|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
Napisane przez Durga
Myslę ze pomogło by Ci znalezienie sobie jakiegoś zajęcia, maksymalne wypełnienie czymś dnia. Niedługo zacznie sie szkola, będziesz spedzała w niej kilka godzin dziennie, potem gdy wrocisz do domu nadal bedziesz o niej myślała, odrabiała lekcje, uczyła sie do matury itd - to pomoże. Musisz po prostu ciagle coś robić i nie myśleć o nim i o tym co sie stało. Bezczynne siedzenie i zastanawianie się (a także marzenie) to chyba najgorsze co może być.
|
Jestem podobnego zdania. Byle by nie przesadzić z tą nauką, bo co za dużo to niezdrowo, wiadomo 
Durga z tego, co napisałaś, wiemy już więcej o tej sprawie i powiem szczerze, że pisałaś wtedy, że wszystkie byśmy Cię na pewno potępiły i w ogóle, a wydaje mi się, że taka urok tego wieku, że uczucia czasem sa co najmniej dziwne.
A w doradzaniu najlepsza nie jestem...
Cytat:
Napisane przez blaque
A właśnie uhahana-jasne, że wypiję, chociaż nad Twoim zdrowiem się zastanowię..  
|
Rozumiem, że zastanowisz się, czy wypić raz, czy dwa 
Kochana jesteś, ale to już pewnie mówiłam =) Spróbuję się nie przejmować, a z inicjatywą... kurde, mimo że ostatnio trochę śmielsza się zrobiłam, to jakoś... no nie wiem, to wszystko mnie onieśmiela...
Cytat:
Napisane przez super_karo
ale za to zrobilam obiecane fotki pokoju 
|
Powiem jedno: ślicznie 
Masz jeszcze te szablony, czy wyrzuciłaś? W ogóle robiłaś ręcznie? Coś pamiętam, że miałyście z mamą malować... super wyszło 
Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka
|
SUPER! Później koniecznie opowiedz, jak było 
I cieszę się, że mnie rozumiesz.

Cytat:
Napisane przez marta6704
Super Karo:Śliczny ten twój pokój i te kwiaty wyszły bardzo fajnie.Miałam wczesniej ten sam odcień fioletu co ty
O to mój pokój 
|
JA CHCĘ TAKIE LUSTRO.
KONIECZNIE! 
W ogóle, to byłam na zakupach. Nie kupiłam prawie nic 
Layla dzięki za podrzucenie pomysłu z tymi ramiączkami, wykorzystałam Kupiłam stanik dla samych ramiączek za UWAGA... 8 zł 
Właśnie takie, jak chciałam 
A teraz norma, za półtorej godziny mam być na przystanku po koleżankę, a jeszcze siedzę w majtach i staniku, w stanie niewykąpania i nieubrania i w ogóle 
Trzymajcie kciuki, żebym jakoś się wyrobiła, he
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.'
|