2015-05-27, 15:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Cytat:
Napisane przez aakkzzii
zamówiłam sobie dwie koszule do karmienia i szlafrok
|
Ja wczoraj w Esotiqe kupiłam koszulę i majtki ciążowe, bo była promocja 50%. I śmiałam się, że kupie sobie taką do porodu, bo mi się podobała, a babka powiedziała, że właśnie dzisiaj jakaś kobieta sobie ją kupiła do szpitala 

Cytat:
Napisane przez Cassandre
I znów przychodzę ze smutnymi wieściami,czasame naprawde nie mam juz siły tak jak dziś 
Byłam na prenatalnych...generalnie Ok,ale głowka dziecko nisko ułożona. Przez to też wydawało mi się,że czuje od wczoraj krążek,ale to niestety nie jego czuje tylko napierające dziecko...  Powiedział,że leżeć leżeć leżeć. Leżę cały czas,na szczęście nic się z szyjką nie dzieje,ale to jak czuje taki nacisk jest mega nieprzyjemne no i boję się jak to beddzie dalej,jak dziecko bedzie wieksze..mam nadzieję,że mała się obróci jakoś inaczej! 
|
Pierwsze słyszę, że to coś złego? Moja mała cały czas jest na dole, wcześnie była właśnie główkowo, a teraz jest poprzecznie.
Ja przytyłam 4,5 kg, ale zaczęłam tyć dopiero od 21 tygodnia, bo wcześniej waga wahała się w granicach +/- 1 kg. Jestem w 26w3d.
Dostałam teraz takiej chętki na kaszkę manną, że musiałam iść do sklepu po mleko Miałam dziś siedzieć w domu, ale to było silniejsze i pierwszy raz mi się zdarzyło wyjść nie pomalowana Ale pyszniutka była, bo zrobiłam sobie z tarkowanym jabłkiem
|
|