoraj od siostry torbę do szpitala w najbliższych dniach mam zamiar ją spakować, tylko muszę dokupić 1 koszulę i kilka drobiazgów i wyprać wszystko co zabieram
Mmsik w czemu nie korzystasz z polskiej strony? Ja sie nie wypowiem nt ciuszkow z ff ale w dotyku wygladaja na dobrej jakosci, taki grubszy materiał, ale cena bez promocji tez na poziomie hm na przykład
Stary 2015-05-25, 11:07   #2001
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

mms ja z F&F jestem zadowolona ale akurat wszystkie ciuchy mam z lumpka dają radę choć pewnie nowe i tak nie były. Nie wiem jak cenowo w sklepie bo ja akurat do tesco nie mam po drodze
Stary 2015-05-25, 11:14   #2002
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
a ta porodówka... !!!!
ładne kafelki i tak... hmmm ... nowocześnie

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:

nie wiem czy już obczaiłyście tą stronkę? U nas w tesco można kupić 90% z tych rzeczy i to za całkiem fajną cenę Jak to macałam, to wydaje się nie najgorsze, ale nie wiem jak się będzie zachowywało po praniu...

A tak w ogóle przywiozłam sobie wczoraj od siostry torbę do szpitala W najbliższych dniach mam zamiar ją spakować, tylko muszę dokupić 1 koszulę i kilka drobiazgów i wyprać wszystko co zabieram

właśnie!!!
Kiedy pakujemy się do szpitala??? Który tc???
Stary 2015-05-25, 11:16   #2003
magdowe
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Witam się i ja po wekendzie który minął zdecydownie za szybko.
Ledwo siedzę w pracy tak mi się chce spać a wizytę i zwolnienie bede miała dopiero 11 czerwca.

Wogóle ostatnio mam mega doła bo z mężem sie tylko mijamy on ciagle w pracy i nie zapowiada się żeby szybko to się zmieniło.
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-25, 11:17   #2004
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
no bo zaczęliśmy kombinować... bo bardzo chciałam ten ochraniacz:
http://www.vertbaudet.com/En/adjusta...leur=6430&t=12
ale bez śpiworka bo mam już 3 ... do łóżeczka chciałam standardową pościel... nie umiałam nic do tego dobrać by pasowało kolorystycznie i rozmiarowo...
Strasznie mi się śpiworek podoba z tego kompletu, no odjazd

Cytat:
mi też ale pewnie często będzie w praniu bo biały jeszcze jeden chcę kupić już ciemniejszy na zmianę...
Ja też chcę mieć 2-3 śpiworki. No, bo w razie "awarii" w czym położę spać maluszka?

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Ja mam znowu tak, że chciałabym, ale nie wiem, czy psychicznie dam radę, w sensie takim, że ktoś będzie mnie ssał, no nie wiem jak to powiedzieć, jak patrzę jak córka siostry bawi się czasami sutkiem to aż mnie dreszcz przechodzi....
Mam dokładnie to samo... bardzo chciałabym karmić, ale też sobie tego nie wyobrażam

Cytat:
Mi też się dziś nie chce i wymyśliłam, że zrobię rosół i naleśniki

Cytat:
robie kolejne zamówienie w gemini.... Jednak pozapominałam kilku rzeczy i wydam chyba drugie tyle
ale zamawiam:
http://www.aptekagemini.pl/bielenda-...ogi-125ml.html
jeśli chodzi o spuchnięte nogi... Mam już kilka kosmetyków z tej firmy i jestem zadowolona
Fajnie, że wkleiłaś, dzięki Jak mi nie przejdzie i faktycznie te nogi mi będą puchły to kupię

Cytat:
A ja uwielbiam rukolę... pycha
Stary 2015-05-25, 11:19   #2005
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Mmsik w czemu nie korzystasz z polskiej strony? Ja sie nie wypowiem nt ciuszkow z ff ale w dotyku wygladaja na dobrej jakosci, taki grubszy materiał, ale cena bez promocji tez na poziomie hm na przykład
bo na polskiej stronie nie znalazłam rzeczy dla noworodków... no chyba, ze szukać nie umiem???

Cytat:

właśnie!!!
ja, tak jak pisałam mam zamiar w najpóźniej w przyszłym tyg być już spakowana, a wczoraj zaczełam 31 tc

Igorek

Stary 2015-05-25, 11:20   #2006
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Witam się i ja po wekendzie który minął zdecydownie za szybko.
Ledwo siedzę w pracy tak mi się chce spać a wizytę i zwolnienie bede miała dopiero 11 czerwca.

Wogóle ostatnio mam mega doła bo z mężem sie tylko mijamy on ciagle w pracy i nie zapowiada się żeby szybko to się zmieniło.
Hej Mój też dużo pracuje i jakoś tam mi smutniasto bez niego... humor zaraz wisielczy.

Do 11 czerwca już nie tak daleko, bardzo długo dałaś radę, podziwiam!

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
bo na polskiej stronie nie znalazłam rzeczy dla noworodków... no chyba, ze szukać nie umiem???
A byłaś w sklepie online f&f czy na ich stronie? Bo oni mają tak dziwnie, że są dwie różne.

Zerknij tu: http://www.f-f.com/pl/category/dzieci/catgkids/102753

To jest sklep online PL
Stary 2015-05-25, 11:20   #2007
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
właśnie!!!
ja się spakuje tak w okolicy 34-35 tc na razie jakoś o tym nie myślę bo w planach jeszcze remont korytarza z wymianą i powiększaniem okien przewidziany na koniec czerwca więc na razie to zaprząta moje myśli, jak posprzątam po remoncie to dopiero będę się szykować pełną parą
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-25, 11:23   #2008
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Hej Mój też dużo pracuje i jakoś tam mi smutniasto bez niego... humor zaraz wisielczy.

Do 11 czerwca już nie tak daleko, bardzo długo dałaś radę, podziwiam!

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

A byłaś w sklepie online f&f czy na ich stronie? Bo oni mają tak dziwnie, że są dwie różne.

Zerknij tu: http://www.f-f.com/pl/category/dzieci/catgkids/102753

To jest sklep online PL

ooo dzieki ja trafiłam chyba na tą drugą str

Igorek

Stary 2015-05-25, 11:40   #2009
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
ja się spakuje tak w okolicy 34-35 tc na razie jakoś o tym nie myślę bo w planach jeszcze remont korytarza z wymianą i powiększaniem okien przewidziany na koniec czerwca więc na razie to zaprząta moje myśli, jak posprzątam po remoncie to dopiero będę się szykować pełną parą

Ja podobnie
Chyba, że byłyby jakieś przesłanki, że coś mogłoby się wcześniej zadziać. Ale jak znam życie, to się Młoda, jak Janek, przeterminuje
Poza tym nawet gdyby, to Bartek wie, gdzie są wszystkie rzeczy, więc albo mnie szybko spakuje albo jak nie zdąży, to do szpitala przywiezie Przecież w szpitalu też na "w razie W" rzeczy mają

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 11:43   #2010
magdowe
Zadomowienie

Dziewczyny które będą miały planowane cc ile wcześniej dostaniecie od lekarza wypisane skierowanie na cesarkę?
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości