Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-30, 08:31   #1106
kejtiCe
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Trochę zaluje ze przyjechalam bo.cisnienie samo mi spadlo, a ja na patologii juz zostaje do porodu...w lezeniu w szpitalu chyba najgorsza jest rozlaka z Tztem
Noooooooo dlatego ja ostatnio z tym bólem nie chciałam jechać, bo był już wieczór i wiedziałam, że położą mnie na patoli, a Tż będzie musiał jechać do domu.
Dobrze, że ciśnienie samo spadło

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
Hej. Laski, a ja juz od godziny nie spie, nie umiem sobie znalezc wygodnej pozycji, poza tym mam cykora przed cc.Przenioslam sie do salonu i ogladam jakies glupoty w tv i slucham ptakow za oknem. Jutrzejsza noc pewnie bedzie podobna...Bylam na ktg, na 30 min badania mialam 3 skurcze, doktorek sam sie zdziwil, powiedzial,ze jak tak dalej pojdzie to spotkamy sie szybciej niz w niedziele i jakby co, mam dzwonic.. Podczas ktg na sali oboj urodzil sie dzidzius, slyszalam jak placze
Rozumiem Twój stres.. Na pewno też bym tak panikowała Ale już niedługo będziesz miała swoje dzieciątko

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny ja tez sie juz obudzilam. ..
Biedna Marta, trzymaj sie w Tym szpitalu!
Tassia nie zazdroszcze przeprowadzki to stresujace jest, ale jak macie kilku facetow do pomocy to powinno pojsc gladko.
Kika to wazne wyleczyc infekcje przed porodem, nie wiem jakie masz te tabletki ale jak wczesniej bylo mozna to chyba teraz tez? Albo jak sie zrobi przyzwoita godzina to zadzwon do gina i zapytaj?

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Ja wczoraj mialam ostatnia wizyte, wszystko ok, ale moj gin dziecia nie mierzy wiec nie wiem jaki jest duzy. W kazdym razie szyjka miekka, skrocona i rozwarta na jeden palec badajac mnie gin mowi ze popukal olka Po glowie!
Powiedzial mi ze wszystko bardzo ladnie i moge rodzic kiedy chce ale jego nie ma od 4 do 10 czerwca wiec moze lepiej po 10...
Pochwalil mnie, ze przytylam w sam raz i ze nie puchne.
A jak nie urodze wczesniej to od 15.06 ktg co drugi dzien, jak nie urodze do 02.07 to do szpitala i wywolujemy.

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Teraz tylko czekac!
Wow, już rozwarcie! Może wcześniej Olek będzie chciał wyjść

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dostałam wczoraj od lekarza mucosolvan, w ulotce napisane ze lepiej w ciazy nie brać w szczególności w I trymestrze. Lekarz chyba wiedział co robi co? Bo mówił ze to trzeba wyleczyć...

Marta :kciuku:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zaufaj lekarzowi

Tassia podziwiam za przeprowadzkę my się przeprowadzaliśmy miesiąc temu, a było mi bardzo ciężko. Teraz sobie nie wyobrażam A przecież różnica w naszych tp to tylko kilka dni

Soleil fajnie, że piszesz jak córeczka zareagowała na brata?
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora