Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
Maj - dla każdego, coś miłego
NIEAKTUALNE
CZĘSTOCHOWA, KRK, WROCŁAW - WYMIANA OSOBISTA
Oferta wymiany w postach 1-2. PRZECZYTAJ REGULAMIN zanim się wymienisz - nie potrzebuję neg. emocji ani pretensji
Mini-regulamin:
1. UWAGA - NIE DODAŁAM ZDJĘĆ, zdjęcia dostępne w starym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=779939
2.Jeśli mi się nic nie spodoba, odpisuję u siebie, aby nie subskrybować wątków. Wybacz, ale potem dostaje 30 powiadomień...
3. Jeśli mnie coś zainteresuję, odpisuję u Ciebie, Ty u mnie.
4. Zawsze wysyłam poleconym w kopercie bąbelkowej, przesyłką eco, ekonomicznym, bo jest taniej. Kosmetyki oklejam taśmą klejącą, aby nie uległy przypadkowemu otwarciu podczas wysyłki. Jeśli sobie tego nie życzysz, zaznacz to w momencie wymiany adresów.
5. NIE wysyłam priorytetem. Różnica w cenie jest spora a wcale nie ma gwaracji czy paczka rzeczywiście dojdzie szybko. Ostatnio wysłałam paczkę w pn priorytetem, a doszła w pt (a powinna na drugi dzien, najdalej w śr)
6. Jeśli masz negatywa lub neutrala poproszę Cię, abyś wysłała pierwsza, choćbyś miała z 500 przekupek . Jeśli sie na nie zgadzasz - nie negocjuj.
7. ZAWSZE UCZCIWIE INFORMUJ MNIE O DACIE WAŻNOŚCI kosmetyków, jeśli wyślesz mi kosmetyki przeterminowane bez wcześniejszego uzgodnienia, wystawiam NEGATYW.
8. Równocześnie wysyłam z os powyżej 30 przek
szary nieaktualne/wymienione
dokładki
DOKŁADAM:
krem bb Rival de Loop 6 w 1 - zostało 1/3, kod 2280154
korektor Rival de Loop - została końcówka na wypróbowanie
L'Oreal Kod Młodości Blask rozswietlacz w kremie - odmładzajacy, przeciw przebarwieniom, 8 próbek, kod 28J29DL
L'Oreal Kod Młodości Blask rozswietlacz w kremie - produkt pełnowartościowy, wyjściowo 30ml, użyty kilkanaście razy, buteleczka z pompką, zgubiłam korek
L'Oreal Kod Młodości Regenerujący krem na noc - przeciwzmarszczkowy, odmładzający, 13 próbek, kod 28H37DC
Wibo, Express Growth, lakier nude, została 1/4, świezuteńki 
POMYSŁY NA PREZENT:
markowe, usztywniane etui: wykonane z cielęcej skóry najwyższej jakości, nowe, pięknie opakowane http://www.mojatrafika.pl/product-pol-684-Etui-na-okulary-Christopher-Creazioni-30615.html
piórnik imitujący dżinsy
KOLORÓWKA:
skin balance pierre rene kolor 3, swatche tutaj, trzeba przewinąć mniej-wiecej do połowy strony (http://graymaluje.blogspot.com/2013/...nce-nr-20.html)
róż Vipera (użyty 3 razy) (nie ma daty ważności, kupiony dawno) - idealny na wyjazdy, wygodne kompaktowe opakowanie, z mini pędzelkiem w zestawie. Szlachetny kunszt receptury ożywi wycięcie policzków, łagodnie wygładzi owal twarzy, lekko owiane kolorem skronie dodadzą twarzy młodości i wdzięku. Delikatne pudrowe wykończenie różu pomaga wyczarować zdrową, aksamitnie gładką cerę. Brak daty - produkt świeży
Rossmann, Synergen(Korektor przeciw wypryskom) - użyty 3 razy, odcień 01 vanilla, zuzycie pokazane na zdjęciu 5
niebieski cień do powiek Constance Caroll (nowy - lekko ukruszony, do wysyłki zostanie bardzo dobrze zabezpieczony) nie ma daty waż. kupiony dawno
Lancome star gloss błyszczyk, brak daty ważn., ubytek 50%
KOBO, Smooth Makeup Base, baza pod makijaż - nie polubilismy się, zużycie do napisu "professional"
KOBO paletka magnetyczna na 4 cienie z ułamanym zamknięciem (nie zatrzaskuje się, ale można owinąć np gumką i wtedy się nie otwiera. Lusterko i zawiasik w całości)
NATURALNA PIELĘGNACJA:
TE KOSMETYKI zaznaczyłam na pomarańczowo, bo zamierzam do nich za jakiś czas wrócić (jak pokończę inne kremy...), można o nie pytać, jak mnie coś chwyci za serducho, może wymienię:
Yes to cucumbers - soothing eye gel . Żel pod oczy w opakowaniu próżniowym, użyty kilkanaście razy --> ocena zuzycia niemożliwa, opakowanie próżniowe, nieprzeźroczyste
Yes to cucumbers - daily calming moisurizer. Krem do twarzy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy.
