Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-25, 11:54   #2013
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Witam z ranka
Ja dzis dzien z lekarzami..jade na15 do lekarza ogolnego z tym sladem po kleszczu bo ciagle mam to zaczrwienione, potem ginek i bedziemy ogladac maluszka Trzymcie kciuki zeby wzzystko bylo dobrze!
Ide cos zjesc bo burczy mi juz[emoji14]
Trzymam kciuki za wizytę :cmok
Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
U nas święto, do domu wracamy dopiero jutro i pewnie po dzisiejszym dniu dużo nadrabiania będzie
W Pl macie normalnie pracujący dzień ?!
W uk dziś święto
Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
chyba w życiu się tak nie cieszyłam z tego powodu, że jednak mieszkam w Pl

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

u nas jest taki pokój, ale sprawdza się, jak masz zaplanowane cc... jak rodzisz naturalnie, to albo Ci sie uda, ze jest wolny, albo nie....
chociaz mi osobiście nie przeszkadza to, ze pokoje sa 2-osobowe, bo w innych szpitalach takich warunkow nie ma...

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

dziewczyny, a skorzystała któraś z promocji w tesco na ubranka dziecięce? w ogóle macie jakieś doświadczenia z rzeczami z tesco? bo widziałam tam kilka fajnych komplecików - w sam raz na wyjście, ale nie wiem czy sie opłaca...
Bardzo polecam ubranka z f&f, Bartuś nosi do tej pory, Adrianek tez ma kilka

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
ładne kafelki i tak... hmmm ... nowocześnie

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

właśnie!!!
Kiedy pakujemy się do szpitala??? Który tc???
Ja jakoś za 3 tygodnie spakuje niech sobie czeka

Dzień dobry

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora