Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek Irenowy BezTytułowy - !!! 17 !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-27, 15:25   #293
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Wątek Irenowy BezTytułowy - !!! 17 !!!

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
Dysk mógł też zostać uszkodzony przez wirusy.
Nie, no ja sobie trochę żartuje z tym ze nie wiem co ludzie robią Przy sprzetach elektronicznych często to kwestia szczęścia i przypadku. Czasami trafi się dobrą partia innym razem gorzej. Duży tez wpływ mają takie drobne nawyki użytkowania. No i tez zależy co komu potrzebne czasami praca czy hobby wymaga częstych zmian sprzętu na nowszy
Uszkodzenie dysku czasami to jeden wielki przypadek, a czesto nie udaje sie rozpoznac przyczyny.

A niektorzy zwyczajnie maja pecha do sprzetow, np moja siostra tak ma... wiekszosc sprzetow ktore kupuje, czy to nowe ze sklepu czy nawet jak cos dostanie ode mnie to wszystko sie psuje lub ma jakies usterki, no cuda wianki

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
Gwiazdka niestety stresów coraz więcej.... Mieszkanie nowe ogarnięte wiec z tym to luzik. Gorzej, ze własnie dostalismy wypowiedzenie na starym i mamy sie do konca czerwca wynieść. A tu czerwiec dla wszystkich mocno służbowo wyjazdowy.... pakowac sie trzeba, przenieść wszystko łącznie z moją kanapą....

jutro jade ogladac nowe lokum.... Oby było ok, bo czasu na szukanie i przenosiny niewiele
O kurcze!!!! To nieciekawie. Tego nie bylo w planach Ale chlopaki przygarna Cie jeszcze na te kilka mcy?