Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chętnie oddam za niezbędniki, upiększacze i rozpieszczacze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-30, 23:27   #1
palau
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Chętnie oddam za niezbędniki, upiększacze i rozpieszczacze

Chwilowo nieaktualny - jedynie dla formalności, stworzyłam nowy wątek z pozycjami których chcę pozbyć się szybciutko, a nie chcę aby moderatorka połączyła wątki. Poniższe pozycje aktualne

Dokładka 12-09
Paletka z lusterkiem - w odcieniach fioletu Rochas , fiolety ładne jednak otrzymałam przepiękny fiolet od jednej przemiłej wizażanki i każdy inny już wydaje mi się nie taki. Tylko wypróbowana, pędzelek nie tknięty. Kosztował 22 funty.

Dokładka 10-09
"Dysleksja i trudności w uczeniu się " PORADNIK

Dlaczego niektórym inteligentnym dzieciom uczenie się sprawia trudność? Najczęstszą przyczyną okazuje się dysleksja!
Poradnik, zawierający wszystkie podstawowe informacje, które w sposób praktyczny mogą ułatwić zrozumienie i przezwyciężenie trudności dzieci, skierowany jest przede wszystkim do rodziców, z całą pewnością jednak zainteresuje on również specjalistów.
Książka kładzie szczególny nacisk na diagnozę i proste, konwencjonalne metody terapii.

Dokładka 08-09
Podzielę się pudrem jedwabnym Hauschki ( jedynie za coś niezbednego )

Dokladka 05-09
Pędzel do pudru Giordani Gold, dwa razy użyty, wyprany.

Dokładka 04-09
Aquolina Pianka jogurtowa, tylko ciut na dłoni dla sprawdzenia zapachu i żel o zapachu Wiśni (Czereśni ), raz użyty, na pewno jest ponad 75% z 250ml.

Dokładka 03-09
Xerial 50 -40% pozostało

PILNIE POTRZEBUJE
Matrix Biolage wzmacniająca odżywka i szampon - również na odlewke.
Les Belles - zielone pomidorki, również moze być próbeczka
Za interesujące mnie pozycje oddam również zapachy - nie mam z tym problemu lub będę szukała innych rzeczy poza watkiem.
Pozostałe pozycje na które chętnie się wymienię w wątku Potrzebuję ( link w podpisie )

Zużycia będę podawała na bieżąco

Twarz - pielęgnacja:

krem pod oczy (nowość) Lancome Premium ßx Absolute Replenishing Eye Cream 4ml. Nowy

Abacosun - żywa ziemia wulkaniczna - ze 125 gr użyte 3 razy więc ubytek znikomy - oddam jedynie za coś pilnego. - rez

Aquolina Dolci Baci - kojący balsam do ust, zapach brzoskwinkowy. No własnie , nie lubie brzoskwini w kosmetykach :/ Świeży, dziś dostałam w prezencie. Tylko przetestowany

Anthelios Aqua-lait - nowa 100ml tuba ( jedynie za niezbędnik ) - rez

Krem głęboko nawilżający Kinerase z Kinetyną dostępny w sieci Sephora - JEDYNIE ZA ZAPACH lub coś wyjątkowego. ewentualnie jeśli nikt się nie znajdzie chętny na Kinerase całe moge rozważyć odlewkę

olejek Argane Galenic 3ml.

Sztyft ochronny do ust z wyciągiem z Aloesu - Oriflame - NOWY

Korektor antybakteryjny Avon - dolnej nalepki brak, zakupiony nie dalej jak rok temu,sama już nie wiem czy odpadają od wilgoci łazienkowej czy ktoś majstruje przy nich, niemniej od tuszu Oriflame też nie mam a jest świeży i użyty niee wiecej jak trzy razy. Jakieś kiczowate kleje chyba.

