2015-05-25, 11:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Napisane przez Acka
Witam z ranka 
Ja dzis dzien z lekarzami..jade na15 do lekarza ogolnego z tym sladem po kleszczu bo ciagle mam to zaczrwienione, potem ginek i bedziemy ogladac maluszka  Trzymcie kciuki zeby wzzystko bylo dobrze!
Ide cos zjesc bo burczy mi juz[emoji14]
|
Trzymam kciuki za wizytę :cmok
Cytat:
Napisane przez kasperka
Cześć dziewczyny 
U nas święto, do domu wracamy dopiero jutro i pewnie po dzisiejszym dniu dużo nadrabiania będzie 
W Pl macie normalnie pracujący dzień ?!
|
W uk dziś święto 
Cytat:
Napisane przez mms_22
  chyba w życiu się tak nie cieszyłam z tego powodu, że jednak mieszkam w Pl 
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------
u nas jest taki pokój, ale sprawdza się, jak masz zaplanowane cc... jak rodzisz naturalnie, to albo Ci sie uda, ze jest wolny, albo nie....
chociaz mi osobiście nie przeszkadza to, ze pokoje sa 2-osobowe, bo w innych szpitalach takich warunkow nie ma...
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------
dziewczyny, a skorzystała któraś z promocji w tesco na ubranka dziecięce? w ogóle macie jakieś doświadczenia z rzeczami z tesco? bo widziałam tam kilka fajnych komplecików - w sam raz na wyjście, ale nie wiem czy sie opłaca...
|
Bardzo polecam ubranka z f&f, Bartuś nosi do tej pory, Adrianek tez ma kilka
Cytat:
Napisane przez majka242007
ładne kafelki  i tak... hmmm ... nowocześnie 
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------
właśnie!!!
Kiedy pakujemy się do szpitala??? Który tc???
|
Ja jakoś za 3 tygodnie spakuje niech sobie czeka
Dzień dobry
|
|
|