PIELĘGNACJA:
Tigi Bed Head - pepermint hair mask - miętowa maska określona jako spa dla włosów - zostało 50% - dat. waż. sie starła, ale na pewno ważna
Exclusive Cosmetics - krem do stóp przeciwgrzybiczy, została połowa opakowania, nie ma daty ważnosci, kod to 101157 (gwoli wyjasnienia, nigdy nie miałam grzybicy, kremu uzywałam profilaktycznie)
Soraya, intensywne ujędrnienie, kremowa maseczka do kazdego typu cery, saszetka 5ml, dat. waż. 02/2017
Cleanic, chusteczki nawilżane do peelingu
Charming Rose serum regulujące NCBS - zostało 2/3 z 10ml, kosmetyk profesjonalny, brak daty ważności, otworzony we wrześniu 2013, serum regulujące wydzielanie łoju do cery tłustej, łojotokowej i mieszanej, także trądzikowej. Opis działania:
⢠działa zmiękczająco oraz keratolitycznie;
⢠składnik Happy Skin stymuluje produkcję β-endorfin w keratynocytach,
poprawiając samopoczucie i wygląd skóry;
⢠odblokowuje ujścia gruczołów łojowych;
⢠działa przeciwzapalnie oraz przeciwbakteryjnie;
⢠reguluje wydzielanie sebum
http://kamilanet.bazarek.pl/opis/218...ml#description
POZOSTAŁE:
zmywacz do paznokci La Lill, bez acetonu, skład: Ethyl Octan, odlewka 150ml,
JOHNSON&JOHNSON ACUVUE2 soczewka kontaktowa nowa, waż: 03/2015BC 8,7 DIA 14,0, wada -6,00
mała próbeczk cienia mineralnego EGM Congo
Peachy Glow, miniatura różu mineralnego, 1gr, bez daty waż.
Max Factor lusterko kieszonkowe
Badanie typu cery Oriflame
delikatna gąbeczka w kształcie truskawki, ma odbarwienie, nie wiem od czego jest nowa
- CLARENA rozświetlający fluid dla cery suchej i wrażl kolor natural 2ml
- Vichy, auqa destock, pielęgnacja poprawiająca sylwetkę, 7ml, bez daty,
PAZNOKCIE:
Sztuczne paznokcie, zestaw 24 sztuk, klej już sie przeterminował,ale paznokcie w porządku, przecież plastyk się nie przeterminowuje
LEKI (BEZ RECEPTY): dowolnej wielkości odsypka XENEA REGULAR, pojemność, zawiera ActiFibris:
1. osłabia skłonność do zaparć
2. usprawnia perystaltykę jelit
3. reguluje rytm wypróżnień
4. uaktywnia czynność jelit
5. wspomaga prawidłową przemianę materii
6. sprzyja rozwojowi prawidłowej flory bakteryjnej jelit
7. działa naturalnie i niegwałtownie
zabawki - DODAM PÓŹNIEJ
notatki prywatne: nusia 7 - odezwać się kraków,
One_LoVe, terha, shini - wrocław
Edytowane przez ruby000
Czas edycji: 2015-06-04 o 20:38