Nowy żel Swedish Care normalizujący do mieszanej cery - data do 10.2007 (PILNA WYMIANA )

Na próbę mogę odlać, Diacneal, Samoopalacz LRP, filtry Avene i LRP ( głównie za pozycje których poszukuje )

Na próbe mogę odlać maseczkę witaminową i ogórkową Oriflame

Twarz - kolorówka:

Pomadka Giordani Gold - świetne opinie na KWC - NOWA

Diorshow - miniatura- użyta dwa trzy razy, czarny, z wymiany - nie radze sobie z wielką szczotą

Paleta pieciu cieni Oriflame - dobre recenzje na KWC - NOWA ( jedna w tonacji zieleni i brązów druga typowo zimne barwy)

Nowa duża paleta cieni, pudrów, róży, pomadek, jest również kredka i cos jeszcze - zestaw Oriflame - NOWY

Tusz Giordani Gold Grafitowy - wypróbowany,

Revlon Skinlights Emuslja rozświetlająca 03 - Peach Light - ubytek niewielki

Clinique pomadka w kolorze wodnego fioletu, przetestowana na dłoni

Lancome - cień Focus - jasny fiolet

Sally Hansen Airbrush na pyszczek- tylko wypróbowany

NYC błyszczyk, jasny róż ,NOWY

NYC błyszczyk bordo z kapką brązu, NOWY

Błyszczyk z aplikatorem Lotta Luv Cynamonowy

DMM Maybelline podkład - Sand ok. połowy

balsam do ust w słoiczku- krem truskawkowy,prosiaczek Disney

Podkład Giordani Gold - Natural Rose Nowy

Nivea - lip care - sztyft perłowy- są 3 cm. Ścięta higienicznym skalpelem. Super pachnie landrynkami

Moge odsypać pyłek rozświetlający - świetne opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8957

Ciało:

Mleczko kokosowe Bielendy -zużycie 15%

Hydrolat oczarowy - nowy ( jedynie za hydrolat różany lub coś pilnego )

Żel z białą glinką Argiletz ( pompka) - zostało jakieś 30%

Balsam brązujący Barwa Słońca - Nowy

Yves Rocher żel do ciała z hamamelisem -wypróbowany

Fitomed - płyn do kąpieli z arniką, ubytek 20%

Antyperspiracyjny krem do stóp Oriflame - przetestowany

Spray odświeżający do stóp Oriflame - użyty dwa razy ( słyszałam że z powodzeniem można używac go do obuwia. Zapach jak dla mnie zbyt miętowy.

Lawendowy balsam z serii ułatwiającej zasypianie Avon - najpewniej po terminie, zapach nie zmienił sie - dla amatorów tej kompozycji zapachowej.

Krem do rąk i paznokci oriflame ( z zielonym ) - użyty 3 razy

Włosy:
Oriflame - kokosowa odżywka do włosów - nowa

Remix L'oreal - ubytek 5%

Yves Rocher szampon do ciała z hamamelisem -wypróbowany

L'oreal Tec Serum - ok. 40-50%

Restyle Look Krem stylizujący do włosów - super mocny - TAFT - ubytek niewielki, brak daty wazności, jest tylko kod 0920X45918 , zakupiony dwa miesiące temu na All..

9 kapsułek Capivit A+E

Zapachy:

Les belles Nina Ricci - Migdałowe - miniatura, nowa - rez

Mellow R.Verino - 30 ml. ubytek niewielki

JPG 2 - wyjściowo 40 ml, zużycie niewielkie ok10% - jest kartonik

Intuition Estee Lauder - wyjściowo 30ml , zużycie niewielkie - brak karonika - rez

Woda FM - alternatywa zapachy Ralph RL- jest kartonik, tylko wypróbowana

Eclipse Oriflame - NOWY

Pur Blanca Avon - w flakonie w kształcie gwiazdki , tylko wypróbowany

Azzaro Pure Cedrat EDT 7,5 ml. - nieużywane - kartonik ( męski )

Azzaro Acteur EDT 5 ml. - niueżywane - kartonik ( męski )

Edytowane przez palau
Czas edycji: 2007-09-14 o 05:33
palau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując